1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. FC Basel vs Omonia Nicosia

FC Basel vs Omonia Nicosia - Ponturi pariuri Conference League, 21.10.2021. Elvețienii sunt "tătici" pe teren propriu

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-20 16:34:00

Fotbal Conference League

21 Octombrie 2021, 22:00

Basel

Basel

versus
Omonia Nicosia

Omonia Nicosia

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Basel v Omonia Nicosia

Pont pentru FC Basel vs Omonia Nicosia poate fi citit în concluzia acestei avancronici. Meciul face parte din etapa a 3-a a fazei grupelor Conference League și se dispută pe 21 octombrie, de la ora 22:00.

Reprezentanta Elveției se află pe locul 2 în grupa H, cu 4 puncte (golaveraj 4-2), iar cea a Ciprului e ultima, cu un singur punct (golaveraj 1-4).

Basel: Forma echipei, știri și statistici

FC Basel are nevoie de victorie pentru a deveni favorită la câștigarea grupei și pentru a evita, astfel, Play-off-ul, în care ar urma să întâlnească o adversară venită din Europa League. Echipa antrenată de Patrick Rahmen este pe primul loc în competiția internă și trece printr-o perioadă foarte bună, având cinci victorii și un egal în ultimele șase meciuri în toate competițiile. 

Fundașul central Goncalo Cardoso, fundașul stânga Andrea Padula și fundașul stânga Raoul Petretta vor rata meciul cu Omonia din cauza accidentărilor. De asemenea, atacantul Sebastiano Esposito și mijlocașul ofensiv Darian Males sunt incerți.

Nu va lipsi Arthur Cabral, care a marcat deja 11 goluri în acest sezon. El va fi sprijinit în atac de căpitanul Stocker, cel mai bun pasator ale echipei, și de Ndoye, într-un 4-2-3-1 care va pune presiune constantă pe poarta adversă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Omonia Nicosia: Forma echipei, știri și statistici

Spre deosebire de Basel, Omonia Nicosia nu o duce prea bine în campionatul intern, fiind abia pe locul 7, cu 7 puncte obținute în 5 meciuri. Elevii lui Henning Berg au reușit doar două victorii în ultimele șapte partide disputate în toate competițiile. În ultimul meci jucat în Conference League, ciprioții au pierdut clar pe teren propriu, 1-4 cu Qarabag.

Mijlocașul defensiv Ionnis Kousoulos este accidentat și nu a făcut deplasarea în Elveția, iar mijlocașul ofensiv Eric Bautheac este incert.

Berg folosește de obicei un sistem 4-2-3-1, însă e greu de crezut că Omonia se va axa pe atac în această deplasare, existând posibilitatea ca modulul să se transforme în 4-3-3. Cel mai probabil, fundașii lateriali Lecjaks și Hubocan vor trece rar în jumătatea adversă de teren.

Echipe probabile

Basel Echipă probabilă Basel
Portar Lindner
Fundași Tavarez, Comert, Pelmard, Lopez
Mijlocaşi Quintilla, Xhaka - Ndoye, Frei, Stocker
Atacanţi Cabral
Omonia Nicosia Echipă probabilă Omonia Nicosia
Portar Fabiano
Fundași Hubocan, Yuste, Lang, Lecjaks
Mijlocaşi Gomez, Diskerud, Bachirou
Atacanţi Zachariou, Scepovic, Loizou

Statistica meciurilor directe Basel v Omonia Nicosia

Este prima confruntare între aceste două echipe.

Cote pentru Basel v Omonia Nicosia

Basel a câștigat cu 4-2 ultimul meci de acasă în Conference League, contra lui Kairat Almaty. Betano bet oferă cota 2.02 pentru un pariu pe selecția „FC Basel -1.25 handicap asiatic”.

De obicei, echipa elvețiană este implicată în partide cu multe goluri. Selecția „peste 2.5 goluri” are cota 1.60 la Unibet pariuri sportive.

Basel vs Omonia Nicosia Pont: Basel -1 handicap asiatic

Basel este una dintre echipele cu „pedigree” european. Sezoanele trecute, echipa elvețiană a învins granzi ai continentului pe teren propriu și nu ar trebui să aibă probleme cu Omonia Nicosia, un adversar care nu trece printr-o formă sportivă optimă. Cred că echipa pregătită de Rahmen va profita de momentul bun în care se află și va câștiga măcar la două goluri diferență, așa cum a făcut-o de fiecare dată în cele 4 partide disputate pe teren propriu în preliminariile sau în grupele Conference League. Dacă o va face la o diferență minimă, miza ne va fi returnată.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici