1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. CFR Cluj vs FC Ballkani

CFR Cluj vs FC Ballkani - Ponturi pariuri Conference League, 03.11.2022. Echipa lui Dan Petrescu e la mâna ei

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-02 21:51:00

Fotbal Conference League

03 Noiembrie 2022, 19:45

CFR Cluj

CFR Cluj

versus
Ballkani FC

Ballkani FC

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CFR Cluj v Ballkani FC

Punem pariu pe meciul CFR Cluj vs FC Ballkani, ultimul din faza grupelor Conference League, care se dispută pe 3 noiembrie, de la ora 19:45.

Campioana României este pe locul 2 în grupa G, cu 7 puncte (golaveraj 4-5), iar echipa din Kosovo se află pe ultima poziție, cu 4 puncte (golaveraj 8-10).

CFR Cluj: Forma echipei, știri și statistici

După dubla victorie cu Slavia Praga (1-0 în deplasare și 2-0 pe teren propriu), pentru CFR Cluj a venit un „duș rece” în Turcia, 0-3 cu Sivasspor, cu o prestație palidă. Chiar și așa, echipa antrenată de Dan Petrescu are șanse mari să se califice mai departe. O poate face chiar și cu o înfrângere! Dacă Ballkani învinge, iar Slavia Praga pierde în această rundă, se face un clasament în trei, în care campioana României ar fi pe primul loc, întrucât kosovarii au pierdut ambele întâlniri cu Slavia, iar Slavia a pierdut ambele dueluri cu CFR.

La meci egal, Slavia trebuie să nu câștige partida cu Sivasspor. Totuși, echipa clujeană nu se poate gândi decât la o victorie în meciul de joi seară, care să îi garanteze accederea în următorul tur. 

Au fost zile agitate la clubul din Gruia, după înfrângerea din etapa precedentă a SuperLigii, 1-2 cu Rapid, cauzată de erori de arbitraj. Fundașul central Yuri s-a accidentat în Giulești și se spunea că va lipsi pentru restul anului, dar ultimele știri îl dau apt pentru confruntarea cu FC Ballkani, chiar dacă nu va juca titular. Vor lipsi sigur Camora (operat de apendicită) și Debeljuh (accidentat).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ballkani FC: Forma echipei, știri și statistici

FC Ballkani nu mai are nicio șansă de calificare. Chiar dacă învinge în România, iar Slavia Praga este învinsă de Sivasspor, clasamentul în trei (Ballkani, Slavia, CFR) îi dă câștig de cauză campioanei României. Până la urmă, echipa din Kosovo este cea mai slabă din această grupă, așa cum arătau și calculele hârtiei. Ultimele două partide din Conference League au însemnat două înfrângeri pentru elevii lui Ilir Daja: 1-2 cu Sivasspor, apoi 0-1 cu Slavia.

În meciul precedent, cu Slavia, kosovarii și-au arătat limitele sportive, dar și temperamentul vulcanic: șapte jucători au primit cartonaș galben. Cu toate acestea, nu există niciunul care să fi primit trei avertismente în faza grupelor, deci nu sunt suspendați în tabăra oaspete. Va lipsi fundașul central Rustem Hoxha, care este accidentat.

Antrenorul Daja este adeptul unui sistem 4-3-3, care se poate dovedi vulnerabil în fața unei formații bine organizate, așa cum este campioana României. Nu ced că Ballkani va face un joc preponderent de atac. Probabil va încerca să câștige, pentru a lăsa o ultimă impresie frumoasă, dar nu va neglija apărarea.

Echipe probabile

CFR Cluj Echipă probabilă CFR Cluj
Portar Scuffet
Fundași Manea, Burcă, Kolinger, Braun
Mijlocaşi Boateng, Muhar, Cvek
Atacanţi Deac, Janga, Yeboah
Ballkani FC Echipă probabilă Ballkani FC
Portar Frasheri
Fundași Thaqi, Jashnica, Dellova, Potoku
Mijlocaşi Kuc, Emerllahu, Zyba
Atacanţi Korenica, Rrahmani, Krasniqi

Statistica meciurilor directe CFR Cluj v Ballkani FC

Cele două combatante s-au mai întâlnit o singură dată, în tur, 1-1 la Kosovo, punctul fiind adus pentru clujeni de golul lui Yuri Matias în minutul 90+1!

Cote pentru CFR Cluj v Ballkani FC

CFR a câștigat cu 2-0 ultimul duel de acasă în această competiție (cu Slavia Praga). Betano bet oferă cota 1.62 pentru selecția „CFR Cluj -1 handicap asiatic”.

Se poate juca și Under 3 total asiatic, cotă 1.82 la aceeași agenție.

CFR Cluj vs Ballkani FC Pont: Sub 3,5 goluri asiatic

CFR depinde doar de ea pentru obținerea calificării, iar Dan Petrescu știe să gestioneze astfel de situații. Campioana României este recunoscută pentru știința de a "îngheța" un rezultat favorabil. Dacă echipa lui Dan Petrescu va lua un avantaj de un gol sau chiar de două, cred că tehnicianul va suna retragerea și va încerca să țină de rezultat. Toate cele 11 partide jucate de clujeni în actuala ediție de Conference League au fot de Under 3,5 goluri, iar 9 dintre acestea nu au avut mai mult de două goluri! Nu văd de ce ar fi mai multe acum. Ultimele 6 partide oficiale ale kosovarilor au fost de Under 3,5. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 9/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

CFR Cluj vs Ballkani FC Pont: CFR Cluj sub 2,5 goluri

CFR Cluj nu e echipa golurilor multe - nici în poarta sa, nici în poarta adversă. Rareori se întâmplă Total peste 2,5. Când câștigă, ardelenii marchează de obicei un gol sau două, rareori trei sau mai multe. E de așteptat ca echipa lui Dan Petrescu să câștige și să se califice, dar cu 1-0 sau 2-0. Un gol primit i-ar complica situația teribil, dar mizez pe faptul că "Bursucul" va aplica strategia din "dubla" cu Slavia Praga (2-0 și 1-0), nicidecum pe cea din "dubla" cu Sivasspor (0-1 și 0-3) ori pe cea din deplasarea cu Ballkani (1-1).

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici