1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Wolfsburg - Desna Ponturi Pariuri Europa League, 24.09.2020. Oaspeții vor să producă surpriza.

Wolfsburg - Desna Ponturi Pariuri Europa League, 24.09.2020. Oaspeții vor să producă surpriza.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-09-23 19:30:00

Fotbal Europa League

24 Septembrie 2020, 21:15

Wolfsburg

Wolfsburg

versus
Desna

Desna

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Wolfsburg v Desna

Una dintre cele mai interesante partide va avea loc pe Volkswagen Aren, între Wolfsburg și Desna. Gazdele sunt cotate cu prima șansă la calificare, dar Desna a obținut câteva rezultate surprinzătoare și cu puțin noroc, poate răsturnă calculele hârtiei.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Wolfsburg: Forma echipei, știri și statistici

Sub conducerea lui Oliver Glasner, Wolfsburg s-a clasat pe locul șapte în sezonul precedent în Bundesliga și a obținut un loc în calificările Europa League. Până acum a mai jucat doar o singură dată în calificări, în sezonul 2008-2009, iar atunci a trecut de Rapid București.

Lotul n-a suferit modificări majore, iar conducerea clubului nu a investit prea mulți bani în jucători. Din vânzarea lui Felix Uduokhai și al lui Marcel Tisserand a obținut 11 milioane de euro, iar acest bani au fost cheltuiți pe doi jucători tineri talentați. Bartosz Bialek a fost adus de la Zaglebie Lubin, deși are doar 18 ani, iar Maxence Lacroix a venit din Ligue 2, de la FC Sochaux. În perioada verii a fost eliminată din optimile Europa League, de Shaktar Donets, după ce a pierdut în deplasare cu 3-0, deși în minutul 88 scorul era încă 0-0. După această eliminare, a susținut mai multe partide de verificare, în care s-a descurcat destul de bine. 

Primul meci oficial l-a avut la începutul lunii, în cupă, unde a trecut de Furstenwalde, scor 1-4, deși a fost condusă cu 1-0. A urmat partide din Europa League, în compania celor de la Kukesi. Așa  cum era de așteptat, a dominat partida, iar într-un final s-a impus cu 4-0. La doar câteva zile distanță, a urmat primul meci din campionat. A evoluat pe teren propriu cu Leverkusen, iar jocul practicat a fost unul destul de bun. Chiar dacă a pornit cu șansa a doua, conform Betano pariuri, a creat ocazii de gol, dar n-a putut obține mai mult de un punct. 

William, Martin Pongracic și Kevin Mbabu sunt accidentați.

Desna: Forma echipei, știri și statistici

Oleksandr Ryabokon se află pe banca tehnică din 2012, iar sub îndrumarea lui, Desna a crescut de la an la an. Clubul a fost lovit de mai multe probleme, dar în vara anului 2018 a reușit în sfârșit să promoveze în prima ligă. Au fost aduși câțiva jucători importanți, iar după primul sezon de acomodare, s-a clasat pe locul patru în play-off, la o distanță de doar două puncte fața de ultima treaptă a podiumului. S-a calificat în premieră în Europa League, unde încearcă să producă surpriza.

Conducerea clubului n-a întărit lotul, dimpotrivă, l-a pierdut pe golgheterul echipei, Oleksandr Filippov, cel care a plecat în Belgia, la Sint-Truiden, pentru nici 2 milioane de euro. În locul lui a fost adus Maksym Degtyarov, cel care a mai jucat la Desna, sub formă de împrumut. Obiectivul pentru actualul sezon este obținerea unui loc de play-off, în campionat, iar în Europa League va încercă să treacă de Wolfsburg.

Actuala ediție de campionat l-a început cu dreptul. În prima etapă a câștigat pe teren propriu cu Zorya, deși a fost condusă cu 1-0. În etapa secundă a produs surpriza, după ce a obținut un punct, în fața echipei antrenate de Mircea Luceascu. Cu un stil de joc defensiv, Ryabokon și-a așezat perfect echipa pe teren, iar tabela de scor a rămas neschimbată până la fluierul de final. Etapa precedentă în schimb, a pierdut două puncte importante. Chiar dacă nu era favorită certa în confruntarea cu Inhulets, a dominat partida, iar cu câteva minute după pauză a deschis scorul, dar defensiva n-a rezistat până la final, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

Nu sunt anunțați jucători indisponibili. 

Statistica meciurilor directe Wolfsburg v Desna

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Wolfsburg v Desna

Wolfsburg practică un fotbal ofensiv, iar dacă va marca repede, și Desna se va deschide, iar pronosticul "ambele marchează", la o cotă de 2.20, poate fi un pariu bun.

Wolfsburg vs Desna Pont: Peste 2.5 goluri

Fără doar și poate, Wolfsburg are un lot mai valoros, iar acest lucru a demostrat în sezonul precedent, când a ajuns până în optimile de finală. Sezonul l-a început destul de bine, iar în cele trei partide jucate a marcat opt goluri și a primit doar unul singur. Pe teren propriu practică un fotbal ofensiv și este capabilă să marcheze 2-3 goluri în acest meci. Nici Desna nu se va baricada în apărare și din acest motiv, mă aștept la un meci deschis, cu multe goluri.

Fotbal Europa League

Peste 2.5 goluri

1.53
Wolfsburg vs Desna

24 Sep 20, 21:15

Miza: 5/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Wolfsburg vs Desna Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Este unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din această seară de preliminarii Europa League, nemții sunt prea puternici pentru a se împiedica de echipa din Ucraina. Este un meci care se va juca la o singură poartă, cea a oaspeților și ca atare mă aștept să înceapă să curgă golurile destul de repede, de aceea mizez o cotă mare din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 2.20
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici