1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. FC Basel vs Slovan Bratislava

FC Basel vs Slovan Bratislava - Ponturi pariuri Conference League, 06.10.2022. Elvețienii și-au revenit

Caramavrov
Caramavrov

2022-10-05 18:27:00

Fotbal - Conference League

06 Octombrie 2022, 22:00

Basel

Basel

versus
Slovan Bratislava

Slovan Bratislava

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Basel v Slovan Bratislava

Ponturi pentru meciul FC Basel (Elveți) vs Slovan Bratislava (Slovacia), programat pe 6 octombrie, de la ora 22:00, în etapa a 3-a a grupelor Conference League.

Reprezentanta Elveției este pe locul 1 în grupa H, cu 6 puncte (golaveraj 4-1), iar formația slovacă se află pe ultima poziție, cu un singur punct (golaveraj 0-2).

Basel: Forma echipei, știri și statistici

FC Basel este într-o formă foarte bună, atât în Conference League, cât și în Superliga elvețiană. Echipa antrenată de Alexander Frei a avut un început mai slab de sezon, apoi și-a revenit și are 7 victorii în ultimele 9 partide în toate competițiile. Pe teren propriu, Basel are o forță de atac deosebită. A înscris minim trei goluri în ultimele trei partide: 3-2 cu St. Gallen, 5-1 cu Grasshoppers și 3-1 cu Pyunik.

Pericolul va veni din toate părțile pentru poarta lui Slovan. Cinci jucători au înscris cel puțin câte două goluri, golgheterii echipei fiind atacantul Zeqiri și mijlocașul central Burger. La rândul său, mijlocașul defensiv Xhaka urcă foarte mult, fiind principalul pasator (3 assist-uri). Este de așteptat ca „roș-albaștrii” să pună presiune din primul minut și, așa cum se știe, ei nu se mulțumesc niciodată cu un avantaj minim pe tabela de marcaj.

Echipa gazdă are mai mulți jucători accidentați: Riccardo Calafiori (fundaș stânga), Sergio Lopez (fundaș dreapta), Yannick Marchand (mijlocaș central), Emmanuel Essiam (mijlocaș central), Anton Kade (mijlocaș ofensiv) și Tician Tushi (atacant).

Pariază la Netbet pe meciul dintre Basel vs Slovan Bratislava cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Slovan Bratislava: Forma echipei, știri și statistici

Slovan Bratislava are o singură victorie în această ediție a Conference League, 1-0 cu Zrinjski. În rest, echipa fanion a Slovaciei a suferit două înfrângeri în deplasare (0-1 cu Zrinjski și 0-2 cu Pyunik) și un egal acasă (0-0 cu Zalgiris). Rezultatele modeste prevestesc o înfrângere pe terenul celei mai puternice echipe din grupă, presiunea pe elevii lui Vladimir Weiss fiind mare. Fanii au pretenții mai mari de la cea mai bună echipă din țară.

Făcând abstracție de meciurile din Cupa Slovaciei, în care a întâlnit adversare foarte slabe, trupa antrenată de Weiss a marcat maxim un gol în 6 din ultimele 7 meciuri. Slovan joacă de obicei într-un sistem 3-4-3, care s-a dovedit vulnerabil în confruntările cu echipe care au fotbaliști rapizi, așa cum este Basel.

Portarul Sulla este accidentat, iar mijlocașul defensiv Jaba Kankava este suspendat. Astfel, la mijloc poate apărea Kucka, fostul jucător al lui Watford.

Echipe probabile

Basel Echipă probabilă Basel
Portar Hitz
Fundași Lang, Freixas, Kasim, Katterbach
Mijlocaşi Xhaka, Burger - Ndoye, Augustin, Millar
Atacanţi Szalai
Slovan Bratislava Echipă probabilă Slovan Bratislava
Portar Chovan
Fundași Kashia, Abena, Morlacchi
Mijlocaşi Pauschek, Kucka, Agbo, Zmrhal
Atacanţi Barseghyan, Saponjic, Chakvetadze

Statistica meciurilor directe Basel v Slovan Bratislava

Este primul duel între FC Basel și Slovan Bratislava.

Cote pentru Basel v Slovan Bratislava

Elvețienii au câștigat la două goluri diferență întâlnirea precedentă de acasă, din Conference League (3-1 cu Pyunik). Betano bet oferă cota 2.37 pentru opțiunea „FC Basel -1.25 handicap asiatic”.

Se poate opta și pentru un pariu pe selecția „Basel peste 1.5 goluri”, care are cota 1.70 la același operator.

Basel vs Slovan Bratislava Pont: FC Basel -1 handicap asiatic

FC Basel este o echipă foarte puternică pe teren propriu, unde a marcat 11 goluri în ultimele trei confruntări. Echipa antrenată de Alexander Frei are jucători rapizi și tehnici, care pot da cu ușurință peste cap sistemul defensiv al lui Slovan Bratislava. De partea cealaltă, atacul formației slovace a fost ineficient în ultima perioadă. În mod normal, Basel ar trebui să se impună la o diferență confortabilă. Dacă bate la un singur gol, miza este returnată în contul de pariuri. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive,

Miza: 8/10
Cota: 2.07
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici