1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Wolverhampton vs Fulham

Wolverhampton - Fulham, Ponturi Pariuri Fotbal Anglia Premier League, 13.08.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-08-12 22:39:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

13 August 2022, 17:00

Wolverhampton

Wolverhampton

versus
Fulham

Fulham

2.38

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Wolverhampton v Fulham

Wolverhampton și Fulham se înfruntă sâmbătă, de la ora 17:00, în etapa a 2-a din Premier League, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Pariază la Winner pe meciul dintre Wolves vs Fulham cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Wolverhampton caută să spargă gheața, în primul meci la sezonului pe Molineux, după ce în runda inaugurală a fost învinsă de Leeds United în deplasare, cu 2-1. „Lupii” au marcat relativ repede în această întâlnire, prin Podence (min. 6), au avut și terminat cu o posesie de 61%, dar punctele au rămas pe Elland Road.

Dezamăgirea mai mare a fost că echipa a avut avantaj și nu a putut ține de el. Programul din prima parte a sezonului este însă accesibil, iar Bruno Lage încearcă să se asigure că episodul de la Leeds nu se va mai repeta.

Înaintea întâlnirii cu Fulham, gazdele au avut parte de câteva zile interesante. Wolves au căutat să-și întărească atacul în această perioadă, având în vedere și accidentarea lui Raul Jimenez, iar în cursul săptămânii l-au semnat pe internaționalul portughez Goncalo Guedes, venit după 4 sezoane petrecute la Valencia. Pentru Bruo Lage este o față cunoscută, având în vedere că l-a antrenat la 16 ani la Benfica, iar el poate juca oriunde în ofensivă, fiind un jucător versatil. Atacantul ar putea începe însă pe bancă, iar Hwang să primească o nouă șansă din postura de titular.

Tot în această săptămână, clubul s-a despărțit de fostul căpitan, Conor Coady, care își pierduse locul în echipa de start, după ce managerul a trecut la un  sistem cu patru fundași în apărare. A fost o mișcare neașteptată. Fundașul de 29 de ani a ajuns la Everton, din dorința de a juca meci de meci și a prinde Cupa Mondială.

Pe lângă Raul Jimenez și Joao Moutinho, așteptați să-și revină după accidentări, Semedo și Adama Traore sunt incerți. Cei doi jucători trecuți și pe la FC Barcelona trebuie să-și îmbunătățească forma fizică.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fulham: Forma echipei, știri și statistici

Fulham a avut un start de sezon entuziasmant. Un 2-2 cu Liverpool, rezultat echivalent cu o victorie. Pe lângă punctul obținut, clubul a primit un balon mare de încredere. Sezonul a început perfect pentru Mitrovic, atacantul care a înscris 43 de goluri în Championship în ediția precedentă, un nou record pentru competiție. Atacantul naționalei Serbiei a reușit ceea ce puțini au izbutit în această perioadă contra „cormoranilor”, să le înscrie două goluri.

Nou-promovata are pe banca tehnică tot un manager portughez, Marco Silva, care face o treabă frumoasă la Fulham. Misiunea antrenorului este să se asigure acum că londonezii pot să joace în mod regulat așa cum au făcut-o cu Liverpool. Entuziasmul revenirii în Premier League a avut, la rândul lui, un rol la egalul din prima rundă, iar starea poate fi întreținută doar prin alte rezultate pozitive.

Și Fulham a realizat o achiziție interesantă în această săptămână, este vorba de fundașul Issa Diop, adus de la West Ham United, dar este greu de presupus că va intra în primul „11” chiar de la acest meci. Kevin Mbabu, adus de la Wolfsburg, își așteaptă la rândul lui rândul, pentru că Marco Silva nu pare tentat să schimbe ceva în echipa de start pe care a aliniat-o cu Liverpool.

Fulham l-a pierdut pe atacantul Manor Solomon pentru o perioadă. Harry Wilson nu intră nici el în calcule, fiind în perioada de recuperare după o accidentare.

Echipe probabile

Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Sa
Fundași Jonny, Collins, Kilman, Ait-Nouri
Mijlocaşi Dendoncker, Neves; Podence, Gibbs-White, Neto
Atacanţi Hwang
Fulham Echipă probabilă Fulham
Portar Rodak
Fundași Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson
Mijlocaşi Reed, Palhinha; Kebano, Pereira, Decordova-Reid
Atacanţi Mitrovic

Statistica meciurilor directe Wolverhampton v Fulham

Wolves au o serie de patru jocuri fără înfrângere contra Fulham, dintre care ultimele trei ultimele trei au fost câștigate cu 1-0. Londonezii au un singur gol marcat în toată această perioadă, într-o remiză în 2018, scor 1-1.

Cote pentru Wolverhampton v Fulham

După un 4-4 în 2016 în Championship, meciurile dintre cele două echipe au avut o medie scăzută de goluri în ultimii ani. În cele mai recente 6 jocuri nu s-a trecut niciodată de 2 goluri la total. Pentru under 2,5 goluri, Unibet pariuri sportive oferă cota 1.76.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Wolves vs Fulham cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Wolverhampton vs Fulham Pont: Victorie Wolverhampton

Ultimele meciuri directe în Premier League au avut loc în ediția 2020/21, iar Wolves s-au impus de fiecare dată cu 1-0. Londonezii nu i-au mai învins pe „lupi” în eșalonul de elită de mai bine de 10 ani. Wolves se prezintă la jocul cu Fulham cu trei victorii legate cu același scor, 1-0. Acest bilanț poate fi punctul lor de plecare pentru a pune bazele primului succes al sezonului. Cu siguranță că Bruno Lage a văzut și puncte mai puțin forte ale echipei Fulham în jocul cu Liverpool. Dacă Ruben Neves va câștiga lupta cu Palhinha la mijlocul terenului, atunci Wolverhampton poate obține toate cele trei puncte.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Victorie Wolverhampton

2.38
Wolverhampton vs Fulham

13 Aug 22, 17:00

Miza: 7/10
Cota: 2.38
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici