1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. West Ham - Manchester United. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 19.09.2021

West Ham - Manchester United. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 19.09.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-09-18 11:36:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

19 Septembrie 2021, 16:00

West Ham United

West Ham United

versus
Manchester United

Manchester United

1.76

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru West Ham United v Manchester United

Primul meci al zilei de duminică din Anglia Premier League este cel de la ora 16:00 dintre West Ham și Manchester United. Sunt două echipe aflate în formă bună, așa că cu siguranță ne va aștepta un meci interesant. În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic ce considerăm că merită jucat.

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

West Ham a avut un început foarte bun de sezon, reușind să scape neînvinsă în primele patru etape. Aceasta a debutat cu două victorii (4:2 cu Newcastle și 4:1 cu Leicester), după care a urmat doar un 2:2 acasă cu Crystal Palace, și un 0:0 în deplasare cu Southampton. De altfel cu David Moyes pe bancă, ”ciocanarii” au reușit în sezonul precedent un punctaj record de 65 de puncte, ceea ce i-a permis să termine pe locul 6, deasupra lui Tottenham.

Această clasare a dus-o pe West Ham direct în grupele Europa League, fără a fi necesar să joace preliminarii. Iar aceasta a fost o veste excelentă pentru fanii londonezi, care au rămas cu amintiri neplăcute din precedentele campanii europene. ”Ciocanarii” au ajuns ultima dată în calificări de Europa League în 2015 și 2016, însă de fiecare dată au fost scoși surprinzător de către Astra Giurgiu.

Echipa lui David Moyes a debutat joi în grupa sa de Europa League, reușind să obțină o victorie cu 2:0 pe terenul lui Dinamo Zagreb. Mai trebuie menționat că West Ham vine după 15 meciuri consecutive fără înfrângere (10 victorii), luând în considerare și amicalele din vară.

Antonio a fost eliminat runda trecută în partida cu Southampton și nu va putea evolua duminică. Dar în rest David Moyes are aproape tot lotul disponibil, lipsind doar accidentatul de lungă durată Winston Reid.

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Manchester United a început aproape perfect campionatul, acumulând zece puncte după 5:1 cu Leeds, 1:1 cu Southampton, 1:0 cu Wolverhampton și 4:1 cu Newcastle. Partida cu Newcastle a adus și primul meci oficial pentru Cristiano Ronaldo după transferul la Manchester, acesta revenind pe Old Trafford în stil de mare campion cu două goluri în minutele 45 și 62.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul și în meciul de marți din grupele Ligii Campionilor de la Berna cu Young Boys, însă Wan-Bissaka și-a lăsat echipa în zece după eliminarea din minutul 35. Elvețienii au profitat de situație, reușind să întoarcă scorul în repriza secundă, golul victoriei fiind marcat în al cincilea minut de prelungire!

Marcus Rashford a revenit la antrenamente după o accidentare la umăr, dar nu este încă apt de joc. Vor mai lipsi accidentații de lungă durată Amad Diallo și Edinson Cavani. În schimb revine Scott McTominay după o accidentare, iar Solskjaer a dat de înțeles la conferința de presă că acesta ar putea fi titular mâine. În acest caz el ar putea face cuplu cu Fred ca mijlocași defensivi într-un sistem 4-2-3-1, ceea ce ar însemna că Paul Pogba va fi mutat pe stânga, Mason Greenwood va juca în dreapta, iar Bruno Fernandes va evolua direct în spatele lui Ronaldo.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Fabianski
Fundași Dawson, Zouma, Ogbonna
Mijlocaşi Coufal, Rice, Soucek, Cresswell
Atacanţi Fornals, Bowen, Benrahma
Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar De Gea
Fundași Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw
Mijlocaşi McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Pogba
Atacanţi Ronaldo

Statistica meciurilor directe West Ham United v Manchester United

În sezonul precedent United a câștigat ambele meciuri directe din campionat (3:1 și 1:0) și a eliminat-o pe West Ham și din FA Cup cu 1:0 după prelungiri.

Cote pentru West Ham United v Manchester United

Pe lângă pontul principal noi mergem, pe o miză mai mică, și pe un rezultat de egalitate la o cotă de 3.80. Dacă joci ponturile propuse la casa de pariuri recomandată vei beneficia și de un bonus Winmasters de 100% până la 500RON.

West Ham United vs Manchester United Pont: Ambele echipe marchează

West Ham este neînvinsă din luna mai, și va fi cu siguranță o nucă tare pentru Manchester United. Aceasta a fost implicată în câteva meciuri cu goluri multe, având a doua cea mai mare medie de goluri / meci din campionat (3.8) în ciuda remizei albe din weekend-ul trecut. Cu 10 goluri marcate în primele trei etape, îi vedem pe ”ciocanari” capabili să puncteze și duminică, mai ales că United va veni să atace, și vor fi spații în defensiva ”diavolilor”, ceea ce elevii lui David Moyes nu prea au avut weekend-ul trecut cu Southampton. În schimb United este liderul campionatului și îl are în teren pe Ronaldo care poate oricând să facă diferența în fața, așa că probabil și echipa oaspete va marca. Mergem pe un GG la acest joc la o cotă de 1.76 conform casei de pariuri Winmasters.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Ambele echipe marchează

1.76
Miza: 8/10
Cota: 1.76
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici