1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Kairat Almaty vs. Omonia Nicosia, Ponturi pariuri fotbal Conference League, 16.09.2021: Scad cotele pe gazde

Kairat Almaty vs. Omonia Nicosia, Ponturi pariuri fotbal Conference League, 16.09.2021: Scad cotele pe gazde

Dan Bara
Dan Bara

2021-09-15 20:32:00

Europa Conference League

16 Septembrie 2021, 17:30

Kairat Almaty

Kairat Almaty

versus
Omonia Nicosia

Omonia Nicosia

1.65

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Kairat Almaty v Omonia Nicosia

Joi, de la ora 17:30, Kairat Almaty primește vizita celor de la Omonia Nicosia în primul meci din grupa H a Conference League. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Kairat Almaty: Forma echipei, știri și statistici

Campioana Kazahstanului a fost repartizată în grupa H din Conference League, din care mai fac parte Omonia Nicosia, FC Basel și Qarabag, așa că, cel mai probabil, va lupta pentru locul secund. Evident, elvețienii sunt marii favoriți. 

Kairat Almaty, are probleme și în competiția internă, acolo unde e abia pe locul 3, cu 6 etape înainte de final. Deja, liderul Tobol are 8 puncte avans, ar rivala Astana (locul 2) are și ea 7 puncte în plus. Cel mai probabil, Kairat se va mulțumi cu ultima treaptă a podiumului în cele din urmă, ceea ce înseamnă că nu are o presiune deosebită în finalul de sezon. Iar acest lucru ar putea să o ajute să se concentreze pe Conference League, acolo unde pornește de la zero și unde are o șansă reală de a ajunge în primăvara europeană. 

Weekendul trecut, tocmai a pierdut la Ordabasy, scor 1-2, iar statistica ne arată că în 4 dintre ultimele sale 6 meciuri disputate s-au marcat de fiecare dată câte cel puțin 4 goluri. 

Pentru confruntarea de joi cu Omonia, gazdele nu îl va avea la dispoziție pe mijlocașul Goralski, însă revin căpitanul Suyumbaev și atacantul Joao Paulo. De asemenea, vedeta echipei, Vagner Love, fostul jucător al lui ȚSKA Moscova, va fi în teren. Ajuns la 37 de ani, brazilianul a marcat 7 goluri și a dat 6 pase decisive în campionatul intern.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Omonia Nicosia: Forma echipei, știri și statistici

Omonia a disputat o singură etapă în campionatul cipriot, campioana în exercițiu cedând pe terenul lui AEK Larnaca (locul 5 anul trecut) cu scorul de 1-2. În urmă cu un sezon, trupa din Nicosia ajunsese în faza grupelor din Europa League, dar s-a clasat pe ultimul loc, în spatele celor de la PSV Eindhoven, Granada și PAOK Salonik.

Chiar dacă în campionat e abia la primul meci, Omonia a reluat de 2 luni meciurile oficiale. La jumătatea lunii iulie a câștigat Supercupa în dauna lui Anorthosis, apoi au urmat preliminariile cupelor europene, pe care le-a început în Liga Campionilor și le-a terminat în Conference League. Dinamo Zagreb a pus-o pe ruta de Europa League (0-3 la general), iar Antwerp (4-5 la general), pe cea actuală. Între confruntările cu cele două formații a mai întâlnit-o pe Flora Talin, pe care a eliminat-o cu emoții (3-2 la general).

Formația vizitatoare nu are jucători importanți indisponibili. 

Statistica meciurilor directe Kairat Almaty v Omonia Nicosia

Partida de joi este prima în care cele două formații vor avea șansa de a-și măsura forțele într-un meci direct. 

Cote pentru Kairat Almaty v Omonia Nicosia

Formația gazdă are cota 2.35 la Superbet pentru a câștiga partida. Cotele pentru „1 solist” sunt în scădere la toate casele de pariuri, iar pentru ca Almaty să conducă la pauză sau la final avem o cotă de 1.95 la Superbet. 

Kairat Almaty vs Omonia Nicosia Pont: Kairat Almaty DNB

După ce și-au compromis șansele la titlu în campionatul intern, gazdele au oportunitatea de a porni pe un nou drum de la zero. Cred că pornesc cu prima șansă contra Omoniei, dat fiind că evoluează pe teren propriu, acolo unde au doar 2 înfrângeri în utlimele 18 jocuri. Oaspeții au pierdut ultima deplasare din campionat, dar și ultimele trei deplasări din actuala ediție a cupelor europene, la Dinamo Zagreb, Flora și Antwerp.

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Anulat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici