Share

Pont Australia – Liga A: Central Coast – Perth Glory, se păstrează tradiția?

Ponturi Fotbal

Cota: 1.40

Adaugat de: Matei Udrea

30 Dec 2018 14:07 596 0
Logo Central Coast Mariners
Logo Perth Glory
Central Coast Mariners
Perth Glory
VS
10:00 31 Decembrie 2018
Liga A Australia

Analiză și informații pentru Central Coast Mariners v Perth Glory

Partida Central Coast – Perth Glory, programată luni, în chiar ultima zi din 2018, de la ora 10.00, în etapa a 10-a din campionatul Australiei, pare o floare la ureche pentru oaspeți, la prima vedere. În realitate, lucrurile s-ar putea să fie puțin mai complicate.

Central Coast Mariners: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Central Coast (locul 10, 2 puncte, golaveraj 7-20) n-a reușit decât două egaluri în acest început de campionat și a rămas deja la 12 puncte distanță de locul 6, ultimul care duce în play-off. Echipa a făcut cele două remize care i-au adus punctele de până acum în chiar primele etape, iar de atunci s-au înșirat 7 înfrângeri. E bine să adăugăm însă că în 6 din cele 9 etape de până acum Central Coast a reușit să înscrie, iar singura ocazie în care a făcut-o de două ori a fost chiar partida-tur de la Perth, când adversara sa de azi a câștigat la limită, scor 3-2.

Niciunul din cele 9 meciuri jucate de Central Coast nu s-a terminat, până acum, cu mai puțin de două goluri pe tabela de marcaj. În 4 situații s-au dat câte două goluri (a fost de două ori 1-1 și de două ori 0-2), în alte 3 situații s-au dat câte 3 goluri (de două ori 1-2 și o dată 0-3), iar două jocuri s-au terminat cu câte 5 goluri (1-4 și, respectiv, 2-3).

Central Coast are la dispoziție toți jucătorii la acest meci.

Perth Glory: Forma echipei, știri și statistici

V E V V Î

Perth Glory (locul 3, 20 de puncte, golaveraj 16-9) a avut un început de campionat care îi dă dreptul să termine pe locul 1 anul 2018, iar pentru acest lucru i-ar fi suficient un egal în meciul din 31 decembrie. Echipa a avut un traseu aproape impecabil până etapa trecută, când a pierdut surprinzător acasă, scor 1-2, cu Sydney FC.
Câteva elemente sunt semnificative însă pentru acest meci. În tur, Perth stătea tot pe cai mari, dar a câștigat greu, cu 3-2, contra celor de la Central Coast Mariners. În plus, tradițional, Perth nu numai că nu câștigă, dar nici măcar nu înscrie la adversarul de luni.

Interesante sunt câteva date statistice: Perth a marcat în absolut toate meciurile jucate până acum și a primit gol în 6 din ele. Un singur joc s-a terminat cu mai puțin de două goluri pe tabela de marcaj (a fost un Perth – Melbourne City 1-0). De 4 ori s-au marcat câte două goluri. De alte 4 ori s-au marcat cel puțin trei goluri.

Perth Glory va dispune de toți jucătorii pentru acest joc.

Echipe probabile

Central Coast Mariners

Echipă probabilă Central Coast Mariners
Portar Pearce
Fundași Millar, Rowles, Golec, Clisby
Mijlocaşi O’Neill – Hoole, McGlinchey, Shabow, Pain
Atacanţi Simon

Perth Glory

Echipă probabilă Perth Glory
Portar Reddy
Fundași Dulbic, Mrcela, Lowry
Mijlocaşi Franjic, Juande, Kilkenny, Davidson
Atacanţi Brimmer – Ikonomidis, Keogh

Statistica meciurilor directe Central Coast Mariners v Perth Glory

Două lucruri constatăm, uitându-ne la cele 8 meciuri jucate de Central Coast și Perth în ultimii trei ani. În primul rând, Perth Glory a pierdut toate jocurile din deplasare fără să reușească măcar un gol. În al doilea rând, într-o singură situație s-au marcat mai puțin de două goluri, în rest fiind partide cu multe reușite: 4-0, 3-3, 2-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2.

În total, au fost până acum 44 de partide directe. Perth a câștigat 14, Central Coast 23, alte 7 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Central Coast Mariners v Perth Glory

Pe Efbet.ro, pariul că se înscriu 2-3 goluri are cota 1,65, iar cel că vor marca ambele formații are cota 1,85. Scorul exact 1-1 are cota 7,5, cea mai mică, semn că diferența din clasament nu-i impresionează pe bookmakeri.

Central Coast Mariners vs Perth Glory Pont: Total Asiatic peste 2 goluri

Așa cum am scris deja, niciun meci jucat de Central Coast până acum nu s-a terminat cu mai puțin de două goluri pe tabela de marcaj (în 4 situații au fost două goluri, în alte 5 au fost între trei și cinci goluri). În cazul celor de la Perth, avem un meci din 9 cu mai puțin de două goluri. În 4 situații au fost exact două goluri și tot în 4 au fost între trei și cinci goluri. De aceea putem opta pentru oferta celor de la efbet.ro, care dau cota 1,4 pentru Totaluri Asiatice peste 2 goluri : câștigați dacă se înscriu minimum trei goluri, iar dacă se înscriu exact două goluri se returnează banii.

Pont pariuri: Total Asiatic peste 2 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Central Coast Mariners vs Perth Glory Pont: Victorie Perth Glory

În urma unei victorii, Perth se poate întoarce pe primul loc din campionat. Are a treia cea mai bună ofensivă și împreună cu Melbourne City, cea mai bună defensivă. Perth nu a pierdut niciuna dintre etapele jucate în pe teren străin și se află pe locul secund în ceea ce privește forma echipei in meciurile din deplasare. Central Coast are o serie de 7 înfrângeri și ocupă ultimul loc. Consider că Perth va forța o victorie pentru a se întoarce pe prima poziție.

Pont pariuri: Victorie Perth Glory

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Lavinia Sandu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Central Coast Mariners vs Perth Glory Pont: Perth Glory peste 1,5 goluri

Central Coast nu este genul de echipa pentru care terenul propriu sa reprezinte un atu, avand 5 esecuri si un egal in ultimele 6 partide acasa. Perth a marcat minimum doua goluri in 3 din cele 4 meciuri jucate in deplasare, in timp ce Central Coast a incasat cel putin doua goluri in 3 din cele 4 partide de acasa. In consecinta, voi paria ca echipa oaspete va inscrie peste 1,5 goluri.

Pont pariuri: Perth Glory peste 1,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Andrei Tivilichi

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici