1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. FCSB vs Șahtior Karagandy – Ponturi pariuri turul II preliminar Conference League, 22.07.2021. Diferență de clasă

FCSB vs Șahtior Karagandy – Ponturi pariuri turul II preliminar Conference League, 22.07.2021. Diferență de clasă

Caramavrov
Caramavrov

2021-07-21 22:51:00

Conference League

22 Iulie 2021, 21:30

FCSB

FCSB

versus
Karagandy

Karagandy

1.43

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru FCSB v Karagandy

Pont pentru FCSB vs Șahtior Karagandy (Kazahstan), meci care se dispută pe 22 iulie, de la ora 21.30, în manșa întâi din turul II preliminar al Conference League. Partida se joacă pe Arena Națională, cu spectatori (50% din capacitate). Returul e pe 29 iulie.

Partida va fi transmisă în direct de PROTV.

Ambele echipe au intrat direct în această fază a competiției, fără să joace în turul I.

Cine trece mai departe o va întâlni pe Kolos Kovalivka, din Ucraina.

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB a jucat un singur meci oficial până acum, 0-0 în deplasare, cu FC Botoșani, după o evoluție modestă. Florin Tănase a ratat un penalty, cu o execuție lamentabilă.

Becali a reușit să bulverseze din nou echipa, făcând trei schimbri la pauză, printre care ambii fundași centrali! Pe locurile lui Vucur și Haruț au intrat Ovidiu Popescu și Iulian Cristea. De asemenea, Becali e pe cale să mai dea afară un fotbalist după numai o repriză jucată sub culorile FCSB: atacantul ceh Ondrasek, care nu s-a ridicat la pretențiile patronului-antrenor. Imediat, a fost adus Dumiter, de la Sepsi.

Dintre nou-veniți, Cordea și Alexandru Crețu au jucat tot meciul de la Botoșani. Nu au făcut-o rău, dar nici nu au avut mari realizări. Cel de-al doilea a jucat mijlocaș defensiv, postul lui de bază, deși a fost adus de Becali ca fundaș central.

Olaru rămâne pe bară după ce s-a accidentat la ultimul amical din această vară și, probabil, nu va juca nici la retur.

Este presiune mare pe antrenorul Dinu Todoran și pe echipă, obiectivul fiind accederea în grupe. Deja se vorbește despre un înlocuitor pentru acesta, în persoana lui Reghecampf.

Calificarea în grupele Conference League este răsplătită de UEFA cu 2,94 milioane de euro. 

„Suntem favoriți, suntem peste cei de la Karagandy ca valoare, dar asta nu înseamnă că vom avea un meci ușor. Trebuie să fim foarte atenți pe faza defensivă, să nu le dăm nicio șansă, iar pe faza de atac – să fim mult mai lucizi la finalizare”, a spus tehnicianul în conferința premergătoare jocului cu echipa kazahă.

Între cele două confruntări cu Șahtior, FCSB va juca duminică, 25 iulie, derbyul din campionat cu Universitatea Craiova.

Karagandy: Forma echipei, știri și statistici

Karagandy se află pe locul 11 din 14 echipe în campionatul Kazahstanului, cu 19 puncte după 19 etape disputate (golaveraj 14-26), și luptă pentru evitarea retrogradării. Anul trecut, a încheiat pe poziția a 4-a.

În ultima etapă de campionat, formația antrenată de rusul Magomed Adiev a pierdut cu 4-3 la Astana, formația de pe locul 2. De atunci, a mai jucat două partide în Cupa Kazahstanului: 0-1 la Ordabassy și 3-2 acasă cu Kyzylzhar, când a întors de la 0-2 în ultimul sfert de oră.

Șahtior a cucerit două titluri de campioană (2011 și 2012) și o Cupă națională (2013).

Conform Transfermarkt, lotul este cotat la 7,05 milioane de euro, față de 31,15 cât valorează FCSB. Cel mai scump jucător din lot este mijlocașul central sârb Bukorac, cotat la 500.000 de euro.

Echipe probabile

FCSB Echipă probabilă FCSB
Portar A. Vlad
Fundași V. Crețu, Haruț, Vucur, Radunovic
Mijlocaşi Moruțan, Al. Crețu, Oaidă
Atacanţi Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Karagandy Echipă probabilă Karagandy
Portar Shatskiy
Fundași Nurseitov, Buyvolov, Graf
Mijlocaşi Gabyshev, Mawutor, Bakaev, Atanaskoski
Atacanţi Omirtaev, Payruz – Tattybaev

Statistica meciurilor directe FCSB v Karagandy

Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată până acum.

Cote pentru FCSB v Karagandy

Pentru Over 1,5 goluri marcate de FCSB, cota este 1.44 la casa de pariuri Betano.

O victorie la cel puțin două goluri diferență are cota 1.90 la același operator.

FCSB vs Karagandy Pont: -1 handicap asiatic FCSB

FCSB n-ar trebui să-și facă probleme cu o echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare în modestul campionat al Kazahstanului. Singura frână ar putea fi pusă de Becali, prin cine știe ce schimbări nebunești. Altfel, Florin Tănase, Moruțan, Octavian Popescu, Alexandru Crețu și alți câțiva fecesebiști sunt cu mult ca valoare peste fotbaliștii oponentei de joi. Șahtior a primit 7 goluri în ultimele 3 partide din competițiile interne, ar fi culmea să nu ia măcar două de la vicecampioana României. Am ales cota din oferta Publicwin pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.43
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici