1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Wycombe vs. Norwich, Ponturi pariuri Fotbal Anglia Championship, 28.02.2021: Teemu Pukki a marcat de 6 ori în ultimele 4 etape!

Wycombe vs. Norwich, Ponturi pariuri Fotbal Anglia Championship, 28.02.2021: Teemu Pukki a marcat de 6 ori în ultimele 4 etape!

Dan Bara
Dan Bara

2021-02-27 22:09:00

Fotbal Anglia - Championship

28 Februarie 2021, 14:00

Wycombe

Wycombe

versus
Norwich City

Norwich City

1.95

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Wycombe v Norwich City

Wycombe, ultima clasată din Championship, primește duminică, de la ora 14:00, vizita liderului Norwich. Oaspeții sunt marii favoriți ai întâlnirii, iar cota pe victoria acestora a scăzut la toate casele de pariuri. Aflați în continuare care sunt ponturile alese si argumentele din spatele acestora. 

Wycombe: Forma echipei, știri și statistici

Wycombe e pe ultimul loc, la 11 puncte de salvarea de la retrogradare, dar în ultimele 4 etape a reușit două victorii și o remiză. În total are 5 victorii, 8 remize și 18 înfrângeri, cu care a adunat 23 de puncte. În ultima etapă, fotbaliștii lui Gareth Ainsworth au reușit o victorie importantă, 1-0 cu Reading, ocupanta locului 5, iar prestația jucătorilor a fost una foarte consistentă, lăsând impresia că încă se mai poate spera la salvarea de la retrogradare. Succesul e cu atât mai important cu cât Wycombe a evoluat în 10 oameni din minutul 69. 

Gazdele nu pot conta pe fundașul Ryan Tafazolli, suspendat, însă ar putea reveni Joe Jacobson (fundaș), Adebayo Akinfenwa (atacant) și Ryan Allsop (portarul titular), refăcuți după accidentări. 

Norwich City: Forma echipei, știri și statistici

Norwich a retrogradat la finalul ediției trecute din Premier League, dar are șanse mari să revină pe prima scenă după un singur sezon petrecut în Championship. Momentan e lider, având 4 puncte peste Brentford, care deja a jucat în etapa aceasta și s-a impus cu 2-1 în fața lui Stoke. Față de locul trei, primul care merge în playoff, distanța e de 7 puncte. 

În mod normal, oaspeții ar trebui să câștige partida cu Wycombe. Echipa și-a păstrat o mare parte din lotul cu care a evoluat în Premier League și e antrenată în continuare de Daniel Farke, tehnician cu care colaborează din 2017 și cu care a mai promovat o dată, în 2018-19, de pe prima poziție a clasamentului. „E prea devreme să ne gândim la revenirea în Premier League. Suntem una dintre cele mai ofensive echipe din campionat și, contra lui Wycombe, vreau nu doar să câștigăm, ci să o facem fără să primim gol”, a declarat Farke la conferința de presă de dinaintea partidei. 

Oaspeții nu pot conta pe un jucător important, mijlocașul Todd Cantwell, iar Onel Hernandez, de asemenea mijlocaș, este incert. 

Echipe probabile

Wycombe Echipă probabilă Wycombe
Portar Stockdale
Fundași Grimmer, McCarthy, Stewart, Obita
Mijlocaşi Wheeler, Mehmeti, Knight
Atacanţi McCleary, Ikpeazu, Onyedinma
Norwich City Echipă probabilă Norwich City
Portar Krul
Fundași Aarons, Hanley, Zimmermann, Giannoulis
Mijlocaşi McLean, Skipp, Buendia, Rupp, Cantwell
Atacanţi Pukki

Statistica meciurilor directe Wycombe v Norwich City

Norwich a retrogradat din Premier League la finalul ediției trecute, motiv pentru care întâlnirile cu Wycombe sunt foarte puține. Cea mai recentă, disputată în turul actualului sezon, a fost câștigată cu 2-1. Per total, în 4 meciuri, „canarii” au tot atâtea victorii. 

24.10.20 CHA Norwich - Wycombe 2 : 1
25.09.18 EFL Wycombe - Norwich 3 : 4
02.01.10 LO Wycombe - Norwich 0 : 1
22.08.09 LO Norwich - Wycombe 5 : 2

Cote pentru Wycombe v Norwich City

Cotele pentru victoria oaspeților au fost în jur de 1.50 - 1.60 la deschidere, însă acestea s-au prăbușit destul de repede către valoarea actuală, care abia mai depășește 1.40 la câteva case de pariuri. Nu o să aleg acest pariu, ci o să merg pe cota excelentă, 1.95, pe care Netbet o propune pentru varianta în care ambele marchează. 

O altă idee pe care s-ar putea să o găsiți interesantă e cea legată de golgeterul oaspeților, Teemu Pukki, care are cota 1.83 pentru a înscrie. Finlandezul a marcat în fiecare dintre ultimele 4 etape. Merită încercat și pariul „Ambele marchează și peste 2.5 goluri”, care are cota 2.30 la Netbet. 

Wycombe vs Norwich City Pont: GG - Ambele marchează

Wycombe are un moral bun după victoria cu Reading, din etapa trecută, cu atât mai mult cu cât aceasta a fost obținută în 10 oameni. Dar și oaspeții stau bine din punct de vedere al încrederii, după ce s-au impus în ultimele 4 etape. Probabil că disputa va fi una antrenantă, care va pune în evidență determinarea ambelor combatante, iar forma bună pe care o traversează Teemu Pukki, care a marcat 6 goluri în ultimele 4 runde, ar putea contribui la câștigarea pariului nostru.

Fotbal Anglia - Championship

GG - Ambele marchează

1.95
Wycombe vs Norwich City

28 Feb 21, 14:00

Miza: 8/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici