1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. West Ham vs Leeds

West Ham – Leeds. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 16.01.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-15 12:43:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

16 Ianuarie 2022, 16:00

West Ham United

West Ham United

versus
Leeds United

Leeds United

1.67

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru West Ham United v Leeds United

Duminică cu începere de la ora 16:00 are loc partida dintre West Ham și Leeds ce contează pentru etapa a 22-a din Anglia Premier League. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe echipa care credem că se va impune.

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

West Ham a avut un sezon destul de oscilant, însă ocupă în acest moment locul al 4-lea în Premier League cu 37 de puncte. După ce între 20 Noiembrie și 26 Decembrie câștigase un singur meci din șapte în Premier League, ea a reușit apoi să lege patru victorii la rând în toate competițiile, din care trei în campionat. Ultimul succes a venit miercuri pe teren propriu într-o restanță cu Norwich, scor 2:0, datorită dublei reușite de J. Bowen.

Kurt Zouma, Ryan Fredericks și Angelo Ogbonna lipsesc în continuare din cauza unor accidentări, în timp ce Said Benrahma este plecat la Cupa Africii pe Națiuni. Tomas Soucek a lipsit de la partida de miercuri deoarece a ieșit pozitiv la testul COVID, dar Moyes speră ca acesta să fie disponibil pentru meciul de sâmbătă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Leeds United: Forma echipei, știri și statistici

Ultimul meci jucat de Leeds a fost în urmă cu o săptămână, atunci când a pierdut chiar cu West Ham, într-un meci din FA Cup. De altfel echipa pregătită de Marcelo Bielsa este într-o formă foarte slabă, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri, din care patru au fost înfrângeri. În această serie putem evidenția și două eșecuri la scor: 0:7 cu Manchester City și 1:4 cu Arsenal. În acest moment Leeds ocupă poziția a 16-a în Premier League cu 19 puncte, însă momentan poate sta liniștită deoarece are opt puncte peste primul loc retrogradabil ocupat de Burnley.

Lista de indisponibilități la Leeds este destul de lungă. Liam Cooper, Kalvin Phillips, Tyler Roberts, Joe Gelhardt, Jamie Shackleton și Charlie Cresswell vor lipsi cu siguranță din cauza unor accidentări, în timp ce Patrick Bamford, Pascal Struijk și Rodrigo Moreno sunt incerți tot din motive medicale. Mai lipsește și Diego Llorente, acesta fiind suspedat. Junior Firpo a suferit și el o accidentare în meciul din FA Cup, dar în mod normal acesta va fi refăcut până la ora jocului de mâine.

Echipe probabile

West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Fabianski
Fundași Coufal, Dawson, Diop, Cresswell;
Mijlocaşi Rice, Soucek; Lanzini, Fornals, Bowen
Atacanţi Antonio
Leeds United Echipă probabilă Leeds United
Portar Meslier
Fundași Dallas, Ayling, Koch, Firpo
Mijlocaşi Forshaw, Klich; Raphinha, James, Harrison
Atacanţi Bamford

Statistica meciurilor directe West Ham United v Leeds United

Așa cum menționam mai devreme, West Ham și Leeds s-au întâlnit recent în FA Cup, acolo unde ”ciocanarii” s-au impus cu 2:0. De altfel West Ham a câștigat fiecare din ultimele patru partide directe, și a terminat neînvinsă în ultimele șase.

Cote pentru West Ham United v Leeds United

Pe lângă pontul principal recomandăm și un pariu pe peste 2.5 goluri la o cotă de 1.63 conform casei de pariuri Fortuna.

West Ham United vs Leeds United Pont: Victorie West Ham

West Ham este superioară din punct de vedere valoric, dar se află și într-o formă mai bună decât adversara sa. În timp ce ”ciocanarii” vin după patru victorii consecutive, Leeds a pierdut patru din ultimele sale cinci partide. Unul din aceste meciuri a fost chiar cel direct din cupă, deci West Ham a mai învins-o o dată pe Leeds cu puțin timp în urmă. Mai mult decât atât, ea a câștigat ultimele patru confruntări directe. West Ham are și avantajul terenului propriu, ceea ce poate fi un avantaj suplimentar în condițiile în care Leeds nu se simte deloc bine în deplasare, luând doar 6 puncte în nouă etape jucate pe teren străin (1/3/5). În ultimele cinci deplasări în toate competițiile Leeds a bifat patru eșecuri și o remiză. Ca ultim argument notăm faptul că Marcelo Bielsa se confruntă cu o listă lungă de jucători indisponibili. Din toate aceste motive mergem pe o victorie solistă a gazdelor la o cotă de 1.67 conform casei de pariuri Fortuna.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Victorie West Ham

1.67
Miza: 8/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici