1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Wolverhampton - Bournemouth. Ponturi Pariuri Premier League, 24.06.2020. “Lupii” la atac pentru încă o participare europeană

Wolverhampton - Bournemouth. Ponturi Pariuri Premier League, 24.06.2020. “Lupii” la atac pentru încă o participare europeană

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-06-23 18:56:00

Fotbal Anglia - Premier League

24 Iunie 2020, 20:00

Wolverhampton

Wolverhampton

versus
Bournemouth

Bournemouth

1.61

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Wolverhampton v Bournemouth

Wolverhampton - Bournemouth, partidă programată miercuri, de la ora 20.00, în etapa a 31-a din campionatul Angliei, le poate menține pe gazde cu șanse neverosimil de mari (pentru această fază a sezonului) în lupta chiar pentru locurile de Liga Campionilor. Wolverhampton a avut un start perfect la reluarea campionatului. La pol opus, Bournemouth înoată pe loc retrogradabil. Pauza pare să nu-i fi fost de folos.

Meciul se va juca fără spectatori.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Wolverhampton (locul 6, 46 de puncte, golaveraj 43-34) a plecat bine în ultima parte a campionatului, cu o victorie majoră obținută sâmbătă, la West Ham (2-0), și e în cărți pentru primele 5 locuri și chiar cu șanse la poziția a 4-a care ar trimite-o în Liga Campionilor.
Nu sunt motive de îngrijorare la “lupi”. Antrenorul Nuno Espirito Santo, care a obținut anul trecut reputația „ucigașului de giganți” și participarea în Europa League, are tot lotul la dispoziție. Wolverhampton are obiceiul să înscrie în ultimele 20-25 de minute ale partidelor, ceea ce face scorul greu de întors.

“Lupii” sunt neînvinși în ultimele 6 partide de campionat – ultimul eșec s-a produs pe 23 ianuarie, 1-2 cu liderul Liverpool.

Bournemouth: Forma echipei, știri și statistici

Bournemouth (locul 18, 27 de puncte, golaveraj 29-49) n-are suflu nici după pauza de trei luni provocată de epidemie. A început, sâmbătă, cu 0-2 acasă în fața celor de la Crystal Palace. Echipa a jucat prost și cazul era deja rezolvat la pauză, când oaspeții înscriseseră deja de două ori. A fost al cincilea joc la rând fără victorie. Ultimul succes a fost obținut pe 1 februarie, 2-1 cu o altă codașă, Aston Villa.

Nu se știe acum dacă Josh King va fi recuperat până la partida cu Wolverhampton. David Brooks este un alt jucător care e posibil să nu înceapă titular după ce a avut crampe în partida precedentă.

Echipe probabile

Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Patricio
Fundași Boly, Coady, Saiss
Mijlocaşi Doherty, Neves, Moutinho, Jonny
Atacanţi Traore, Jimenez, Jota
Bournemouth Echipă probabilă Bournemouth
Portar Ramsdale
Fundași Mepham, S. Cook, Ake
Mijlocaşi Smith, Lerma, Gosling, L. Cook, Groeneveld
Atacanţi H. Wilson – C. Wilson

Statistica meciurilor directe Wolverhampton v Bournemouth

În tur, Wolverhampton a învins la Bournemouth cu 2-1.
În sezonul trecut, “lupii” au luat 4 puncte din 6: 2-0 acasă, 1-1 în deplasare.
În total, s-au disputat doar 5 partide, până acum, între cele două echipe. Wolverhampton a câștigat 2, Bournemouth tot atâtea, iar una s-a încheiat la egalitate.

Cote pentru Wolverhampton v Bournemouth

“Lupii” au toate atuurile în mână pentru a obține o victorie clară. Pariul pe minimum două goluri marcate de Wolverhampton are o cotă foarte bună – 1,8 – pe Betano. Aceeași agenție ne dă cota 2,07 pentru handicap asiatic -1 Wolverhampton. Dacă gazdele câștigă la un singur gol diferență, primim banii înapoi. Dacă se impun la două sau mai multe goluri diferență, câștigăm pariul.

Wolverhampton vs Bournemouth Pont: Victorie Wolverhampton

Wolverhampton a reluat sezonul în forță, învingând West Ham în deplasare, și nu e deloc întâmplător pe locul 6, la doar cinci puncte de ultima poziție care merge în Liga Campionilor. Este o echipă puternică, rodată, care a căpătat experiența bătăliilor cu miză sezonul trecut și în grupele Europa League. Bournemouth a jucat slab la reluarea campiontului, a pierdut acasă și pare la fel de demoralizată ca și astă-primăvară, înainte de lockdown. Mizăm pe victoria “lupilor”. Pariul pe Wolverhampton are cota 1,61 oferită de Betano.

Fotbal Anglia - Premier League

Victorie Wolverhampton

1.61
Wolverhampton vs Bournemouth

24 Jun 20, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 1.61
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici