1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Tottenham vs Brighton - Ponturi pariuri fotbal Anglia, Premier League, 01.11.2020. Mourinho, trezirea!

Tottenham vs Brighton - Ponturi pariuri fotbal Anglia, Premier League, 01.11.2020. Mourinho, trezirea!

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2020-11-01 10:06:00

Fotbal Anglia - Premier League

01 Noiembrie 2020, 21:15

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

versus
Brighton & Hove Albion

Brighton & Hove Albion

2.10

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion

Tottenham - Brighton, etapa a 7-a din campionatul Angliei. Un meci între o echipă care, sub comanda lui Jose Mourinho, visează să se încoroneze campioană și una care va fi fericită să nu retrogradeze. Totenham nu concepe ca anul viitor să nu participe în Champions League, iar pentru asta trebuie să prindă Top 4 la finalul actualei ediții de Premier League. Cu cât mai sus, cu atât mai bine, pentru că vin sume uriașe din drepturile de televizare.

Raportul de forțe dintre cele două echipe este cel de la finalul campionatului trecut: Tottenham - locul 6, Brighton - locul 15 (din 20), 59-41 la puncte obținute. Între timp, echipa lui Mourinho pare să fi devenit mai puternică, inclusiv prin câteva transferuri de calitate (cel mai răsunător: galezul Gareth Bale, revenit de la Real Madrid după 7 ani, la vârsta de 31 de ani).

Frustrările adunate în tabăra gazdelor după două meciuri de pomină, 3-3 acasă cu West Ham United (de la 3-0 în minutul 83!) și 0-1 la Antwerp (Belgia), în Europa League, pot cataliza o victorie fără dubii în partida cu Brighton. Pronosticul meu merge în această direcție.

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

Înfrângerea de joi, de la Antwerp (Anvers), în fața unei echipe care a avut doar 6 jucători pe banca de rezerve, l-a înfuriat pe Jose Mourinho, chiar dacă în prima repriză el a odihnit mai mulți titulari. Englezul Harry Kane, sud-coreeanul Son, brazilianul Lucas Moura, argentinianul Lamela și danezul Hojbjerg au intrat după pauză, dar n-au reușit nici măcar să egaleze.

Contra codașei Brighton, Mourinho va trimite pe teren tot ce are mai bun, nu va menaja pe nimeni. Amintirea acelui 3-3 cu West Ham, după ce în minutul 83 era 3-0, l-a pus în gardă.

În actuala ediție de Premier League, Tottenham a avut prestații mai bune în deplasare, unde n-a pierdut niciun punct, în schim a marcat o căruță de goluri (în medie, 4 pe meci): 5-2 cu Southampton, 6-1 cu Manchester United, 1-0 cu Burnley.

Mai greu a fost acasă: 0-1 cu Everton, 1-1 cu Newcastle, 3-3 cu West Ham United. Doar două puncte din 9 posibile, fără vreun mare derby - o catastrofă!

Exact pe dos s-a întâmplat în Europa League, unde Tottenham a zburdat acasă (7-2 cu Maccabi Haifa, 3-0 cu LASK Linz) și a avut dificultăți în deplasare (2-1 cu Lokomotiv Plovdiv, 3-1 cu Shkendija, 0-1 cu Antwerp).

Absenți: Tanganga, Ndombele (accidentați).

Ultimele 5 meciuri:

* 6-1 (d) cu Manchester United

* 3-3 (a) cu West Ham United

* 3-0 (a) cu LASK Linz 

* 1-0 (d) cu Burnley

* 0-1 (d) cu Antwerp

Brighton & Hove Albion: Forma echipei, știri și statistici

Brighton are o singură victorie în 6 etape: un surprinzător 3-0 la Newcastle, în prima deplasare din acest campionat. O victorie încadrată de 3 înfrângeri, dar ultimele două etape i-au adus două remize la același scor: 1-1. E un semn că echipa lui Graham Potter (45 de ani) și-a regăsit un oarecare echilibru, dar asta s-a întâmplat contra unor adversari modești, Crystal Palace și West Bromwich Albion.

Lotul lui Brighton este răvășit de multe indisponibilități: 5 accidentați (românul Florin Andone, columbianul Izquierdo, olandezul  Pröpper, iranianul Jahanbakhsh, englezul Walton) și un suspendat (fundașul englez Dunk, eliminat în prelungirile meciului cu Crystal Palace).

Ultimele 5 meciuri:

* 1-1 (a) cu WBA

* 1-1 (d) cu Crystal Palace

* 2-4 (d) cu Everton

* 0-3 cu Manchester United / Cupa Ligii

* 2-3 cu Manchester United

Echipe probabile

Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Lloris
Fundași Doherty, Dier, Alderweireld, Reguilon
Mijlocaşi Hojbjerg, Sissoko, Bale
Atacanţi Lucas Moura, Kane, Son
Brighton & Hove Albion Echipă probabilă Brighton & Hove Albion
Portar Ryan
Fundași Lamptey, Webster, Veltman, Burn
Mijlocaşi Lallana, White, Bissouma, March, Trossard
Atacanţi Maupay

Statistica meciurilor directe Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion

Au fost 7 confruntări directe, cu un bilanț net favorabil lui Tottenham: 5 victorii, 1 egal, 1 înfrângere, golaveraj 10-6.

Paradoxal, singura victorie a lui Brighton a fost cea mai severă din confruntările directe: 3-0 (anul trecut, la 5 luni după ce Tottenham jucase finala Champions League!). Toate victoriile lui Tottenham au fost la cel mult două goluri diferență.

Meciurile directe:

* 2019: Tottenham - Brighton 2-1

* 2019: Brighton - Tottenham 3-0

* 2019: Tottenham - Brighton 1-0

* 2018: Brighton - Tottenham 1-2

* 2018: Brighton - Tottenham 1-1

* 2017: Tottenham - Brighton 2-0

* 2014: Tottenham - Brighton 2-0

Cote pentru Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion

Din oferta Unibet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Victorie Tottenham / cota 1,65

* Total goluri marcate Tottenham: G2+ / cota 1,60.

Tottenham Hotspur vs Brighton & Hove Albion Pont: Handicap Asiatic (-1): Tottenham

Tottenham are un început bun de sezon, punctat însă și cu câteva sincope neașteptate. Potențialul echipei lui Mourinho este însă mare, fiind etalat în câteva meciuri memorabile, precum acel 6-1 aplicat lui Manchester United pe "Old Trafford". Inclusiv halucinantul 3-3 cu West Ham United a arătat forța lui Tottenham, doar finalul nefericit anulând o prestație convingătoare. Un argument pentru dezechilibrul de forțe din această confruntare este și infirmieria plină a celor de la Brighton: 5 jucători accidentați, cărora li se adaugă și unul suspendat. Cum la englezi, de regulă, nu este invocată oboseala meciurilor "din 3 în 3 zile", putem anticipa că prestația lui Tottenham nu va fi afectată de faptul că joi a jucat în Europa League. Handicap Asiatic (-1) Tottenham înseamnă că pariul este câștigător, cu o cotă tentantă (2,05), dacă echipa lui Mourinho câștigă cu cel puțin două goluri diferență. Dacă învinge la limită, ne luăm banii înapoi (cotă 1,00). La egalitate sau victorie Brighton, pariul e pierdut. Dar avem încredere în ambiția, priceperea și viclenia lui Mourinho, precum și în jucătorii săi de superclasă!

Miza: 7/10
Cota: 2.10
Status: Anulat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici