1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. FCSB - Viking

FCSB - Viking. Ponturi pariuri fotbal playoff Conference League. 18.08.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-08-17 12:55:00

Conference League

18 August 2022, 21:30

FCSB

FCSB

versus
Viking

Viking

1.95

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru FCSB v Viking

În playoff-ul Conference League, FCSB joacă pe teren propriu cu Viking, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. FCSB ocupă abia locul 12 în Superligă, în timp ce Viking este pe cinci în Norvegia.

Dacă alegi să pariezi pe FCSB - Viking la Winner, vei primi și un FREEBET de 50RON la un depozit de 50RON prin banner-ul de mai jos. Vezi și alte oferte alternative la Winner!

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB a ajuns la un pas de grupele Conference League, obiectivul principal al acestui început de sezon. Echipa a cunoscut un reviriment de la venirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică și este neînvinsă în ultimele șase jocuri, cu patru victorii și două remize.

În ultima etapă de campionat, FCSB a obținut prima victorie din acest sezon cu Chindia Târgoviște. După o primă repriză incredibil de slabă, în care a primit două goluri în superioritate numerică, FCSB a marcat de trei ori într-un interval de 13 minute în partea a doua.

Dică a schimbat mult la nivelul primului 11, încercând să protejeze o parte din titulari pentru partida cu Viking. Apărarea este nesigură, cu un Tamm mai bun în atac decât în defensivă și cu probleme la  mijlocașul central, unde nu sunt soluții eficiente. Pentru meciul cu Viking, au fost trecuți pe lista UEFA Boboc, Rață, Radaslavescu și Dulca și se mai încearcă aducerea unui atacant în ceasul al 12-lea.

Dică ar putea începe cu Boboc fundaș dreapta, Dawa și Tamm în centru și Radunovic stânga. Edjouma, Olaru și Octavian Popescu la mijloc, iar în atac cu Coman, Miculescu și Cordea. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Viking: Forma echipei, știri și statistici

Viking este o echipă aflată pe locul cinci în Norvegia, cu 29 de puncte în 18 etape, la patru puncte de locul al patrulea, ocupat de Rosenborg.

Viking a început din turul doi preliminar, unde a trecut de Sparta Praga, după 0-0 în deplasare și 2-1 pe teren propriu, cu un gol al lui Traore în minutul 90. În turul trei preliminar, a învins-o acasă cu 5-1 pe Sligo Rovers din Irlanda, iar returul l-a pierdut cu 1-0. Norvegienii vin odihniți la București, deoarece nu au jucat în weekend în campionat.

Echipa este pregătită de doi antrenori, Bjarte Aarsheim (47 de ani) și Morten Jensen, (41 de ani).

În această vară, golgheterul Veton Berisha, care a marcat de 22 de ori în ediția precedentă de campionat și de opt ori în cea actuală, a plecat în Suedia, la Hammarby. Au fost vânduți un mijlocaș central și un fundaș central, pentru un total de 2,58 milioane de euro și s-au cheltuit doar 300 000 de euro pentru aducerea de jucători.

Forma în campionat nu este una grozavă, cu doar două victorii în ultimele zece partide. Valoarea lotului este scăzută, sub cea a celor de la FCSB, cel mai bine cotat fiind un mijlocaș ofensiv, Harald Tangen, 800 000 de euro.

Viking pare o echipă mai bună pe teren propriu, acolo unde a tranșat calificarea cu Sparta Praga și Sligo Rovers în Conference League, iar în campionat are cinci victorii, trei remize și doar o înfrângere.

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar Târnovanu
Fundași Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic
Mijlocaşi Edjouma, Olaru, Octavian Popescu
Atacanţi Coman, Miculescu, Cordea
Viking Echipă probabilă Viking
Portar Gunnarsson
Fundași Bjorshol, Brekalo, Vevatne
Mijlocaşi Kabran, Fridjonsson, Solbakken, Tangen, Pattynama
Atacanţi Tripic, Karlsback

Statistica meciurilor directe FCSB v Viking

Prima întâlnire directă.

Cote pentru FCSB v Viking

Casa de pariuri Winner vine la acest meci cu peste 275 de opțiuni de pariere care de care mai diversificate. Poți paria inclusiv pe cartonașe, jucători sau cornere (recomandăm un pariu pe minim cinci cornere FCSB la o cotă de 1.50). Te așteaptă chiar și pariuri speciale pe faulturi, șuturi pe spațiul porții și multe altele! Iar dacă deschizi un cont acum să pariezi pe FCSB vs Viking, vei primi cadou un FREEBET de 50RON la un depozit de 50RON! Deschide cont acum!

Pontul principal din această analiză provine din oferta Winner pariuri sportive, de unde recomandăm și o cotă de 1,9 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

FCSB vs Viking Pont: FCSB peste 5,5 cornere

Meci dificil pentru FCSB, care va fi susținută de 30 000 de fani din tribună. Acest lucru ar trebui să le dea un impuls fantastic elevilor lui DIcă, pentru a ataca și pentru a domina partida. Viking a jucat modest în deplasare, unde nu a marcat în cele două meciuri jucate în Conference. Este o echipă care joacă în sistemul 3-5-2, un sistem defensiv, cu apărarea aproape de propria poartă. FCSB a avut nouă cornere cu Streda, șapte cu Saburtalo, 12 cu Chindia și șapte cu U Cluj. Așadar, este o echipă care obține multe corenre pe teren propriu, deoarece scoate bine mingea în flanc, de unde trimite mingi periculoase în fața porții. Avem o cotă excelentă oferită de Winner pariuri sportive pentru ca FCSB să aibă cel puțin șase cornere în acest meci.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

FCSB vs Viking Pont: FCSB sau egal (1X)

FCSB are un aliat important în acest meci, publicul numeros care va veni pe Arena Națională, dar și un moral bun după prima victorie în campionat, 3-2 împotriva Chindiei. Ar trebui să vedem ceva mișcare de la Miculescu, pe Florinel Coman îl tot așteptăm cu gol, iar Cordea este în mare formă. Norvegienii sunt destul de modești în deplasare, nu au câștigat niciuna din ultimele patru confruntări oficiale de pe teren străin - două eșecuri și două rezultate de egalitate. Așa că ne așteptăm la măcar o remiză în acest duel, dacă nu chiar la o victorie a echipei pregătite de Nicolae Dică. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.27
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici