1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Wolverhampton Wanderers - Brentford Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 18.09.2021. Wolves, în căutarea primului succes de acasă al sezonului!

Wolverhampton Wanderers - Brentford Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 18.09.2021. Wolves, în căutarea primului succes de acasă al sezonului!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-09-17 22:15:00

Fotbal Anglia - Premier League

18 Septembrie 2021, 14:30

Wolverhampton

Wolverhampton

versus
Brentford FC

Brentford FC

1.88

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Wolverhampton v Brentford FC

Primul meci al zilei din Premier League va avea loc pe Molineux Stadium, începând cu ora 14:30. Wolverhampton va primi vizita celor de la Brentford, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 5 din Premier League. Cele două formații au obiective diferite. Gazdele luptă pentru un loc în TOP10, în timp ce oaspeții încearcă să evite retrogradarea.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Wolverhampton se află la al 4-lea sezon consecutiv în Premier League. În primele două s-a clasat de fiecare dată pe locul 7, dar în ultimele două n-a prins nici TOP12. Nuno Espirito Santo a plecat la Tottenham, iar în locul său a fost adus tot un portughez, Bruno Lage, cel care se află la prima experiență ca antrenor principal în Premier League. Perioada de tranferuri n-a fost una agitată. În total au fost cumpărați doar patru jucători, iar doi au fost aduși sub formă de împrumut.

Noul sezon l-a început cum nu se poate mai slab. În primele trei etape a suferit trei înfrângeri și n-a reușit să marcheze nici măcar odată. Cei drept, a întâlnit echipe de top, care luptă pentru locurile de Liga Campionilor. Șirul de înfrângeri a fost întrerupt etapa precedentă. S-a deplasat pe Vicarage Road, unde s-a duelat cu Watford. Așa cum era de așteptat, a dominat partida, dar golurile au venit destul de târziu. Fundașul gazdelor, Sierralta, a înscris în propria poarta, iar cu 10 minute înainte de fluierul de final, Hee Chan Hwang a stabilit scorul final, 2-0. Sud-coreeanul este împrumutat de la RB Leipzig, iar debutul a fost unul neașteptat de bun.

În EFL Cup s-a calificat mai departe, după ce a trecut fără probleme de Nottingham, scor 0-4.

Jonny, Pedro Neto și Hugo Bueno sunt indisponibili.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brentford FC: Forma echipei, știri și statistici

După 74 ani de absență, Brentford a revenit în prima ligă, unde va încearcă să evite ultimele trei locuri. Thomas Frank a fost păstrat pe banca tehnică, iar conducerea clubului a cheltuit aproape 40 de milioane de euro pe transferuri. În total au venit șase jucători noi, iar mijlocașul Mads Bidstrup a fost promovat de la echipa secundă, unde în sezonul precedent s-a descurcat neașteptat de bine. Lotul este unul foarte pufos, iar cel mai valoros jcuator este Ivan Toney, cel care este cotat la 28 de milioane de euro.

În noul sezon a debutat cu dreptul. În prima etapă câștigat în fața "tunarilor" cu 2-0, după o prima repriză în care jucat de la egal la egal cu Arsenal. În cea de-a doua s-a retras în defensivă, iar David Raya a închis excelent poarta. Cu Crystal Palace a ieșit la joc, și-a creat ocazii, mai ales în prima repriză. Într-un final, meciul s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. A urmat încă o deplasare dificilă la Birmingham, pe Villa Park, de unde, în mod surprinzător, s-a întors cu un punct. După trei partide fără eșec, etapa precedentă a simțit pentru prima oară gustul înfrângerii. Defensiva s-a relaxat spre final, iar Brighton a profitat din plin. În minutul 90, Leandro Trossard a marcat unicul al partidei.

În EFL Cup s-a calificat în șaisprezecimile de finală, unde se va duela cu Oldham, formație din League Two.

Josh Dasilva și Mads Bech Sorensen sunt accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Sa
Fundași Saiss, Coady, Kilman
Mijlocaşi Marcal, Moutinho, Neves, Semedo
Atacanţi Hee-Chan, Jimenez, Traore
Brentford FC Echipă probabilă Brentford FC
Portar Raya
Fundași Ajer, Jansson, Pinnock
Mijlocaşi Canos, Onyeka, Norgaard, Janelt, Henry
Atacanţi Toney, Mbeumbo

Statistica meciurilor directe Wolverhampton v Brentford FC

Până acum cele două formații s-au întâlnit doar de 27 de ori. La general, Wolverhampton conduce cu 13-11. Prima oară s-au duelat în 28 septembrie 1935, atunci Wolverhampton s-a impus cu 3-2.

02.01.2018 Wolverhampton Wanderers - Brentford 3-0
26.08.2017 Brentford - Wolverhampton Wanderers 0-0
14.03.2017 Brentford - Wolverhampton Wanderers 1-2
24.09.2016 Wolverhampton Wanderers - Brentford 3-1
23.02.2016 Brentford - Wolverhampton Wanderers 3-0

Cote pentru Wolverhampton v Brentford FC

Patru din ultimele cinci întâlniri directe s-au terminat cu cel puțin trei goluri marcate. Betano pariuri sportive oferă cota 2.45, pentru pontul peste 2.5 goluri.

Wolverhampton vs Brentford FC Pont: Wolves câștigă

Trupa pregătită de Bruno Lage pornește cu prima șansă în această partidă, iar șansele ca toate cele trei puncte să rămână Molineux sunt destul de ridicate. După succesul obținut în etapa precedentă, Wolverhampton țintește din nou victoria. Adama Traore încă n-a nimerit spațiul porții, dar în fiecare meci s-a descurcat excelent. Brentford a obținut mai mult decât și-a propus, în acest început de sezon. Acum rămâne de văzut reacția jucătorilor, după prima înfrângere. Wolverhampton are un lot superior, din care fac parte jucători cu experiență la acest nivel și în mod normal ar trebui să obțină victoria. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Anglia - Premier League

Wolves câștigă

1.88
Miza: 5/10
Cota: 1.88
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici