1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Djurgarden vs Sepsi

Djurgarden vs Sepsi. Ponturi Pariuri Conference League, 11.08.2022. Calificarea pare compromisă

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-08-10 15:51:00

Conference League

11 August 2022, 20:00

Djurgarden

Djurgarden

versus
Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Djurgarden v Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi merge în Suedia pentru reuturul cu Djurgarden, din turul 3 preliminar al Conference League. Echipa lui Bergodi a pierdut la două goluri diferență pe teren propriu (1-3) și are șanse minime de calificare. Chiar și așa, Sepsi a anunțat că merge la victorie în Suedia. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Djurgarden vs Sepsi cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Djurgarden: Forma echipei, știri și statistici

Djurgarden este aproape calificată, după victoria de la Sfântu Gheorghe, dar antrenorul suedezilor încearcă să-i țină concentrați pe jucătorii săi, în ciuda acelui 3-1 de pe Sepsi Arena. În ultima etapă de campionat, Djurgarden a scos doar un 0-0 în deplasare, cu Varnamo, echipă din subsolul clasamentului. De remiza lui Djurgarden a profitat Hacken, care a câștigat cu Helsinborg și a urcat pe primul loc, cu un punct peste băieții lui Kim Bergstrand. A fost primul pas greșit pe care Djurgarden l-a făcut după 9 victorii consecutive. Djurgarden nu mai cedase vreun punct din mai, când pierdea pe terenul lui Kalmar (0-1). Acela este și singurul eșec din ultimele 15 meciuri. 

Bergstrand va miza, în continuare, pe Edvardsen și Asoro, marcatorii celor 3 goluri din partida tur. Hien și Ekdal vor alcătui cuplul de fundași centrali, iar Schuller va juca în fața apărării.

Djurgarden a câștigat toate cele 3 meciuri jucate în preliminariile Conference League. În turul anterior, a fost 2-1 și 2-0 cu Rijeka, din Croația. Suedezii sunt în fața unei performanțe nemaiîntâlnite în istoria clubului - calificarea în play-off-ul unei competiții europene. În precedenta campanie europeană, Djurgarden a fost eliminată de CFR Cluj (0-1), în turul 3 preliminar din Europa League.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sepsi Sf. Gheorghe: Forma echipei, știri și statistici

Sepsi pare să se fi apropiat de finalul campaniei europene, după eșecul din urmă cu o săptămână. Echipa lui Bergodi și-a pus mari speranțe în meciul tur, pe care l-a început într-o manieră foarte agresivă, dar pe care l-a pierdut din pricina nesincronizărilor din apărare. De altfel, Sepsi este în pierdere de turație și a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie, o serie începută cu eșecul de la Ljubljana (0-2), din urmă cu două săptămâni. De atunci, echipa lui Bergodi n-a mai câștigat nici în Superliga, unde a scos doar două remize în ultimele două etape, 1-1 cu Petrolul, în deplasare, și 0-0 cu UTA, pe teren propriu. Ultimul succes al lui Sepsi rămâne acel 4-0 cu FC Argeș, din 28 iulie.

Căderea băieților lui Bergodi are legătură și cu absența lui Ștefănescu, care nu a jucat în niciunul dintre ultimele 4 meciuri. De altfel, mijlocașul ofensiv al lui Sepsi nu va juca nici în Suedia, unde nici măcar nu a făcut deplasarea. Nici Bălașa nu a ajuns în nordul Europei, astfel că, în centrul apărării, vor juca Ninaj și Mitrea. Ion Gheorghe va juca în locul lui Ștefănescu, iar Rondon va fi titular în ofensivă. Damașcan și Tudorie vor intra pe parcurs.

Sepsi n-a marcat în cele două deplasări din istoria participărilor europene, 0-0 cu Spartak Trnava și 0-2 cu Olimpija Ljubljana. După ce a marcat de 11 ori în primele 4 meciuri oficiale, echipa lui Bergodi a mai înscris doar de două ori în ultimele 4 partide. 

Echipe probabile

Djurgarden Echipă probabilă Djurgarden
Portar Zetterstrom
Fundași Johansson, HIen, Ekdal, Bengtsson
Mijlocaşi Findell, Schuller, Eriksson
Atacanţi Asoro, Edvardsen, Radetinac
Sepsi Sf. Gheorghe Echipă probabilă Sepsi Sf. Gheorghe
Portar Niczuly
Fundași Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu
Mijlocaşi J. Rodriguez, Păun, C. Matei
Atacanţi Bărbuț, Rondon, I. Gheorghe

Statistica meciurilor directe Djurgarden v Sepsi Sf. Gheorghe

În tur, a fost 3-1 pentru suedezi, care au condus, la un moment dat, cu 3-0. A fost singura întâlnire dintre cele două echipe. 

Cote pentru Djurgarden v Sepsi Sf. Gheorghe

GG-ul este cotat la 2.00. Un meci cu cel puțin 3 goluri are 2.05.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Djurgarden vs Sepsi cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Djurgarden vs Sepsi Sf. Gheorghe Pont: Djurgarden câștigă

Sepsi n-a jucat rău în urmă cu o săptămână, dar s-a văzut destul de lejer diferența dintre cele două echipe. Suedezii au fost mult mai buni, au știut să profite de cele mai mici erori ale echipei lui Bergodi, iar lucrurile nu au cum să se schimbe în doar o săptămână. În principiu, Sepsi va merge să atace, iar acest lucru le va permite suedezilor să se exprime și mai bine decât au făcut-o la Sfântu Gheorghe. Din oferta de pariuri sportive Betano, am ales varianta unui succes al gazdelor.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici