1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Mol Fehervar vs. Petrocub Hîncești

FC Mol Fehervar vs. Petrocub Hîncești. Ponturi pariuri. Conference League, 04.08. 2022, Maghiarii par superiori și favoriți să se impună încă din tur

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2022-08-03 13:14:00

Fotbal - Preliminarii Conference League

04 August 2022, 21:55

Fehervar

Fehervar

versus
Petrocub Hîncești

Petrocub Hîncești

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Fehervar v Petrocub Hîncești

Dacă este să judecăm prin prisma nivelului fotbalului din țările pe care le reprezintă cele două formații, este limpede că avantajul valoric este de partea gazdelor. Spun asta cotele Transfermarkt (20,4 milioane Fehervar față de 4,6 milioane Petrocub), dar și faptul că în timp ce fotbalul maghiar se află într-o vizibilă ascensiune, cel din Republica Moldova nu-și prea găsește vadul, iar ceea ce face Sheriff Tiraspol, cu jucători exclusiv străini, pare să nu prea aparțină fotbalului moldovenesc. În timp ce Fehervar își dorește cu certitudine să ajungă în grupele Conference League, pentru cei din Hîncești faptul că au ajuns până aici (după ce i-au eliminat pe albanezii de la Laci) reprezintă deja o mare performanță. Haideți să analizăm meciul și să alegem un pariu.

Pariază la Winner pe meciul dintre MOL Fehervar vs Petrocub Hîncești cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Fehervar: Forma echipei, știri și statistici

Mol Fehervar, sau Mol Vidi, sau, mai demult, Videoton, echipa din Szekesfehervar, în 1985 finalistă a Cupei UEFA, învinsă atunci de Real Madrid,  este un nume important al fotbalului maghiar.

Astăzi este o echipă bine finanțată, dar care în ultimul an nu și-a prea răsplătit fierbinții suporteri cu performanțe pe măsura așteptărilor.

A terminat ediția trecută internă pe locul 4, la o distanță astronomică (23 de puncte!) în spatele campioanei Ferencvaros.

Faptul că i-au eliminat pe azerii de la Qabala în turul anterior este privit ca un act de normalitate.

În plus, și startul în campionat a fost ratat, înfrângere în prima etapă, duminică, 0-2, pe terenul lui Paksi. Lotul (antrenat de germanul de 47 de ani Michael Boris) este destul de bun, cu internaționalii maghiari Fiola și Nego, cu mulți jucători ucraineni, cu un Claudiu Bumba destul de apreciat și fără Adrian Rus, vândut săptămâna trecută la Pisa, în Serie B italiană.

Vedeta echipei este atacantul bosniac Kenan Kodro, fiul legendarului Meho Kodro, fost coleg cu Gică Craioveanu la Real Sociedad.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Petrocub Hîncești: Forma echipei, știri și statistici

Micuța echipă de peste Prut s-a calificat epopeic în fața mai vechii noastre cunoștințe, Laci.

După un 0-0 în tur acasă, moldovenii s-au văzut conduși cu 1-0 în Albania, dar au avut un finiș irezistibil reușind să se impună cu 4-1. Din păcate oboseala acumulată joia trecută cu Laci și-a spus cuvântul și duminică, în prima etapă a campionatului intern când Petrocub a cedat acasă, 0-2 cu FC Sfântu Gheorghe.

Antrenorul echipei este un bulgar, Ivan Tabanov, care are și cetățenie moldovenească, iar filozofia (definită și de banii puțini avuți la dispoziție) este opusă celei a lui Sheriff Tiraspol și se bazează în exclusivitate pe jucători autohtoni.

Totuși Jadran, Plătică, Ambros și Cojocaru sunt de cele mai multe ori titulari în echipa națională.

Echipe probabile

Fehervar Echipă probabilă Fehervar
Portar D. Kovacs
Fundași Fiola, Heister, Shabanov, Nego
Mijlocaşi Makarenko, Ruben Pinto, Dardai, Bumba
Atacanţi K. Kodro, Petryak
Petrocub Hîncești Echipă probabilă Petrocub Hîncești
Portar Avram
Fundași Revenco, Jardan, Mudrac, Sandu
Mijlocaşi Bogaciuc, Țurcan, Plătică
Atacanţi Cotogoi, Ambros, Cojocaru

Statistica meciurilor directe Fehervar v Petrocub Hîncești

Nicio întâlnire oficială directă între cele două combatante, mai ales că echipa din Republica Moldova este debutantă în arena internațională.

Cote pentru Fehervar v Petrocub Hîncești

Putem risca o victorie la HA-1,5 goluri pentru Fehervar, cotată la 2,15 sau peste 2,5 goluri asiatic, cotă de 1,75, ambele venind din oferta Betano pariuri sportive.

Pariază la Netbet pe meciul dintre MOL Fehervar vs Petrocub Hîncești cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Fehervar vs Petrocub Hîncești Pont: Fehervar HA-1

”Vidi”, dacă vrea în grupe, trebuie să treacă de acest obstacol nesemnificativ. O victorie la măcar 2 goluri ar liniști-o în vederea returului. În mod normal Fehervar are la dispoziție două meciuri pentru a-și dovedi superioritatea valorică incontestabilă. Este de așteptat însă ca maghiarii să-și dorească să-și tragă calificarea aproape încă din turul de pe teren propriu, printr-o victorie cât mai concludentă. Pe azerii de la Qabala i-au învins cu 4-1, stând apoi oarecum liniștiți în deplasare, unde au pierdut la limită, 1-2. Probabil că așa vor căuta să procedeze și de această dată, să atace și să câștige de așa manieră încât să nu mai aibă emoții pentru retur. Cu Claudiu Bumba printre titulari probabil că Fehervar va domina copios meciul, iar un succes la 2 goluri diferență aproape că i-ar asigura deja calificarea. Pentru mai multă siguranță, aleg Fehervar handicap asiatic -1 la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal - Preliminarii Conference League

Fehervar HA-1

1.62
Miza: 9/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici