1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Watford - Preston, Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 28.11.2020

Watford - Preston, Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 28.11.2020

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-11-28 02:06:00

Fotbal Anglia - Championship

28 Noiembrie 2020, 17:00

Watford

Watford

versus
Preston

Preston

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Watford v Preston

Watford și Preston sunt adversare sâmbătă, de la ora 17:00, într-un meci din etapa a 14-a în Championship. Pariul pentru acest eveniment poate fi găsit la finalul textului.

Watford: Forma echipei, știri și statistici

Watford este pe locul 5 la startul acestei runde, cu 23 de puncte, fiind la patru puncte de liderul Norwich și la trei puncte de Bournemouth. Cele trei grupări au și retrogradat din Premier League în ultimul sezon.

Pentru echipa pregătită de Vladimir Ilic nu există alt obiectiv în acest sezon decât să revină rapid în eșalonul de elită. Încă din startul sezonului a stat aproape în permanență în Top 6, dar echipei i-a lipsit până acum acea serie de victorii, de care are nevoie pentru a prinde primele două locuri direct promovabile. Watford este fără înfrângere în ultimele patru etape, dar cele mai recente două jocuri s-au terminat la egalitate, 1-1 cu QPR și 0-0 cu Bristol City, ambele în deplasare. Watford are șase victorii, dar niciodată nu a legat mai mult de două partide câștigate.

Dacă sezonul lui Watford ar fi împărțit în două, jocuri pe teren propriu și în deplasare, atunci lucrurile stau diferit pentru oamenii lui Vladimir Ilic. Pe „Vicarage Road”, echipa a obținut cinci victorii și un rezultat de egalitate, fiind pe locul 2 într-o ierarhie a meciurilor disputate doar acasă. Doar Bournemouth se mai laudă azi cu faptul că nu a pierdut în propriul fief. Iar dacă Watford câștigă și acest meci, devine cea mai bună echipă pe acest segment de meciuri.

Isaac Success, Adam Masina și Tom Bele-Bashiru sunt jucătorii accidentați la gazde, în timp ce Tom Cleverley este incert.

Preston : Forma echipei, știri și statistici

Preston este pe locul 15 înaintea vizitei la Watford, având un handicap de șapte puncte față de adversară. Formația pregătită de Alex Neil a alternat victoriile cu înfrângerile în ultimele etape. În runda de la mijlocul acestei săptămâni, echipa a fost învinsă de Blackburn pe teren propriu cu scorul de 3-0.

Dar dacă Norwich este imbatabilă pe teren propriu, Preston este foarte periculoasă în deplasare. În acest sezon, echipa lui Alex Neil a obținut cinci victorii, iar patru dintre acestea au fost realizate în deplasare. Formația din Lancashire a obținut chiar patru victorii la rând, reușind să învingă și două pretendente la promovare, Brentford (scor 4-2) și Reading (3-0). Ultima deplasare s-a încheiat însă și cu primul eșec „afară”, 1-2 la Rotherham.

În ceea ce privește lotul, vizitatorii nu pot conta pe Joe Rafferty, care a luat un cartonaș roșu împotriva lui Blackburn. Ben Pearson este incert, în timp ce Louis Moult și Ben Davies sunt accidentați.

Statistica meciurilor directe Watford v Preston

Ultimul joc direct a avut loc în urmă cu 5 ani în Cupa Ligii și a fost câștigat de Preston cu scorul de 1-0. Watford este fără victorie în ultimele patru întâlniri cu Preston.

Cote pentru Watford v Preston

Watford are nevoie de victorie pentru a ține ritmul cu Norwich și Bournemouth. Este o perioadă în care clasamentul se poate „rupe”. Pentru pariu 1, în oferta de pariuri Betano am identificat o cotă de 1.90.

Watford vs Preston Pont: Ambele echipe marchează

Watford are o medie de 2 goluri marcate în jocurile de pe teren propriu. Preston stă chiar și mai bine atunci când evoluează în deplasare, având o medie de 2,3 goluri. Watford este una dintre cele mai bune echipe din campionat pe teren propriu, în timp ce Preston a fost destul de convingătoare în deplasare. Sunt premise bune pentru un joc pe contre, așadar, pariez că vom vedea goluri în ambele porți.

Fotbal Anglia - Championship

Ambele echipe marchează

1.95
Watford vs Preston

28 Nov 20, 17:00

Miza: 6/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici