1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. West Bromwich Albion - Brentford Ponturi Pariuri Carabao Cup, 22.09.2020. Oaspeții pot avansa în turul următor.

West Bromwich Albion - Brentford Ponturi Pariuri Carabao Cup, 22.09.2020. Oaspeții pot avansa în turul următor.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-09-22 00:36:00

Fotbal Anglia - EFL Cup

22 Septembrie 2020, 21:00

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion

versus
Brentford FC

Brentford FC

2.15

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru West Bromwich Albion v Brentford FC

Marți, de la ora 21:00, pe stadionul The Hawthorns va avea loc duelul dintre West Brom și Brentford. Se anunță o partidă interesantă, între două formații, care în urmă cu puțin timp încă se confruntau în Championship.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

West Bromwich Albion: Forma echipei, știri și statistici

Sub comanda lui Slaven Bilic, West Brom s-a clasat pe locul secund în sezonul precedent și a obținut promovarea în Premier League. Așa cum era de așteptat, au sosit câțiva jucători în perioada verii, dar prea puțin și nu foarte valoroși. Grady Diangana a fost cumpărat definitiv de la West Ham United, după ce în sezonul precedent a jucat sub formă de imprunut. Matheus Pereira a sosit de la Sporting, Cedric Kipre de la WIgan, David Button de la Brighton și Branislav Ivanovic de la Zenit. Sârbul a revenit în Anglia, după patru ani petrecuți în Rusia. 

În perioada de pregătire a jucat doar un singur meci amical, cu Brighton, care s-a terminat fără gol marcat. Într-un final a început și campionatul, iar în prima etapă a primit vizita celor de la Leicester. A fost dominată din primul minut, iar defensiva a rezistat eroic până în minutul 56, când Castagne a spart gheața. Până în fluierul de final, Vardy a mai marcat de două ori, de fiecare dată din penalty. Nici în etapa secundă nu s-a descurcat mai bine, chiar dacă a avut 1-0 pe Goodison Park. Everton a întors meciul încă în prima repriză, iar Gibbs și Belic au fost eliminați, după ce WBA a primit al doilea gol. Într-un final, Everton s-a impus cu 5-2, la WBA nu are niciun punct în acest sezon de Premier League.

Între cele două partide de campionat, a jucat în Carabao Cup, pe teren propriu cu Harrogate. Harrogate evoluează în League Two, iar în aceste condiții, echipa pregătită de Slaven Bilic a fost cea care a dictat ritmul și care a avansat în turul următor. 

Kenneth Zohore și Ahmed Hegazi sunt accidentați, în timp ce Kieran Gibbs este suspendat.

Brentford FC: Forma echipei, știri și statistici

Thomas Frank a fost cât pe ce să promoveze cu Brentford în Premier League. În sezonul regulat avea nevoie de o victorie în ultima etapă, în fața unei echipe, care se chinuia să se salveze de la retrogradare. Într-un final a jucat în play-off, unde a ajuns până în finală, dar a pierdut în fața celor de la Fulham, deși conform Betano pariuri, avea prima șansă. A avut cea mai bună ofensivă și nici în defensivă nu a stat rău deloc.

Lotul nu a suferit modificări majore, dar Thomas a pierdut un jucător extrem de important. Golgheterul echipei din sezonul precedent cu 25 de reușite, Ollie Watkins, s-a transferat la Aston Villa pentru 30 de milioane de euro, iar în urma cu câteva minute a jucat pentru prima oară în cel mai puternic campionat din lume. În locul lui a fost adus Ivan Toney, din League One. Chiar dacă perioada de pregătire a fost una foarte scurtă, Brentford a jucat trei partide amicale, care s-au încheiat cu trei rezultate diferite.

Până acum a jucat două meciuri în Cupa Ligii. Prima oară a trecut destul de greu de Wycombe, iar săptămână precedentă a produs surpriza, reușind să câștige cu Southampton, chiar pe stadionul St. Mary. În campionat situația nu este prea grozavă. În prima etapă a pierdut în mod surprinzător în deplasare la Birmingham, deși a dominat partida, dar în urmă cu câteva zile a câștigat cu 3-0 în fața celor de la Huddersfield. 

Mathias Jenșen și Said Benrahma sunt indisponibili, în timp ce David Raya Martin este incert.

Echipe probabile

West Bromwich Albion Echipă probabilă West Bromwich Albion
Portar Button
Fundași Townsend, O'Shea, Ivanovic, Peltier
Mijlocaşi Edwards, Harper, Gallagher, Field, Phillips
Atacanţi Robson-Kanu
Brentford FC Echipă probabilă Brentford FC
Portar Daniels
Fundași Dalsgaard, Goode, Sorensen, Thompson
Mijlocaşi Dasilva, Norgaard, Baptiste
Atacanţi Mbeumo, Forss, Henry

Statistica meciurilor directe West Bromwich Albion v Brentford FC


26.06.2020 Brentford - West Bromwich Albion 1-0
21.12.2019 West Bromwich Albion - Brentford 1-1
16.03.2019 Brentford - West Bromwich Albion 0-1
03.12.2018 West Bromwich Albion - Brentford 1-1
12.08.2003 West Bromwich Albion - Brentford 4-0

Cote pentru West Bromwich Albion v Brentford FC

În ultimii doi ani, cele două formații s-au întâlnit de patru ori și niciodată nu s-au marcat mai mult de două goluri, iar cota pentru "sub 2.5 goluri" este de 1.86.

West Bromwich Albion vs Brentford FC Pont: Brentford (Handicap Asiatic 0)

Chiar dacă West Brom joacă în Premier League, nu are un lot mai valoros. Brentford în mare parte a rămas o echipă la fel de periculoasă și ofensivă, care are ca obiectiv promovarea în Premier League. Jocul arătat în ultimele două partide a fost excelente, reușind să marcheze de cinci ori, fără să primească gol.

Miza: 5/10
Cota: 2.15
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici