Dinamo Tbilisi vs Maccabi Haifa, Ponturi pariuri preliminarii UEFA Europa Conference League. 22.07.2021. Avantaj pentru cea mai puțin ieșită din formă

Conference League

Cota: 2.37

Adaugat de: Răzvan Toma

22 Iul 2021 04:29 1,2k 0
Logo Dinamo Tbilisi Dinamo Tbilisi
Logo Maccabi Haifa Maccabi Haifa
VS
19:30 22 Iulie 2021
UEFA Conference League

Analiză și informații pentru Dinamo Tbilisi v Maccabi Haifa

Atât campioana Georgiei, cât și cea a Israelului au fost eliminate din precedentul tur preliminar al Ligii Campionilor, conform regulamentului putând continua parcursul în euro-cupe doar în noua competiție care a debutat în acest an, Conference League. Pontul partidei  tur a acestei dispute poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Dinamo Tbilisi: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Fondată în 1924, Dinamo Tbilisi a fost o echipă de prim-plan în perioada URSS, cucerind câte două titluri și cupe unionale, dar cel mai important, Cupa Cupelor UEFA, în ediția 1980/81. Așa cum era de așteptat, după obținerea independenței Georgiei, avea să devină sau mai degrabă să rămână cea mai de succes echipă a țării, cucerind 18 titluri, 13 cupe și 8 supercupe naționale. Pe plan internațional însă nu a mai izbutit nimic notabil. În prezent însă nu trece printr-o perioadă prea bună. În propriul campionat a înregistrat mai multe rezultate slabe din cauza cărora a pierdut prima poziție în favoarea lui Dinamo Batumi, care a trecut în fața ei având două puncte mai mult. De asemenea, în precedentul tur preliminar al acestei ediții a Ligii Campionilor a fost eliminată de Neftci Baku, în fața căreia a suferit două înfrângeri la același scor, 1-2, mai întâi acasă, apoi în deplasare. De altfel, ultimele trei partide de pe teren propriu au însemnat tot atâtea înfrângeri la același scor, 1-2: la 23.06 cu Samgurali, la 01.07 cu Dinamo Batumi, iar la 07.07 cea amintită cu campioana Azerbaidjanului.

Antrenorul Kahaber Țhadadze nu are probleme de efectiv.

Maccabi Haifa: Forma echipei, știri și statistici

Î E V E V

Maccabi Haifa a apărut în 1913 și în timp a devenit una dintre cele mai titrate grupări ale fotbalului israelian, mai ales după ani 80 încoace, cucerind 13 titluri, 6 cupe și 3 supercupe. Și pe plan internațional a avut câteva reușite notabile, prinzând de două ori faza grupelor în Liga Campionilor (2002/03 și 2009/10) și o dată în Cupa UEFA (2006/07). De asemenea, a fost sfert-finalistă în Cupa Cupelor, ediția 1998/99. Aceste performanțe însă au fost cam de multișor, așa cum și titlul, până la cel din sezonul trecut, nu îl mai cucerise de un deceniu. Noua ediție a campionatului israelian începe la finele acestei luni, așa că primele meciuri din noul sezon pentru Maccabi Haifa au fost cele împotriva campioanei Kazahstanului, Kairat Almatî, din turul precedent al Ligii Campionilor. Din păcate pentru ea, echipa israeliană a fost eliminată fără drept de apel, după 1-1 acasă și 0-2 în deplasare.

Antrenorul Barak Bakhar nu poate conta pe trei jucători, cu toții accidentați, mijlocașul defensiv și totodată căpitanul echipei Lavi, fundașul central Arad și fundașul dreapta Strain. Printre jucătorii echipei se află și fostul fundaș al FCSB, Planić.

Echipe probabile

Dinamo Tbilisi

Echipă probabilă Dinamo Tbilisi
Portar Harșiladze
Fundași Sporkslede, Hvadaghiani, Gbegnon, Harabadze
Mijlocaşi Papava – Radin, Kardava, Kuția
Atacanţi Gabedava, Marušić

Maccabi Haifa

Echipă probabilă Maccabi Haifa
Portar Josh Cohen
Fundași Meir, Gershon, Planić, Goldberg
Mijlocaşi Atzili, José Rodriguez, Abu-Fani, Haziza
Atacanţi Chery, Dean David

Statistica meciurilor directe Dinamo Tbilisi v Maccabi Haifa

Nu s-au mai întâlnit

Cote pentru Dinamo Tbilisi v Maccabi Haifa

Betano pariuri oferă o cotă de 1,70 pentru sub 2,5.

Dinamo Tbilisi vs Maccabi Haifa Pont: Maccabi Haifa victorie

Amândouă echipele nu trec prin cea mai bună formă. Dovada cea mai elocventă în acest sens este aceea că au ajuns să joace acest meci, după ce au fost eliminate din turul preliminar al Ligii Campionilor de echipe nu neapărat mai valoroase, ci mai în formă la acest moment. Așadar, se poate spune că este o confruntare între două echipe unde va avea câștig de cauză cea care este mai puțin ieșită din formă. Lotul celor de la Maccabi Haifa pare mai valoros și mai regenerabil decât al celor de la Dinamo Tbilisi, care a colecționat o mulțime de înfrângeri în această perioadă, mai ales pe teren propriu.

Pont pariuri: Maccabi Haifa victorie

Miza: 8/10

Cota: 2.37

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

8

Castigate:

5

Pierdute:

1

Anulate:

1

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici