1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Breidablik Kopavogur - Austria Viena. Ponturi Pariuri Conference League, preliminarii, 29.07.2021. Reușesc islandezii surpriza?

Breidablik Kopavogur - Austria Viena. Ponturi Pariuri Conference League, preliminarii, 29.07.2021. Reușesc islandezii surpriza?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-07-28 21:50:00

Fotbal - Conference League

29 Iulie 2021, 20:30

Breidablik

Breidablik

versus
Austria Viena

Austria Viena

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Breidablik v Austria Viena

Breidablik Kopavogur - Austria Viena, partidă contând pentru manșa secundă a turului II preliminar din Conference League, programată joi, de la ora 20.30, pornește de la un surprinzător 1-1 în primul joc, disputat săptămâna trecută, în Austria. Vienezii rămân și în această situație favoriți, dar simplul fapt că la ei acasă raportul șuturilor la poartă a fost 16-12 arată că islandezii își vând foarte scump pielea.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Breidablik: Forma echipei, știri și statistici

Breidablik Kopavogur și-a folosit din plin, în tur, avantajul de a fi în plin sezon competițional în Islanda. Mai bine adaptată la ritmul de joc, foarte determinată, echipa pregătită de Oskar Hrafn Thorvaldsson i-a luat pe sus pe austrieci, având posesie superioară la ei acasă și un raport echilibrat al ocaziilor.

Breidablik este o echipă în formă, chiar dacă ultimele rezultate ar putea sugera altceva. În ultima lună are 4 victorii, 2 remize și o înfrângere în toate competițiile. Au fost mai întâi două victorii în campionat (3-2 la rivala Kopavogur, 4-0 acasă cu Leiknir), apoi două victorii în turul I preliminar al Conference League (3-2 în deplasare, 2-0 acasă cu Racing Luxembourg), apoi o remiză (1-1) la redutabila KR Reykjavik în campionat, egalul important de la Viena (1-1 cu Rapid) și, acum câteva zile, o înfrângere în campionat, 0-2 la Keflavik. Ultimul meci trebuie însă pus în paranteze, pentru că acum Breidablik este focusată pe marea bătălie de joi.

Echipa este realmente impresionată acasă. N-a mai primit gol de 6 meciuri în toate competițiile (5 în campionat, una în Conference League), le-a câștigat pe toate și are golaveraj 20-0!  

Austria Viena: Forma echipei, știri și statistici

Austria Viena a ajuns în cupele europene profitând de anormalul sistem competițional egalitarist din Austria, care face posibil ca o echipă mai slabă să reușească, printr-o lovitură de moment, să ia fața uneia care a fost mai bună tot restul anului. Clasată pe locul 2 în play-out-ul campionatului trecut, Austria a învins Hartberg, formațiade pe locul 1 (3-0 în deplasare), apoi ocupanta locului 5 din play-off, Wolfsberger (3-0 acasă, 2-1 în deplasare).

Meciurile din pregătiri și prima partidă oficială a sezonului au dat iluzia unei formații Austria Viena în formă: 2-1 cu Vorwarts Steyr, 4-0 cu Koper, 2-1 cu Tuzla City (toate amicale), 4-0 în deplasare, în Cupă, cu SV Spittal.

Dar startul sezonului a arătat altceva. Echipa a fost dominată acasă de islandezii de la Breidablik în prima manșă a turului II preliminar din Conference League, apoi a pierdut cu 1-2 la Ried, în prima etapă din campionatul Austriei.
Ceea ce trebuie notat este că, în meciurile din deplasare, Austria Viena reușește să înscrie – de obicei, mai mult de un gol. În ultimele 5 jocuri oficiale pe teren străin, formația antrenată de Manfred Schmid are 3 victorii și două înfrângeri, dar a înscris în toate și are golaveraj 12-6!

Echipe probabile

Breidablik Echipă probabilă Breidablik
Portar Einarsson
Fundași Gunnlaugsson, Muminovic, Margeirsson, Ingvarsson
Mijlocaşi Sigurdarson, Sigurjonsson – Einarsson, Steindorsson, Eyjolfsson
Atacanţi Vilhjalmsson
Austria Viena Echipă probabilă Austria Viena
Portar Pentz
Fundași Martins, Schoissengeyr, Handl, Suttner
Mijlocaşi Demaku, Martel, Fitz
Atacanţi Teigl, Djuricin, Fischer

Statistica meciurilor directe Breidablik v Austria Viena

Austria Viena și Breidablik Kopavogur s-au mai întâlnit, până acum, o singură dată: în turul de săptămâna trecută, când au remizat la Viena, scor 1-1.

Cote pentru Breidablik v Austria Viena

E riscant să pariem pe cine câștigă, pentru că toată lumea merge în continuare pe mâna austriecilor, deși e evident că islandezii sunt o surpriză plăcută. În schimb, putem încerca să mizăm pe totalul asiatic +1 la pauză – cota 1,75 în oferta Betano pariuri. Aceeași agenție are cota 2,55 pentru un pariu ceva mai riscant – se dau minimum două goluri până la pauză.

Breidablik vs Austria Viena Pont: Ambele echipe marchează

Partida-tur a fost una foarte disputată, în care islandezii au avut posesie superioară, iar austriecii au avut 16-12 la șuturi spre poartă și 6-3 la șuturi pe poartă. Breidablik are golaveraj 20-0 în ultimele 6 meciuri pe teren propriu, în timp ce Austria Viena are golaveraj 12-6 la ultimele 5 în deplasare. Ar trebui să avem un nou joc cu ocazii multe și, implicit, șanse de gol de ambele părți. Mizăm pe GG – cota 1,62 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici