1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Conference League »
  5. Ararat Yerevan - Slask Wroclaw Ponturi Pariuri Europa Conference League, 22.07.2021. Polonezii sunt favoriți la calificarea în turul 3!

Ararat Yerevan - Slask Wroclaw Ponturi Pariuri Europa Conference League, 22.07.2021. Polonezii sunt favoriți la calificarea în turul 3!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-07-21 21:50:00

Fotbal - ponturi

22 Iulie 2021, 16:00

Ararat Yerevan

Ararat Yerevan

versus
Slask Wroclaw

Slask Wroclaw

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ararat Yerevan v Slask Wroclaw

Joi, de la ora 16:00, pe stadionul Gyumry City, Aratat Yerevan se va duela cu Slask Wroclaw, meci din turul 2 preliminar din Europa Conference League. Se anunță o partidă interesantă, care va fi arbitrată de bulgarul Nikola Popov. În turul următor, câștigătoarea acestei duble va întâlni învingătoare dintre Arda și Hapoel Beer Sheva.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Ararat Yerevan: Forma echipei, știri și statistici

După 13 ani de secetă, Ararat Yerevan revine într-o competiție europeană. Ultima oară a jucat în 2008, în Europa League, atunci a părăsit competiție încă din primul tur, de Bellinzona, după ce a pierdut ambele manșe. Actualul sezon european l-a început în urmă cu două săptămâni, când s-a duelat cu MOL Fehervar. Deși a avut cota 5.30 la calificarea în turul secund, a reușit să producă surpriza. După remiza din Ungaria, a urmat un succes obținut pe teren propriu cu 2-0. Defensiva s-a descurcat admirabil. Timp de 180 de minute a jucat sub o presiune fantastică, dar până la urmă a scăpat fără gol primit.

În campionatul precedent a terminat doar pe locul patru, după ce în ultimele patru etape a strâns doar patru puncte. Dreptul de a participa în Conference League l-a primit datorită succesului din cupă, iar vitrina de trofee s-a redeschis, după ce timp de 13 ani echipa n-a mai cucerit nimic.

În perioada verii lotul a suferit modificări. Unul dintre cei mai buni marcatori, Uros Nenadovic, s-a transferat în Kazakhstan la Taraz, după doar un an petrecut la club. În total au fost achiziționați 11 jucători noi, mijlocașul Alik Arakelyan fiind cel mai bine cotat.

Individual, Aratat are cei mai valoroși jucători din campionatul Armeniei, iar obiectivul este cucerirea trofeului. În ultimii 29 de ani, doar o singură dată a câștigat titlul, în timp ce FC Pyunik a ajuns la numărul 14.

 

Slask Wroclaw: Forma echipei, știri și statistici

Slask Wroclaw nu se numără printre echipele de top din Polonia, dar chiar și așa, mai reușește din când în când să-și scoață capul și în cupele europene. Ultima oară a jucat în preliminariile Europa League, în 2015, atunci s-a oprit în turul secund, fiind eliminată de IFK Goteborg. Cel mai lung parcurs a avut în sezonul 2011-2012. A ajuns la 180 de minute de grupe, dar n-a putut trece de Rapid București. În acest sezon Romania a avut 3 reprezentați în grupele Europa League, Rapid București, Vaslui și Steaua București.

În primul tur preliminar n-a emoții mari. A trecut fără probleme de Paide, după ce s-a impus în ambele manșe. Am marcat doar patru goluri, și spun doar, pentru că atacanții au ratat o grămadă de ocazii.

Cu opt etape înainte de finalul sezonului precedent, pe banca tehnică a fost adus Jacek Magiera, cel care în ultimii doi a fost selecționerul Poloniei, la U20 și la U19. Datorită lui, Slask joacă din nou în cupele europene. În această lună au fost aduși mai mulți jucători cu experiență, printre care se numără și un mijlocaș central în vârstă de 29 de ani, care este cotat la 1.5 milioane de euro. Principalul marcator al echipei, Erik Exposito a rămas la echipă și mai are contract până anul viitor.

Singurul jucător accidentat este Adrian Lyszczarz.

 

Echipe probabile

Ararat Yerevan Echipă probabilă Ararat Yerevan
Portar Ermakov
Fundași Margaryan, Mkoyan, Prljevic, Bravo
Mijlocaşi Malakyan, Muradyan, Deble, Pobulic, Arakelyan
Atacanţi Kone
Slask Wroclaw Echipă probabilă Slask Wroclaw
Portar Szromnik
Fundași Tamas, Golla, Lewkot
Mijlocaşi Garcia, Praszelik, Makowski, Mczynski, Sobota, Janasik
Atacanţi Esposito

Statistica meciurilor directe Ararat Yerevan v Slask Wroclaw

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum!

Cote pentru Ararat Yerevan v Slask Wroclaw

Pentru un duel cu maxim două reușite, Betano pariuri sportive oferă cota 1.60.

Ararat Yerevan vs Slask Wroclaw Pont: Slask Wroclaw 0 (handicap asiatic)

Fără doar și poate, între cele două formații există o diferență de valoare, iar acest lucru ne arată și cotele. La calificarea în turul următor, Slask are o cotă de doar 1.24. Wroclaw este în forma. Înainte de meciurile din preliminarii a jucat câteva partide amicale, în care s-a descurcat destul de bine. Are un lot superior și în mod normal ar trebui să obține toate cele trei puncte, care contează enorm pentru coeficient.

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici