1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. West Bromwich Albion - Brighton Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 27.02.2021. Gazdele sunt cu un picior un Championiship.

West Bromwich Albion - Brighton Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 27.02.2021. Gazdele sunt cu un picior un Championiship.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-02-26 11:56:00

Fotbal Anglia - Premier League

27 Februarie 2021, 17:00

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion

versus
Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru West Bromwich Albion v Brighton & Hove Albion

Sâmbătă, de la ora 17:00, WBA va primi vizita celor de la Brighton, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 26 din Premier League. Partida va avea loc pe The Hawthorns și va fi arbitrată de Lee Mason. În tur confruntarea s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

West Bromwich Albion: Forma echipei, știri și statistici

Cu 13 etape înainte de finalul sezonului, West Brom se află pe penultimul loc, cu doar 14 puncte, iar șansele de a evita retrogradarea sunt destul de mici. Are de recuperat nouă puncte, față de primul loc neretrogradabil, ceea ce pare destul de mare, având în vedere rezultatele obținute în ultima perioadă. Sam Allardyce n-a fost adus întâmplător pe banca tehnică. Până acum n-a retrogradat cu nicio echipă, dar tem acest lucru se va schimba după finalul sezonului. În ultimele cinci etape a obținut doar trei remize și dacă nu schimbă ceva, este posibil mai coboară un loc în clasament. În weekendul precedent a avut o deplasare dificilă pe Tur Moor, de unde s-a întors cu un punct, deși din minutul 30 a jucat în inferioritate. După consultarea VAR, fundașul Semi Ajayi a primit direct cartonașul roșu, primul din carieră. De altfel, în defensivă sunt probleme foarte mari. WBA este singura formație din Premier League, care are o medie de două goluri primite pe meci. Problemele persistă și în atac, unde doar Sheffield United și Burnley stau mai slab. Singurul care s-a lipit de gol în acest sezon este brazilianul Matheus Pereira, chiar dacă joacă ca mijlocaș lateral. Singurul jucător indisponibil este Semi Ajayi. În weekendul viitor va juca tot pe teren propriu, cu Everton.

Brighton & Hove Albion: Forma echipei, știri și statistici

De când a promovat în Premier League, Brighton de fiecare dată s-a clasat între locurile 15-17 și se pare că nici acum nu va prinde o poziție mai bună, chiar dacă cu jocul practicat ar trebui să obțină câteva victorii și să se apropie de Top12. Graham Potter mai are contract până în vara anului 2025 și indiferent de ce poziție va termina, nu cred că va pleca. Dacă va primi întăriri, în perioada verii, în sezonul viitor cu siguranță se va clasa în jurul locului 10.

Momentan se află doar pe locul 16 cu 26 de puncte și are emoții în privința retrogradării. Are un avans de doar patru puncte, față de Fulham, ceea ce este foarte puțin. La începutul lunii a obținut doar victorii extrem de importante, în fața unor echipe de top, Tottenham și Liverpool, dar de atunci n-a mai câștigat niciun meci. Etapa precedentă a primit vizita celor de la Crystal Palace și în mod inexplicabil a pierdut cu 1-2. A avut o posesie de 75%, 25 de șuturi spre poartă, 5 șuturi pe spațiul porții, 13 cornere, dar tot degeaba.

În defensivă nu sunt probleme, Lewis Dunk și Ben White se înțeleg excelent, în schimb, ofensiva scârțăie. Neal Maupay este principalul marcator cu șapte reușite, în timp ce Danny Welbeck are doar două goluri marcate. Cei drept a fost accidentat o perioadă lungă, dar acum este așteptat să joace din primul minut.

Jose Izquierdo, Florin Andone, Solly March și Adam Webster sunt în continuare indisponibili!

Etapa viitoare va primi vizita celor de la Leicester City.

Echipe probabile

West Bromwich Albion Echipă probabilă West Bromwich Albion
Portar Johnstone
Fundași Townsend, Bartley, O'Shea, Furlong
Mijlocaşi Pereira, Gallagher, Yokuslu, Maitland, Snodgrass
Atacanţi Diagne
Brighton & Hove Albion Echipă probabilă Brighton & Hove Albion
Portar Sanchez
Fundași Veltman, White, Dunk, Burn
Mijlocaşi Alzate, Allister, Bissouma, Grob
Atacanţi Welbeck, Trossard

Statistica meciurilor directe West Bromwich Albion v Brighton & Hove Albion

26.10.2020 Brighton - West Bromwich Albion 1-1
05.09.2020 Brighton - West Bromwich Albion 0-0
06.02.2019 West Bromwich Albion - Brighton 1-1
26.01.2019 Brighton - West Bromwich Albion 0-0
13.01.2018 West Bromwich Albion - Brighton 2-0

Cote pentru West Bromwich Albion v Brighton & Hove Albion

Patru din ultimele cinci întâlniri directe s-au încheiat la egalitate, iar cota pentru ca acest lucru să se întâmple din nou, conform Betano pariuri sportive, este de 3.35.

West Bromwich Albion vs Brighton & Hove Albion Pont: Brighton 0 (Handicap asiatic)

Diferența în jocul practicat de cele două echipe este destul de mare, chiar dacă acest lucru nu s-a văzut în ultimele întâlniri directe. WBA este deja cu un picior în Championship, chiar dacă mai sunt de jucat 13 etape. Sam Allardyce nu mai are cu ce să surprindă adversarii și din punctul meu de vedere, șansele de a evita retrogradarea sunt aproape zero. Brighton n-ar trebui să aibă emoții în privință retrogradării, dacă ne uitam la cum joacă. Trebuie neapărat să lege câteva victorii la rând, iar WBA este adversarul cu care poate începe.

Miza: 5/10
Cota: 1.44
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici