1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Tottenham vs Southampton

Tottenham – Southampton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 06.08.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-08-05 11:16:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

06 August 2022, 17:00

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

versus
Southampton

Southampton

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Tottenham Hotspur v Southampton

În acest weekend debutează noul sezon de Premier League, campionatul cel mai urmărit de pe planetă. Acesta va fi transmis în România de către Digi Sport, și nu de către Eurosport așa cum se întâmpla în anii precedenți.

În cele ce urmează vom vorbi despre partida dintre Tottenham și Southampton, care are loc sâmbătă 6 august cu începere de la ora 17:00. La finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Pariază la Winner pe meciul dintre Tottenham vs Southampton cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

Tottenham a terminat sezonul precedent pe locul 4 în Premier League după ce a câștigat patru din ultimele cinci meciuri, iar astfel se pregătește de revenirea în grupele Ligii Campionilor.

Spurs nu au fost foarte activi în ceea ce privește meciurile de pregătire din această vară, jucând doar patru amicale, ultimul fiind un eșec 0:1 cu AS Roma.

În schimb aceștia au fost activi pe piața de transferuri, aducând jucători cu nume precum Richarlison, Yves Bissouma, Djed Spence, Ivan Perisic și Fraser Forster, în timp ce Clement Lenglet a venit ca împrumut de la Barcelona.

În total ei au cheltuit în jur de 100 de milioane de euro pe transferuri, cel mai scump fiind Richarlison, adus de la Everton pentru 58 de milioane. În ceea ce privește plecările, putem remarca vinderea lui S. Bergwijn la Ajax pentru 31 de milioane de euro.

Richarlison nu va juca totuși în această primă etapă, el fiind suspendat. Lipsește și Oliver Skipp, acesta având o fractură la picior. Bissouma este incert, și probabil nu va fi forțat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

 

Southampton: Forma echipei, știri și statistici

”Sfinții” au terminat sezonul precedent pe poziția a 15-a, cu doar 5 puncte peste primul loc retrogradabil, și cu doar nouă victorii în tot campionatul. Astfel fanii echipei vor aștepta cu siguranță rezultate mai bune în acest sezon de la favoriții lor.

Southampton, care a pierdut ultimele patru meciuri ale sezonului precedent, au jucat cinci amicale în această vară, câștigând însă un singur meci: 3:1 cu Monaco. În ultima partidă de pregătire ei au pierdut 1:2 cu Villarreal.

Sfinții au fost și ei activi pe piața de transferuri aducându-i pe Gavin Bazunu, Sekou Mara, Romeo Lavia, Armel Bella-Kotchap, Joe Aribo și Mateusz Lis, dar au și plecat câțiva jucători cu nume precum Forster sau  Shane Long.

La conferința de presă de dinaintea partidei de sâmbătă, Hasenhuttl a confirmat că Nathan Tella și Theo Walcott vor absenta de la acest joc. Lipsește și Tino Livramento, accidentat de lungă durată.

Echipe probabile

Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Lloris
Fundași Romero, Dier, Davies
Mijlocaşi Doherty, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon
Atacanţi Kulusevski, Kane, Son
Southampton Echipă probabilă Southampton
Portar Bazunu
Fundași Walker-Peters, Salisu, Bednarek, Perraud
Mijlocaşi S Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi
Atacanţi Aribo, Adams

Statistica meciurilor directe Tottenham Hotspur v Southampton

Meciurile dintre cele două echipe au fost mereu spectaculoase, 14 din ultimele 15 confruntări directe fiind GG-uri (printre care și ultimele șase)! Ultima confruntare a avut loc în luna februarie a acestui an, atunci când ”sfinții” s-au impus în deplasare cu 3:2 după ce au fost conduși cu 0:1 și 1:2.

Cote pentru Tottenham Hotspur v Southampton

Puteți combina pontul principal cu pariul ”Victorie gazde” pentru a obține o cotă totală de 1.88 conform casei de pariuri Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Tottenham vs Southampton cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Tottenham Hotspur vs Southampton Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Partidele dintre cele două echipe au fost mereu spectaculoase, și ne așteptăm ca același scenariu să îl urmeze și jocul de sâmbătă. În mod normal am fi mers pe un pronostic de ”Ambele echipe marchează” ținând cont că 14 din ultimele 15 confruntări directe au fost GG-uri, însă Southampton nu arată prea promițător la acest început de sezon, așa că un 3:0 pentru gazde pare mai probabil decât un 1:1. Spunem asta pentru că ”sfinții” au terminat sezonul precedent cu patru înfrângeri, iar în perioada de pregătire au câștigat un singur meci din cinci. Nici transferurile făcute în vară nu sunt prea spectaculoase, mai ales dacă le comparăm cu cele ale gazdelor.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Peste 2.5 goluri asiatic

1.65
Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici