Share

Pont Braga - Benfica, Avem derby în Portugalia

Ponturi Fotbal

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

13 Ian 2018 14:50 1,2k 0
Logo Braga
Logo Benfica Lisabona
Braga
Benfica Lisabona
VS
22:30 13 Ianuarie 2018
Portugalia - Primeira Liga

Analiză și informații pentru Braga v Benfica Lisabona

Venim cu un pont din fotbal, de la partida dintre Braga și Benfica, din runda cu numărul 18 din prima ligă din Portugalia, prima din retur, meci ce va încheia ziua de sâmbătă și va începe de la ora 22 30. Toate datele acestei super confruntări, dar și pariul ales de noi, în rândurile de mai jos. 

Braga - Benfica 

Ziua de sâmbătă nu ne aduce foarte multe evenimente, însă noi vom merge în Portugalia pentru a analiza o confruntare ce se anunță foarte interesantă. Braga va primi vizita vulturilor de la Benfica, în derby-ul etapei cu numărul 18. Gazdele întâlnirii se află pe poziția a 4, în spatele celor 3 granzi din campionat, la doar 3 lungimi de adversarul din seara asta și 8 de liderul Porto. Trupa condusă de Abel Ferreira joacă foarte bine acasă, unde are o singură înfrângere în fața propriilor, 0-1 cu Porto. În rest, victorii pe bandă rulantă pentru Braga, în care a marcat nu mai puțin de 23 de goluri. Și defensiva stă bine, încasând doar 5 goluri, în cele 9 meciuri jucate pe propriul teren. Forța celor de la Braga stă în unitatea grupului. Nu se evidențiează vreun jucător cu un număr impresionant de goluri marcate, dar toți jucătorii din compartimentul ofensiv se completează unii pe alții, astfel încât Sousa, Dias Fernandes, Martins, Horta și Hassan au 20 de goluri marcate împreună. Revin la gazde fundașul Silva și mijlocașul Esgaio, după ce și-au ispășit runda trecută suspendarea. Andre Horta nu are drept de joc, fiind împrumutat de la vulturi. 

În ultimele 2 meciuri de pe Estadio Municipal de Braga, Benfica s-a impus cu 1-0 și 2-0

Benfica a pierdut deja teren în lupta cu Porto, după remiza de pe propriul teren cu Sporting, iar în seara asta o așteaptă un meci la fel de greu. Sunt 5 puncte diferență între vulturi și dragoni și cu încă un semieșec în această seară, misiunea va fi și mai dificilă pentru trupa antrenată de Rui Vitoria. Benfica are doar un singur eșec în actuala stagiune, la începutul sezonului, atunci când echipa scârția. Cu 40 de goluri marcate, Benfica are al doilea atac din Porgugalia, după rivalii de la Porto, dar îl dau pe golgheterul competiției, Jonas, cu nu mai puțin de 20 de reușite. De altfel, atacantul brazilian va fi arma nr 1 în seara asta și în el stau speranțele unui gol marcat pe Estadio Municipal de Braga. Sigur, mai sunt și Pizzi, Salvio sau Cervi, alți jucători care pot face diferența. Rui Vitoria nu are probleme de lot, singurul incert fiind fundașul Luisao. 

Artur Soares Dias va fi centraul acestei dispute și o va arbitra pentru prima dată pe Braga în acest sezon.

 

Pont Braga vs Benfica Lisabona: Total cornere Benfica: peste 4,5

Va fi un meci echilibrat și disputat. Braga joacă foarte bine acasă, unde a cedat doar în fața liderului Porto. Benfica e echipa mai valoroasă, însă va avea o misiunea foarte grea. Vulturii sunt conștienți că un rezultat negativ o va îndeparta și mai mult de rivala Porto, care în această etapă are un meci facil. Trupa lui Rui Vitoria va avea inițiativa și va încerca să găsească calea spre gol, astfel că și fazele de poartă vor fi numeroase în careul gazdelor. Merg așadar pe un pariu al numărului de cornere în acest meci și propun minim 5 cornere pentru Benfica, la o cotă de 1,62 oferită de Betano.

Pont pariuri: Total cornere Benfica: peste 4,5

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

6

Pierdute:

5

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici