1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Wolverhampton - Manchester City Ponturi Pariuri Premier League, 21.09.2020. City vrea revansa!

Wolverhampton - Manchester City Ponturi Pariuri Premier League, 21.09.2020. City vrea revansa!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-09-20 20:43:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

21 Septembrie 2020, 22:15

Wolverhampton

Wolverhampton

versus
Manchester City

Manchester City

1.84

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Wolverhampton v Manchester City

Ultimul meci al etapei va avea loc luni, de la ora 22:15, pe stadionul Molineux, unde Wolves și Manchester City se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. În ultimele două partide directe, Manchester City n-a obținut niciun punct!

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Sub comanda lui Nuno Espirito Santo, Wolverhampton a promovat în Premier League, unde în ultimul sezon s-a descurcat foarte bine. S-a clasat pe locul șapte cu 59 de puncte și din cauza golaverajului a fost depasită de Tottenham, ratând astfel locurile europene. Nici în Europa League nu s-a descurcat deloc rău, deși a fost nevoită să joace trei meciuri ca să ajungă în grupele Europa League, unde s-a clasat pe locul secund. Doar în optimile de finală a fost oprită, cu greu, de viitoarea campioană, Sevilla.

După plecarea lui Helder Costa la Leeds United și al lui Matt DOherty la Tottenham, portughezul a cerut întăriri. Pe lângă experimentatul Marcal, a primit doi jucători tineri, extrem de talentați. Pe Fabio Silva, de la Porto, pentru cel care s-au plătit 40 de milioane de euro, și pe Ki-Jana Hoever, cel care a venit de la Liverpool. În mod surprinzător, Diogo Jota s-a înțeles în urmă cu câteva zile cu Liverpool, unde s-a transferat pentru aproape 45 de milioane de euro. Având în vedere valoarea lotului, obiectivul nu poate fi altul decât TOP10.

Actuala ediție de campionat a început-o cu dreptul. În prima etapă a jucat în deplasare cu Sheffield United, unde după doar șase minute de joc, avea deja un avantaj de două goluri, pe care l-a păstrat până la fluierul de final. La doar trei zile distanță, a evoluat în EFL Cup, pe teren propriu cu Stoke. Deși conform Unibet pariuri avea prima șansă la califcarea, Stoke a produs surpriza, după un gol marcat cu câteva minute înainte de fluierul de final, prin Brown. În atac Jimenez este principalul pericol pentru defensiva adversă, dar împotrivă unei formații precum City, nu va avea deloc o misiune ușoară.

Singurul jucător accidentat este Jonny. 

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici


Pep Guardiola a fost adus pe Etihad să cucerească Liga Campionilor, iar până acum n-a reușit. Cei drept, a câștigat de două ori Premier League, dar obiectivul principal rămâne Liga Campionilor.

În sezonul precedent s-a clasat pe locul secund în campionat, la o distanță de 18 puncte de campioana Liverpool. Ofensiva a excelat și a fost singura echipă, care a ajuns la 100 de goluri marcate. Din FA Cup a fost eliminata în semifinale, de Arsenal, iar în Liga Campionilor s-a încurcat de Lyon, în "sferturi". Deși avea prima șansă, Lyon a produs surpriza și s-a impus cu 3-1. Singurul trofeu cucerit a rămas EFL Cup, dar atât conducerea, cât și suporterii doresc mult mai mult. Tocmai din acest motiv, s-au cheltuit aproape 100 de milioane de euro pe transferuri. Numai Nathan Ake, de la Bournemouth, a costat 45 de milioane.Pe lângă ei, au fost adus  patru jucători tineri. Ferran Torres de la Valencia, Pablo Moreno de la Juventus, Wan Couto de la Coritiba și Issa Kabore de la Mechelen.  

În prima etapă n-a jucat, iar Pep a avut o săptămână în plus la dispoziție să pregătească jucătorii pentru acest meci. Kevin de Bruyne va avea din nou un rol important în jocul echipei, dar cu siguranță se vă descurca. Aymeric Laporte și Riyad Mahrez au fost afectați de COVID-19, dar acum sunt 100% pregătiți.

Sergio Aguero și Bernardo Silva sunt în continuare indisponibili.

Echipe probabile

Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Patricio
Fundași Saiss, Coady, Boly
Mijlocaşi Marcal, Moutinho, Dendoncker, Traore
Atacanţi Neto, Jimenez, Podence
Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Walker, Garcia, Laporte, Ake
Mijlocaşi Bryne, Rodrigo, Gundogan
Atacanţi Mahrez, Jesus, Sterling

Statistica meciurilor directe Wolverhampton v Manchester City

27.12.2019 Wolverhampton - Manchester City 3-2
06.10.2019 Manchester City - Wolverhampton 0-2
20.07.2019 Wolverhampton - Manchester City 0-0
14.01.2019 Manchester City - Wolverhampton 3-0
25.08.2018 Wolverhampton - Manchester City 1-1

Cote pentru Wolverhampton v Manchester City

Wolves a câștigat în ultimele două confruntări directe, iar cota pentru o eventuală victorie este de 6.50.

Wolverhampton vs Manchester City Pont: Manchester City -1 (Handicap Asiatic)

Pep Guardiola a pregătit minuțios echipa pentru actualul sezon. Are la dispoziție jucători valoroși, cu care trebuie neapărat să lupte pentru primul loc. Nu va avea o misiune ușoară, deoarece Liverpool traversează în continuare o perioadă excelentă. Tocmai din acest motiv, City nu are voie să piardă puncte. Chiar dacă nu a jucat niciun meci oficial în actualul sezon, acest lucru nu cred că va conta pentru elevii lui Pep. Diferența de valoare între cele două formații este destul de mare, iar acest lucru se va vedea și pe teren. După ce a pierdut în ultimele două întâlniri directe, City cu siguranță dorește revanșă și cred că va obține cele trei puncte puse în joc.

Miza: 5/10
Cota: 1.84
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici