Share

Pont Brazilia – Serie A: Ceara – Vitoria, trec gazdele în premieră pragul zonei retrogradabile?

Ponturi Fotbal

Cota: 1.53

Adaugat de: Matei Udrea

14 Sep 2018 22:39 267 0
Logo Ceara
Logo Vitoria
Ceara
Vitoria
VS
22:00 15 Septembrie 2018
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Ceara v Vitoria

Ceara - Vitoria, partidă din deschiderea etapei a 25-a din Serie A braziliană programată sâmbătă, de la ora României 22.00 (16.00 în Brazilia), este una între două echipe care au avut probleme mari, dar pe care s-ar părea că au început să și le rezolve. Gazdele s-au învârtit pe locurile retrogradabile încă de la începutul sezonului, dar după pauza de vară au început să strângă puncte, iar o victorie azi le-ar propulsa, în premieră, deasupra zonei roșii. Oaspeții, sacul de box al tuturor o lungă perioadă, și-au îmbunătățit mult prestația defensivă și acum sunt neînvinși de patru etape, reușind să se cațere spre mijlocul clasamentului.

Pariază pe CFR Cluj la o cotă de 55 sau pe FCSB la o cotă de 60 în derby!

Ceara: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V E

Ceara (locul 19, 24 de puncte, golaveraj 15-25), care în primele 12 etape, până la întreruperea campionatului din luna iunie, nu reușise nici măcar o victorie, are cum în cont 5 victorii, din care două în ultimele trei runde. Antrenorul Lisca, venit cu puțin timp înainte de pauza competițională alocată Cupei Mondiale (iunie-iulie), a reușit să îmbunătățească și mai mult defensiva echipei – deja bună – și, în cele 12 etape disputate de la reluarea sezonului, Ceara a primit o singură dată mai mult de un gol (0-2 cu Bahia acasă, pe 30 august). În rest, meciurile s-au terminat fără gol primit sau, în cel mai rău caz, unul singur încasat.

Ceara, nou-promovată, are însă o problemă mare cu atacul. De aici și paradoxul de a avea a opta apărare din campionat, dar a se clasa tocmai pe locul 19. Buna organizare, care îi ajută pe jucătorii din Fortaleza în defensivă, nu mai e de mare folos în atac, unde lipsesc fotbaliștii decisivi. Ceara are doar 15 goluri marcate, a doua cea mai slabă apărare, după ultima clasată Parana.
În orice caz, după reluarea campionatului Ceara a devenit o formație redutabilă acasă. A disputat 6 meciuri, din care a câștigat 3, a remizat în două și a pierdut unul singur (oarecum neașteptat), golaveraj 5-4. Ultimul meci acasă a însemnat o victorie mare cu un adversar greu: 2-1 cu Corinthians (campioana en-titre).

În acest meci, gazdele au vești încurajatoare. Portarul Everson, suspendat în jocul precedent, cu America Mineiro (scor 0-0), revine între buturi. Importantul mijlocaș ofensiv Leandro Carvalho revine și el între titulari după ce și-a ispășit suspendarea. O vreme incert din cauza unei accidentări, vârful de careu Arthur va fi și el pe teren.

Vitoria: Forma echipei, știri și statistici

Î V V E V

Vitoria (locul 12, 29 de puncte, golaveraj 23-40) este, la fel ca și adversara pe care o vizitează, o echipă care și-a îmbunătățit foarte mult jocul. Până în etapa a 19-a, formația din Bahia a avut de departe cea mai slabă apărare din campionat, cu 39 de goluri primite. Noroc cu victoriile chinuite smulse acasă (4 rezultate de 1-0 sau 2-1) care au ținut echipa, oarecum, pe linia de plutire în clasament.

Apoi, ceva s-a întâmplat, antrenorul Paulo Cesar Carpegiani a reușit cumva să reorganizeze defensiva, iar Vitoria a mai primit un singur gol în ultimele 5 etape. Asta a însemnat un reviriment spectaculos. După 0-1 pe Maracana, cu Flamengo (fostul lider), au urmat patru etape fără gol primit: 1-0 acas[ cu Altetico Mineiro, 1-0 acasă cu America Mineiro, 0-0 în deplasare cu Fluminense, 1-0 acasă cu Vasco da Gama.
Acum, Vitoria are în continuare cea mai slabă apărare din campionat, dar invincibilitatea din ultimele 4 etape a propulsat-o pe locul 12 în clasament, la 5 puncte distanță de prima formație clasată pe poziție retrogradabilă.

Totuși, semnele redresării nu sunt pe deplin convingătoare. Atacul rămâne foarte slab (3 goluri marcate în ultimele 7 etape), iar în deplasare rezultatele sunt absolut descurajatoare. După pauza competițională care s-a sfârșit pe 19 iulie, Vitoria a disputat 5 etape pe teren advers: un egal, 4 înfrângeri, golaveraj 1-13!

În meciul de sâmbătă, Vitoria nu-l va avea pe fundașul Lucas Ribeiro, eliminat în ultima etapă, cu Vasco da Gama.

Echipe probabile

Ceara

Echipă probabilă Ceara
Portar Everson
Fundași Samuel Xavier, Tiago Alves, Luiz Otávio, Felipe Jonatan
Mijlocaşi Richardson, Edinho – Leandro Carvalho, Juninho Quixadá, Calyson
Atacanţi Arthur

Vitoria

Echipă probabilă Vitoria
Portar Ronaldo
Fundași Jeferson, Ramon, Aderllan Santos, Fabiano
Mijlocaşi Rodrigo Andrade, Leo Gomes, C. Meli
Atacanţi Leo Ceara, Neilton, Erick

Statistica meciurilor directe Ceara v Vitoria

În tur, Vitoria a câștigat la limită, scor 2-1. În sezonul trecut, cele două formații s-au confruntat în Serie B (amândouă sunt nou-promovate), iar Vitoria a avut, de asemenea, câștig de cauză: 2-1 în deplasare, 1-0 acasă.
În total, au existat 17 meciuri directe. Vitoria a câștiga 6, Ceara 4, alte 7 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Ceara v Vitoria

Va fi un meci între două formații bine organizate în apărare și slăbuțe în atac. Pariul că nu vor reuși să înscrie ambele echipe are, pe Betano, cota 1,65. Pariul că se marchează cel mult un gol are cota 2,6. Pentru cei care se simt inspirați, există soluția scorului corect: 1-0 pentru Ceara are cota 5,5, în timp ce 0-0 are cota 7. Ambele rezultate par foarte probabile.

 

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Ceara vs Vitoria: Victorie Ceara sau egal și se înscriu maximum trei goluri (1X și -3,5 goluri)

Vitoria, în ciuda schimbărilor benefice din ultimele săptămâni, nu pare capabilă să câștige la Ceara, care de asemenea e în creștere și animată de perspectiva mult-așteptatei ieșiri din zona retrogradării. Va fi, cel mai probabil, un meci cu goluri puține, în care Ceara nu-și permite să piardă. Betano are cota 1,53 pentru pariul victorie Ceara sau remiză și se marchează maximum trei goluri (1X și -3,5 goluri).

Pont pariuri: Victorie Ceara sau egal și se înscriu maximum trei goluri (1X și -3,5 goluri)

Miza: 7/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

37

Castigate:

17

Pierdute:

17

Anulate:

2

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Italia vs SUA. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0