1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. KuPS vs Young Boys

KuPS Kuopio vs Young Boys Berna. Ponturi Pariuri Conference League, 04.08.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-08-03 15:07:00

Conference League

04 August 2022, 19:00

KuPS Kuopio

KuPS Kuopio

versus
Young Boys

Young Boys

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru KuPS Kuopio v Young Boys

KuPS Kuopio primește vizita lui Young Boys Berna, în primul meci de joi, în turul 3 preliminar din Conference League. Cele două echipe ocup primul loc în competițiile interne, cu mențiunea că, în Elveția, campionatul a ajuns abia la a treia etap, în vreme ce Veikkausliiga a ajuns la cea de-a 17-a. Meciul nu se joacă la Kuopio, al 9-lea cel mai mare oraș al Finlandei, ci la Turku. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pariază la Winner pe meciul dintre KuPS vs Young Boys cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

KuPS Kuopio: Forma echipei, știri și statistici

KuPS încearcă să pătrundă în premieră în grupele unei competiții europene, dar șansele nu sunt foarte mari. Acum două sezoane, finlandezii s-au oprit în play-off-ul Europa League, învinși de CFR Cluj (1-3), în vreme ce Union Berlin i-a oprit în sezonul precedent (0-4 și 0-0). Young Boys face parte cam din aceeași categorie, astfel încât băieții lui Simo Valakari nu-și fac mari speranțe, deși evoluțiile din acest sezon i-ar îndreptăți. KuPS este lider în Finlanda, după 16 meciuri, la egalitate cu HJK, campioana din sezonul precedent, dar care are un meci mai mult disputat. KuPS este neînvinsă în această ediție de Conference League. În primul tur preliminar a eliminat-o pe Dila Gori, 2-0 (a) și 0-0 (d), apoi a trecut și de Milsami Orhei, în ciuda unui 2-2 surprinzător pe teren propriu, meci în care moldovenii au egalat de două ori. Returul a părut simplu, 4-1, dar golurile 3 și 4 au venit în finalul partidei, când Milsami alerga disperată după reușita care să trimită meciul în prelungiri. 3 goluri încasate de la o echipă din Moldova înseamnă mai mult decât un avertisment pentru liderul din Veikkausliiga, în condițiile în care KuPS are cea mai bună defensivă din campionat - 12 goluri primite. KuPS a pierdut ultimul meci de campionat, 1-2 cu Haka Valkeakoki, în deplasare.

Vayrynen a avut ceva probleme și n-a jucat în returul de la Orhei, dar a revenit în ultimul meci de campionat, când a intrat după pauză. Golgheterul lui KuPS ar trebui să joace din primul minut, alături de Valencic și Bispo. Ikaunieks, internațional leton cu 4 goluri în campionat, va juca în linia mediană, în vreme ce defensiva de 3 va fi alcătuită din Miettinen, Tomas și Nuhu.

KuPS n-a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon. În 11 partide, a obținut 9 victorii și doar două remize, 0-0 cu HJK Helsinki și 2-2 cu Milsami Orhei. În 8 dintre cele 11 meciuri s-au marcat cel puțin 3 goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

Young Boys Berna a început sezonul cu un nou antrenor și cu aspirații noi. După demiterea lui David Wagner și finalul interimatului lui Matteo Venetta, care a ratat locul de UEFA Champions League, Young Boys a încăput pe mâinile lui Raphael Wicky, fost internațional elevețian și jucător cu peste 200 de meciuri în Germania, la Werder și Hamburg. Startul de sezonu nu este rău, cu 7 puncte obținute în primele 3 meciuri de campionat. Două victorii clare, 4-0 cu FC Zurich și 3-0 cu Sion, echipă la care a jucat multă vreme Wicky. Ultima etapă a adus doar o remiză, 1-1 cu Grasshopper Zurich. În Conference League, elvețienii au intrat în turul precedent, în care s-au încălzit cu letonii de la Ljepaja - 1-0 în deplasare și 3-0 pe teren propriu. Obiectivul lui Young Boys, participantă în grupele Champions League în sezonul precedent, nu poate fi altul decât calificarea în grupele Conference, dar traseul include și un adversar dificil, în play-off, Anderlecht.

Mulți dintre jucătorii care au înfruntat-o pe CFR Cluj în ultimii ani au rămas la Young Boys, în frunte cu von Ballmoos, Zesiger, Camara, Garcia, Fassnacht sau Rieder. Toți vor fi titulari în Finlanda. Nsame, care a fost împrumutat în sezonul precedent la Venezia, nu a marcat niciun gol în Serie A și s-a întors la Young Boys. Camerunezul, care a marcat în ultimele două meciuri oficiale, cu Ljepaja și Grasshoppers, va fi, de asemenea, titular. Ngamaleu va începe meciul pe bancă.

Elvețienii au doar 3 victorii în ultimele 11 deplasări oficiale. E adevărat, nu mai puțin de alte 5 meciuri s-au încheiat la egalitate. În 2022, Young Boys a marcat în 10 dintre cele 11 deplasări. Excepția este un 0-1 cu Servette Geneva, pe 1 martie. 9 dintre cele 11 meciuri jucate în deplasare, în 2022, au avut cel puțin 3 goluri. 

Echipe probabile

KuPS Kuopio Echipă probabilă KuPS Kuopio
Portar Kreidl
Fundași T. Miettinen, Thomas, Nuhu
Mijlocaşi Uzochokwu, Ikaunieks, Antwi, Carillo
Atacanţi Bispo, Vayrynen, Valencic
Young Boys Echipă probabilă Young Boys
Portar von Ballmoos
Fundași Blum, Camara, Zesiger, U. Garcia
Mijlocaşi Moumi, Niasse, Fassnacht
Atacanţi Itten, Rieder, Nsame

Statistica meciurilor directe KuPS Kuopio v Young Boys

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru KuPS Kuopio v Young Boys

Young Boys are 1.75 pentru un HA (-1). Un meci cu goluri în ambele porți este cotat la 1.98.

Pariază la Netbet pe meciul dintre KuPS vs Young Boys cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

KuPS Kuopio vs Young Boys Pont: Peste 2.5 goluri

La Turku se întâlnesc două echipe ofensive, care ar putea propune o partidă spectaculoasă. Finlandezii au dezavantajul de a nu juca pe teren propriu, ceea ce i-ar putea încurca în fața unor elvețieni veniți să rezolve lucrurile încă din primul meci. Din oferta de pariuri sportive Betano am ales varianta unei partide spectaculoase, cu cel puțin 3 goluri, așa cum au fost ultimele 4 meciuri ale finlandezilor, dar și două dintre ultimele trei ale elvețienilor.

Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici