Share

Pont Benfica - Guimaras, Debutează cu dreptul vulturii în noul sezon ?!

Ponturi Fotbal

Cota: 1.44

Adaugat de: Burlacu Ștefan

10 Aug 2018 14:01 643 0
Logo Benfica Lisabona
Logo Guimaraes
Benfica Lisabona
Guimaraes
VS
22:30 10 August 2018
Portugalia - Primeira Liga

Analiză și informații pentru Benfica Lisabona v Guimaraes

În această seară se dă starul unui nou sezon în Portugalia, iar Benfica va deschida balul cu meciul de pe teren propriu în compania celor de la Guimaraes. Meciul va începe de la ora 22 30, iar toate detaliile acestei partide, dar și pontul gândit de noi, în cele ce urmează.

Pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 50.00!

Benfica Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Benfica a început cu dreptul noul sezon, după victoria la limită în fața celor de la Fenerbache, din prima manșă a turului 3 preliminar a Ligii Campionilor. A fost doar 1-0, însă la capătul unui meci controlat de vulturi, contra unei echipe deloc slabe. Trupa condusă de Rui Vitoria pornește astfel favorită la calificare, însă până la manșa retur din Turcia, vulturii vor juca din nou în fața propriilor suporteri, în etapa inaugurală a noului sezon. Se anunță un meci relativ ușor, dar elevii lui Vitoria trebuie să abordeze cu mare seriozitate partida, pentru că Guimaraes e o echipă imprevizibilă. Vulturii l-au adus în această vară pe Facundo Ferreyra, gratis de la Shatior și au făcut o super afacere. Atacantul argentinian e un jucător foarte bun și cu siguranță va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor în acest sezon. A mai venit și Nicolas Castillo, un alt atacant, de naționalitate chiliană, care la prima vedere este un jucător cel puțin interesant. Acesta nu va evolua însă în această seară, fiind suspendat. Și un nou portar e titular în acest sezon, Odysseas Vlachodimos, fiind adus de la Panathinaikos. În rest, Benfica se bazează pe aceaiași formulă ca în sezonul trecut și mă aștept ca omogenitatea creată să aducă rezultatele scontate.

Guimaraes: Forma echipei, știri și statistici

V V E V Î

Guimaraes a avut un sezon relativ modest, terminând pe locul 9 stagiunea trecută. Trupa antrenată de Luis Castro e în general o formație ce se bate pentru cupele europene în Portugalia, dar sezonul trecut a fost unul slab. Și cum spuneam ceva ma sus, Guimaraes e o echipă imprevizibilă, ce este capabilă să le pună piedică granzilor din Portugalia. Sigur, trupa lui Castro e o echipă arțăgoasă în fața propriilor fani, acolo unde este greu să câștigi. În deplasare nu prea excelează, drept dovadă că din ultimele 5 deplasări pe Da Luz, Guimaraes a încasat 13 goluri și a marcat doar 2. Diferența este una evidentă între cele două formații la ora actuală, iar ca fapt doar informativ, lotul vulturilor valorează de aproape 8 ori mai mult decât al oaspeților din această seară. Un transfer important făcut de Guimaraes este aducerea mijlocașului Andre Andre, de la Porto, liber de contract, dar și cea a fostului atacant al Benficăi, Ola John, tot liber de contract. Au mai fost și alte transferuri, dar fără să mai includă vreun nume important. Chiar și cu cele 2 echiziții importante, celor de la Guimaraes tot le va fi greu în această seară și nu văd ca Benfica să rateze victoria.

Echipe probabile

Benfica Lisabona

Echipă probabilă Benfica Lisabona
Portar Vlachodimos
Fundași Almeida, Dias, Jardel, Grimaldo
Mijlocaşi Fejsa, Fernandes, Pizzi
Atacanţi Zivkovic, Ferreyra, Salvio

Guimaraes

Echipă probabilă Guimaraes
Portar Douglas
Fundași Dodo, Osorio, Afonso, Soares
Mijlocaşi Andre, Wakaso, Teixeira
Atacanţi Boyd, Guedes, John

Statistica meciurilor directe Benfica Lisabona v Guimaraes

În sezonul trecut de 3 ori s-au întâlnit cele 2 echipe, dacă punem și duelul din Supe Cupa Portugaliei, iar Benfica s-a impus de fiecare dată. De altfel, vulturii s-au impus în ultimele 5 confruntări directe și au marcat de fiecare dată minim 2 goluri.

Cote pentru Benfica Lisabona v Guimaraes

Un alt pariu ce se poate lua la acest meci e victoria vulturilor la minim 2 goluri diferență, la o cotă de 1.80. Iar pe goluri, se poate merge pe minim 3 reușite, la o cotă de 1.53.

Pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 10.00!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Benfica Lisabona vs Guimaraes: Benfica câștigă și marchează minim 2 goluri

Benfica pornește mare favorită în această seară și cred că se va impune categoric. Eu îmi iau însă măsuri de pracauție și mă acopăr în cazul în care defensiva vulturilor va fi învinsă. Guimaraes pare un adversar imprevizibil la prima vedere, însă cu același 11 ce este anunțat și în această seară, a cedat cu 0-2 în fața celor de Tondela, formație modestă din Portugalia. Cred astfel că Benfica nu va sta prea mult la discuții cu Guimaraes și la fel ca în ultimele confruntări directe, va obține o victorie categorică. Cota nu este prea mare, dar are șanse foarte bune de reușită.

Pont pariuri: Benfica câștigă și marchează minim 2 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Benfica Lisabona vs Guimaraes: Peste 3 goluri asiatic

Benfica pornește un nou campionat în Primeira Liga în compania formației Guimarae, echipă pe care a învins-o în cele mai recente 9 meciuri pe unde a prins-o. Mă bazez pe o dorință a gazdelor de a porni cu dreptul campionatul și de ce nu, să marcheze multe goluri pentru a lua cu încredere returul cu turcii de la Fenerbahce din Champions League. Pariez ca atare pe goluri, și anume peste 3 dar asiatic, dacă vor fi marcate doar 3 goluri, miza va fi returnată.

Pont pariuri: Peste 3 goluri asiatic

Miza: 10/10

Cota: 1.84

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

26

Castigate:

15

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Croația - Spania
Cota: 2.10 15 Noi 2018 21:45 0