1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. WBA vs. Birmingham

WBA vs. Birmingham, Ponturi pariuri, Fotbal Championship, 15.10.2021: Derby în Midlands!

Dan Bara
Dan Bara

2021-10-12 16:16:00

Fotbal Anglia - Championship

15 Octombrie 2021, 22:00

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion

versus
Birmingham

Birmingham

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru West Bromwich Albion v Birmingham

West Bromwich Albion primește vineri, de la ora 22:00, vizita celor de la Birmingham, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 12 din liga a doua engleză, Championship. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

West Bromwich Albion: Forma echipei, știri și statistici

Trupa de pe Hawthorns a suferit o mare dezamăgire în ultima etapă, pierzând cu 1-0 deplasarea de la Stoke și cedând astfel prima poziție a clasamentului celor de la Bournemouth. Timp este suficient pentru a recuceri această redută, dat fiind că Championship are un număr imens de etape, 46. Însă tocmai acest lucru s-ar putea să fie marele dezavantaj al lui WBA. 

Valerien Ismael, antrenorul echipei, le cere elevilor săi să joace într-un ritm crescut, să facă pressing și să mențină această intensitate pe toată durata celor 90 de minute, abordare care, într-o competiție atât de solicitantă ca număr de etape, poate genera efecte adverse. Iar confruntarea cu Birmingham, un derby local al regiunii West Midlands, presupune exact o astfel de implicare. 

Pe de altă parte, să admitem că metoda lui Ismael a dat roade destul de frumoase până acum. Înfrângerea cu Stoke a fost prima a sezonului și a venit abia în etapa a 11-a, atacul e al treilea cel mai bun din campionat, cu 20 de goluri, fiind depășit doar de cele ale lui Fulham (23) și QPR (22), iar defensiva e a doua (9 goluri primite), după cea a liderului Bournemouth (8 goluri). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Birmingham: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții au avut un început relativ bun de sezon, cu trei victorii și două remize în primele șase etape, perioadă în care își păstraseră poarta intactă în patru rânduri. Însă elevii lui Lee Bowyer au pierdut apoi cu 1-4 pe teren propriu contra lui Fulham și totul s-a dat peste cap. În ultimele cinci etape, aceștia au mai obținut un singur punct, 0-0 acasă, cu modesta Preston, au luat o mulțime de goluri și au marcat o singură dată. 

În ultima etapă dinaintea pauzei competiționale, Birmingham a pierdut cu scorul de 3-0 acasă, contra lui Nottingham Forrest, în ciuda faptului că a dominat posesia (53%) și a avut 9 șuturi pe poartă. Imediat după meci, Bowyer declara că nu mai știe ce să facă în condițiile în care jucătorii săi au avut nu mai puțin de 18 ocazii de gol, declarând că echipei i-ar prinde bine un moment de răgaz pentru a pune la punct diferite detalii. Iar acest moment a venit în pauza datorată meciurilor echipelor naționale, așa că ne putem aștepta la o confruntare interesantă în derby-ul din Midlands. 

Statistica meciurilor directe West Bromwich Albion v Birmingham

West Brom nu a mai pierdut din 2006 în fața celor de la Birmingham, perioadă în care s-au desfășurat 8 meciuri oficiale, 5 dintre ele fiind câștigate de WBA. În vara acestui an a avut loc și o confruntare amicală, iar Birmingham a pierdut din nou, scor 0-4. 

Statistica ne arată că în 7 dintre ultimele 8 „directe” s-a marcat în ambele porți.

31.07.21 AMI Birmingham - West Brom 0 : 4
20.06.20 CHA West Brom - Birmingham 0 : 0
14.12.19 CHA Birmingham - West Brom 2 : 3
29.03.19 CHA West Brom - Birmingham 3 : 2
14.09.18 CHA Birmingham - West Brom 1 : 1

Cote pentru West Bromwich Albion v Birmingham

Cota pentru victoria gazdelor e în zona de pericol, adică în jur de 1.60, iar experiența ne amintește că bookmakerii oferă astfel de cotații atunci când sunt șanse destul de mari ca oaspeții să plece cu cel puțin un punct. Recent, la meciul României cu Armenia, cota pentru 1 solist a fost tot în jur de 1.60, iar „tricolorii” s-au chinuit destul de mult contra unui adversar care, în repriza a doua, a avut câteva momente foarte bune. 

Analizând ofertele agențiilor vom remarca faptul că variațiile de cote sugerează o desfășurare a partidei care ar putea urma un alt scenariu decât cel așteptat. De exemplu, cota pentru cel puțin trei goluri e în creștere de la 1.73-1.75 la 1.90, iar cea pentru GG urmează o traiectorie asemănătoare, de la 1.73 la 1.97. 

West Bromwich Albion vs Birmingham Pont: 1-3 goluri

Ambele echipe își pun întrebări în momentul de față, însă aceste întrebări sunt destul de diferite. Gazdele au în față un volum de muncă imens și tocmai au suferit prima decepție a sezonului, ceea ce înseamnă că acum trebuie să se regrupeze și să încerce să scoată mai mult de pe urma efortului depus, lucru subliniat inclusiv de antrenorul Ismael, care s-a declarat dezamăgit de atitudinea sterilă pe care fotbaliștii săi au avut-o în atac la înfrângerea cu Stoke. De partea cealaltă, Bowyer, care nu are presiunea promovării, e nevoit să își resusciteze atât atacul, cât și apărarea, ceea ce nu sună deloc încurajator. Probabil, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, adjustarea va începe din defensivă.

Fotbal Anglia - Championship

1-3 goluri

1.50
Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici