1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Walsall - Bradford City

Walsall - Bradford City: ponturi pariuri fotbal Anglia. 25.01.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-01-25 01:10:00

Ponturi Anglia - League Two

25 Ianuarie 2022, 21:45

Walsall

Walsall

versus
Bradford

Bradford

1.55

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Walsall v Bradford

Într-o restanţă din League Two din Anglia, Walsall primetşe vizita celor de la Bradford City. Partida dintre cele două formații este programată în cursul serii de marți, cu începere de la ora 21:45, pe Banks's Stadium din West Midlands. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea.

Walsall: Forma echipei, știri și statistici

După 25 de etape disputate în League Two, Walsall a strâns doar 29 de puncte și este clasată pe poziția a 17-a. Forma de moment ete una slabă, cu un singur punct în ultimele 4 jocuri. Dacă puncte multe nu a făcut, Walsall a fost implicată des în partide cu multe lovituri de la colțul terenului. Cel mai recent joc a fost pierdut acasă, cu Exeter (0-2), iar în acel joc au fost dictate 13 cornere (4-9). Mergem mai departe, altă înfrângere (0-2 cu Mansfield), alt joc de peste la lovituri de colț (6-4). O altă confruntare spectaculoasă pe Banks's Stadium, un 3-3 pe teren propriu cu Newport County, cu 13 lovituri de colț (12-1!). Chiar și atunci când a învins, tot acasă, 3-0 în fața celor de la Colchester, Walsall a avut un duel cu multe lovituri de colț: 7-3!

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bradford: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții duelului nostru de marți seara vin într-o formă mult mai bună decât Walsall. În ultimele 6 meciuri, Bradford City a pierdut o singură dată. Trei egaluri, două victorii și o înfrângere, rezultate care au dus formația pregătită de Derek Adams până pe locul 12 în League Two. 33 de puncte a strâns Bradford până acum, la 8 puncte în spatele ultimului loc de play-off de promovare, un obiectiv fezabil, mai ales dacă ne gândim că oaspeții mai au de jucat restanțe. Asemenea lui Walsall, Bradford City este o formație implicată constant în confruntări cu multe cornere. Cel mai recent meci a reprezentat o remiză albă în compania celor de la Rochdale, iar la capitolul lovituri de la colț au fost consemnate 10 (câte 5 pentru fiecare echipă). Victoria de acasă cu Salford City (2-1) a adus o avalanșă de cornere din partea lui Bradford (12-1). Chiar și în înfrângerea de pe terenul lui Carlisle United (0-2), unica din ultima vreme, au fost dictate 13 lovituri de la colțul terenului (6-7).

Statistica meciurilor directe Walsall v Bradford

Bradford City este neînvinsă în ultimele 4 meciuri directe cu Walsall. Două dintre ele s-au încheiat la egalitate (1-1 și 1-1), alte două au fost câștigate la limită de oaspeții de marți, cu 2-1 și 1-0. Ultimele două confruntări, ambele în 2021, au avut peste 8,5 cornere la total. Mai întâi a fost un 7-2 pe 27 februarie anul trecut, iar apoi un 13-4 pe 4 septembrie, în turul acestei ediții de campionat.

Cote pentru Walsall v Bradford

Meciul se anunță unul echilibrat, între două formații implicate des în partide cu multe cornere. Datele statistice cântăresc mult în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un X pauză sau final. În cazul în care rezultatul va fi unul de egalitate după 45 sau 90 de minute, veți prinde o cotă bună de 1,70.

Walsall vs Bradford Pont: Peste 8,5 cornere in meci

Față în față se vor afla două formații cu statistici excelente la capitolul cornere. Ambele vin după serii impresionante de meciuri cu cel puțin 10 lovituri de la colț, de cele mai multe ori chiar spre 12-13 per partidă. Cele mai recente dueluri directe au abundat în cornere, lucru la care mă aștept să se întâmple și de această dată. Pentru o doză superioară de încredere am ales baremul mic de la Winmasters, de peste 8,5 cornere la total. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici