1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Cukaricki vs Twente

Cukaricki– Twente. Ponturi pariuri Europa Conference League 04.08.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-08-03 10:23:00

Conference League

04 August 2022, 21:00

Cukaricki

Cukaricki

versus
Twente

Twente

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cukaricki v Twente

Joi cu începere de la ora 21:00 are loc partida dintre Cukaricki și Twente ce contează pentru prima manșă din turul al 3-lea Conference League. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, iar la finalul avancronicii vom oferi și un pronostic pe echipa care credem că se va impune.

Câștigătoarea din această dublă manșă va avea o misiune extrem de dificilă în play-off, acolo unde o va întâlni pe Fiorentina.

Pariază la Winner pe meciul dintre Cukaricki vs Twente cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Cukaricki: Forma echipei, știri și statistici

Cukaricki a început noul sezon competițional cu un eșec acasă în campionat, scor 1:4 cu Bačka Topola, după care a reușit să lege nu mai puțin de cinci victorii consecutive: trei în Super Liga și două în Conference League.

De altfel dubla manșă din runda precedentă din Conference League a fost o simplă formalitate pentru echipa din Serbia, aceasta trecând cu 8:1 la general de Racing din Luxemburg (4:1 și 4:0).

Cukaricki a ajuns și sezonul trecut în turul 3 preliminar din Conference League, atunci când a avut parte de un adevărat șoc. După ce a învins acasă cu 3:1 pe Hammarby¸ ea a pierdut în deplasare cu 1:5!

Nu există indisponibilități în lotul gazdelor înaintea meciului de mâine, astfel încât Kerkez poate alinia cel mai bun 11.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Twente: Forma echipei, știri și statistici

Twente a ajuns direct în turul 3 din Conference League datorită coeficientului bun de țară pe care îl are Olanda. În sezonul precedent formația pregătită de Ron Jans a terminat pe locul al 4-lea în Eredivisie.

Fără îndoială formația olandeză pornește ca mare favorită în această dublă manșă, singura ei problemă fiind acea că nu are meciuri oficiale în picioare. Campionatul Olandei nu a început încă, primul meci fiind programat pentru duminică în deplasare cu NEC Nijmegen.

Twente a jucat totuși câteva amicale tari în această vară, pe care le-a și câștigat, cum ar fi 3:1 cu Schalke 04 și 4:1 cu Bologna.

Formația olandeză a fost activă și pe piața de transferuri, aducând nu mai puțin de opt jucători, însă nu putem remarca vreo achiziție importantă. De altfel toți noii veniți au fost aduși gratis.

Fundașul Robin Propper este indisponibil pentru acest joc din cauza unei accidentări la gleznă. În rest însă, Ron Jans are tot lotul apt.

Echipe probabile

Cukaricki Echipă probabilă Cukaricki
Portar Belic
Fundași Rogan, Vujadinovic, Drezgic, Roganovic
Mijlocaşi Mijailovic, Docic, Kovac
Atacanţi N'Diaye, Badamosi, Ivanovic
Twente Echipă probabilă Twente
Portar Unnerstall
Fundași Brenat, Hilgers, Pleguezuelo, Smal
Mijlocaşi Zerrouki, Sadilek; Misidjan, Vlap, Rots
Atacanţi Van Wolfswinkel

Statistica meciurilor directe Cukaricki v Twente

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată.

Cote pentru Cukaricki v Twente

Pe lângă pontul principal mergem și pe pariul ”Sub 2.5 goluri” la o cotă de 1.72 conform casei de pariuri Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Cukaricki vs Twente cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Cukaricki vs Twente Pont: Twente (0)

Fără îndoială formația olandeză pornește ca mare favorită în această dublă manșă, singura ei problemă fiind acea că nu are meciuri oficiale în picioare. Chiar și așa, ea a arătat bine în meciurile de pregătire, și credem că are calitatea necesară pentru a lua o opțiune serioasă pentru calificare încă din manșa tur. Vom merge pe o victorie a acesteia, însă ca precauție vom opta pentru un pariu cu miză returnată în caz de egalitate. Cota oferită este de 1.53 conform Betano pariuri sportive.

Conference League

Twente (0)

1.53
Cukaricki vs Twente

04 Aug 22, 21:00

Miza: 9/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici