1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Pont Premier League: Watford vs Tottenham / Se trezește Mourinho?

Pont Premier League: Watford vs Tottenham / Se trezește Mourinho?

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2020-01-18 02:52:00

Fotbal Anglia - Premier League

18 Ianuarie 2020, 14:30

Watford

Watford

versus
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

1.62

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Watford v Tottenham Hotspur

Etapa a 23-a din Premier League îl pune pe Jose Mourinho într-o situație ultimativă: victorie pe terenul lui Watford sau începe să-i fugă pământul de sub picioare! Echipa sa, Tottenham Hotspur, deja se află în criză, după un parcurs mizerabil în ultimele 5 etape: o victorie, un egal și trei înfrângeri, golaveraj 4-7.

De partea cealaltă, Watford traversează o perioadă formidabilă: patru victorii, un egal, zero înfrângeri, golaveraj 11-2! Acest parcurs a scos echipa lui Nigel Pearson din menghina ultimelor trei locuri, ridicând-o deasupra liniei retrogradării.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Watford: Forma echipei, știri și statistici

Watford a renăscut incredibil: după 17 etape în care a strâns numai 9 puncte (procentaj 17,6%), fosta "lanternă roșie" din Premier League a adunat 13 puncte în numai 5 etape (86,6%)! 

Watford a avut acel parcurs catastrofal în mandatul antrenorului spaniol Quique Sanchez Flores (54 de ani), cel care venise cu ambiții mari în Premier League. Nici interimarul Hayden Mullins (40 de ani) n-a reușit să redreseze echipa, dar Nigel Pearson (56 de ani) a făcut adevărate minuni.

Renașterea lui Watford are legătură și cu forma senzațională a spaniolului Deulofeu, care a trecut și prin curtea Barcelonei.

Absenți: Prodl, Janmaat, Kiko Femenia, Cleverley, Welbeck (accidentați).

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

Pentru Tottenham, parcursul mizerabil din Premier League a mai fost salvat, cât de cât, eliminarea lui Middlesbrough în Cupa Angliei (1-1 și 2-1), dar și aceasta a fost pe muchie de cuțit.

În ultima lună, echipa Jose Mourinho a arătat două mari slăbiciuni: defensiva nesigură (a primit prea multe goluri) și ofensiva sterilă (zero goluri marcate în ultimele două meciuri din Premier League).

Mourinho are și ghinionul de a fi rămas fără golgeterul Harry Kane, accidentat grav și devenit indisponibil pentru mai multă vreme. Infirmeria e plină, dar Kane e marea pierdere, alături de portarul francez Lloris (campion mondial în 201).

Absenți: Lloris, N'Dombele, Sissoko, Davies, Kane (accidentați).

Echipe probabile

Watford Echipă probabilă Watford
Portar Foster
Fundași Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina
Mijlocaşi Sarr, Chalobah, Doucoure, Capoue, Deulofeu
Atacanţi Deeney
Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Gazzaniga
Fundași Tanganga, Alderweireld, Davinson Sanchez
Mijlocaşi Aurier, Eriksen, Winks, Dele Alli, Danny Rose
Atacanţi Lucas Moura, Son

Statistica meciurilor directe Watford v Tottenham Hotspur

În ultimii 4 ani, cele două echipe s-au întâlnit de 10 ori. Bilanțul îi este net favorabil lui Tottenham: 6 victorii, 3 egaluri, 1 înfrângere, golaveraj 20-9.

Mai echilibrată este situația din ultimele 5 confruntări directe: două victorii, două egaluri, o înfrângere, golaveraj 8-6.

În turul actualului campionat, a fost remiză: 1-1 pe terenul lui Tottenham.

Ultimele 5 meciuri:

* 2019: Tottenham - Watford 1-1

* 2019: Tottenham - Watford 2-1

* 2018: Tottenham - Watford 2-2 (Cupă)

* 2018: Watford - Tottenham 2-1

* 2018: Tottenham - Watford 2-0.

Cote pentru Watford v Tottenham Hotspur

Recomand și:

* Victorie Tottenham / cota 2,28

* Total goluri echipa gazdă: sub 1,5 / cota 1,47

* Primul gol: Tottenham / cota 1,68.

Watford vs Tottenham Hotspur Pont: Handicap asiatic: Tottenham 0

O nouă înfrângere a lui Tottenham, după cele consecutive cu Southampton și Liverpool (ambele cu 0-1), e de neimaginat. Jose Mourinho e un maestru al reechilibrării situației unei echipe. Celor de la Watford le-a mai venit sânge în obraji, iar momentul lor de relaxare ar putea fi speculat de "vulpoiul" portughez. Tottenham a dat semne de revenire chiar și în meciul pierdut cu mult mai puternica Liverpool. Apoi a venit victoria din Cupa Angliei, 2-1 cu Middlesbrough, și tonusul echipei a mai crescut. Acest tip de pariu are avantajul că, la egalitate, primim cotă 1, adică nici nu câștigăm, dar nici nu pierdem banii. Victoria lui Tottenham ne va multiplica investiția cu o cotă bună: 1,62.

Miza: 9/10
Cota: 1.62
Status: Anulat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici