Share

Pronostic Chesterfield - Luton Town, Anglia - League Two : oaspeții continuă drumul spre promovare

Ponturi Fotbal

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Cătălin

13 Ian 2018 10:20 862 0
Logo Chesterfield
Logo Luton
Chesterfield
Luton
VS
17:00 13 Ianuarie 2018
Anglia - League Two

Analiză și informații pentru Chesterfield v Luton

Avem și un alt pronostic din Anglia, de această dată din League Two, acolo unde de la ora 17:00 liderul Luton se deplasează pe terenul penultimei clasate Chesterfield, într-un meci din runda cu numărul 28.

Chesterfield - Luton

Un nou meci dezechilibrat, cel puțin pe hârtie, Chesterfield și Luton fiind două echipe cu obiective diferite, gazdele luptând pentru salvarea de la retrogradare iar oaspeții fiind destul de aproape de promovare. 

Chesterfield are un sezon de coșmar și este pe loc retrogradabil, și poate realiza o performanță negativă în acest sezon, a doua retrogradare consecutivă după ce anul trecut a terminat pe ultimul loc în League One. După 27 de etape are 5 victorii, 6 remize și 16 înfrângeri, și are cel mai slab atac cu 26 de goluri ( la egalitate cu locul 22 Forest Green și ultima clasată Barnet ), dar și cea mai slabă apărare cu 51 de goluri primite. A pierdut 5 din ultimele 6 meciuri din campionat și a reușit să înscrie un singur gol, primind în schimb 13. Ultima victorie a fost tot pe teren propriu, 2-1 cu ultima clasată Barnet. De altfel din cele 5 victorii ale acestui sezon, 4 au fost acasă, reușind să adune 15 puncte din cele 21 pe teren propriu. Etapa trecută Chesterfield a pierdut la scor pe terenul celor de la Accrington, 4-0. 

Pe Proact Stadium vine însă liderul ligii a 4-a, Luton Town, echipa care a impresionat în acest sezon. Luton are în acest moment 54 de puncte, și are 11 puncte avans față de locul 4 ocupat de Accrington, primul loc care nu duce direct în League One. Luton a reușit în cele 26 de jocuri de până acum 16 victorii și 6 remize și a pierdut de 4 ori, ultima înfrângere venind chiar în deplasarea precedentă, 4-0 cu Port Vale. Aceasta a fost doar a doua înfrângere din deplasare pentru Luton, care numai pierduse de 11 partide pe teren străin, de la înfrângerea cu Barnet, scor 1-0. Luton a răzbunat însă înfrângerea clară de la Port Vale prin victoria cu 4-2 în fața celor de la Lincoln, echipă aflată pe locul 6 și care are obiectiv promovarea. Oaspeții au cel mai bun atac cu 62 de goluri și a doua apărare cu 25 de goluri primite. Luton dă și golgheterul campionatului, Hylton reușind 15 goluri până acum. Collins este următorul marcator al echipei cu 11 reușite. Și Dennis de la Chesterfield se descurcă foarte bine în acest sezon, reușind să înscrie 12 goluri, aproape jumătate din totalul echipei. 

Luton și Chesterfield s-au întâlnit de 2 ori în 2017, liderul reușind să câștige ambele partide fără să primească gol, 1-0 și 4-0, ambele pe teren propriu. 

Echipe probabile : Luton : Stech - Justin, Mullins, Rea, Potts - Lee, Ruddock , Berry - Shinnie, Collins , Hylton. 

Chesterfield : Ramsdale - Talbot, Hird, Wiseman, Williams - Kellet, Dimaio, Weir, Reed, Rowley - Dennis.

 

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la Real Madrid cu Villarreal!

Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

Descoperă și alte promoții atractive disponibile în weekend-ul 13-14 ianuarie 2018!

Pont Chesterfield vs Luton: Luton peste 1,5 goluri

Luton a arătat foarte bine în meciul de etapa trecută și este una dintre cele mai bune echipe din deplasare în acest sezon, iar Chesterfield continuă să nu se regăsească, având mari probleme în a înscrie în ultimele etape. Având în vedere că se întâlnesc cel mai bun atac cu cea mai slabă apărare, am ales ca pronostic peste 1,5 goluri înscrise de Luton, la o cotă de 1,65. În toate cele 6 victorii din deplasare Luton a reușit să înscrie de fiecare dată minim 2 goluri, iar la ultima victorie de pe teren străin a înscris de 5 ori.

Pont pariuri: Luton peste 1,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici