1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Tottenham Hotspur vs Arsenal Londra

Tottenham Hotspur - Arsenal Londra Ponturi Pariuri Anglia Premier League 12.05.2022. Victoria, singura variantă pentru gazde!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2022-05-11 23:38:00

Fotbal Anglia - Premier League

12 Mai 2022, 21:45

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

versus
Arsenal Londra

Arsenal Londra

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Tottenham Hotspur v Arsenal Londra

Singurul meci al zilei din Premier League va avea loc la Londra, unde Tottenham Hotspur și Arsenal Londra se luptă pentru cele trei puncte puse în joc. În acest final de sezon cele două au același obiectiv, un loc în TOP4, iar momentan sunt împărțite de doar patru lungimi. Partida va fi arbitrată de Paul Tierney, cel care în actuala ediție de campionat a prins câteva derby-uri foarte încinse.

În tur, "tunarii" s-au impus fără mari probleme pe teren propriu, scor 3-1. Golul de onoare al oaspeților a fost reușit de Son, cu zece minute înainte de fluierul de final.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

Pentru al doilea sezon consecutiv, Tottenham Hotspur poate rata prezența în cea mai importantă competiție intercluburi din lume. Cu trei etape înainte de finalul sezonului 2021-2022, se află pe locul cinci cu 62 de puncte, având un handicap de patru lungimi față de rivala Arsenal. Antonio Conte a preluat echipa de pe locul nouă și într-un timp destul de scurt a reușit să-și pună amprenta asupra jocului. Chiar dacă în această perioadă a avut mici divergențe cu proprietarul clubului, Daniel Levy, cel mai probabil va rămâne la Londra și după terminarea sezonului.

În weekendul precedent a avut o deplasare dificilă pe Anfield, de unde s-a întors neînvinsă. Deși a fost dominată categoric, în repriza secundă a reușit să deschidă scorul prin Son. Bucuria a ținut doar 18 minute. Diaz a restabilit egalitatea, iar scorul a rămas neschimbit până la fluierul de final. Mijlocașul Hojbjerg a avut și el șansa lui, în prima repriză, dar șutul său a nimerit bara porții.

Cu cele 60 de goluri marcate, Tottenham are a 3-a cea mai bună ofensivă, după Manchester City și Liverpool. O treime din goluri au fost marcate de Heung-min Son, cel care n-a renunțat la trofeul de golgheter. Momentan se află pe locul secund în clasamentul golgheterilor, la doar două lungimi de Mohamed Salah. Sud-coreeanul a marcat de trei ori în ultimele 180 de minute și l-a pus sub presiune pe Mohamed Salah.

Antonio Conte nu poate miza pe Matt Doherty, Sergio Reguilon, Japhet Tanganga și Oliver Skipp.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Harry Kane (28 de ani) - 100 de milioane de euro;
2. Heung-min Son (29 de ani) - 80 de milioane de euro;
3. Pierre-Emile Hojbjerg (26 de ani) - 40 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele două partide oficiale:
*vs Burnley (15 mai, 14:00 - Hotspur Stadium, Londra) | Premier League - Etapa 37
*vs Norwich City (22 mai, 18:00 - Carrow Road, Norwich) | Premier League - Etapa 38

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

După plecarea lui Arsene Wenger, Arsenal Londra n-a jucat niciun meci în Liga Campionilor, dar în Europa League a ajuns de trei ori până în semifinale. Mikel Arteta a primit timpul dorit, iar acest lucru se vede în jocul echipei. Recent a semnat prelungirea contractului până în vara anului 2025, iar în următoarele sezoane obiectivul nu poate fi altul decât un loc în TOP4.

În acest sezon n-a participat în cupele europene și din acest punct de vedere a avut un plus imens. Cu cele 66 de puncte adunate în 35 de etape ocupă locul patru, fiind la patru lungimi de ultima treaptă a podiumului. În ultima perioadă a avut parte de dueluri tari și din fiecare a scos maximum. Ultimul succes l-a obținut chiar pe Emirates, în compania celor de la Leeds United. După primele zece minute avea deja un avans de două goluri, datorită dublei lui Nketiah. Eliminarea lui Luke Ayling din tabăra oaspeților a ușurat misiunea "tunarilor", chiar dacă la mijlocul reprizei secunde Llorente a redus din diferență.

Bukayo Saka (20 de ani) și Emile Smith Rowe (21 de ani) sunt principalii marcatori în campionat, cu câte 11, respectiv 10 reușite. Cel din urmă a evoluat destul de puțin în ultima perioadă. Mikel Arteta l-a preferat pe Gabriel Martinelli, cel care a și oferit două pase decisive. Eddie Nketiah continuă să impresioneze. În ultimele cinci etape a fost mereu titular și până la finalul sezonului cu siguranță își va păstra locul.

Thomas Partey și Kieran Tierney n-au nicio șansă să joace, în timp ce Bukayo Saka și Benjamin White sunt incerți.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Bukayo Saka (20 de ani) - 65 de milioane de euro;
2. Martin Odegaard (23 de ani) - 42 de milioane de euro;
3. Thomas Partey (28 de ani) - 40 de milioane de euro;
*Conform Transfermark.

Următoarele două partide oficiale:
*vs Newcastle united (16 mai, 22:00 - St. James' Park, Newcastle) | Premier League - Etapa 37
*vs Everton (22 mai, 18:00 - Emirates Stadium, Londra) | Premier League - Etapa 38

Echipe probabile

Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Lloris
Fundași Davies, Dier, Romero
Mijlocaşi Sessegnon, Hojbjerg, Bentancur, Royal
Atacanţi Son, Kane, Kulusevski
Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Ramsdale
Fundași Soares, Holding, Magalhaes, Tomiyasu
Mijlocaşi Saka, Elneny, Odegaard, Xhaka, Martinelli
Atacanţi Nketiah

Statistica meciurilor directe Tottenham Hotspur v Arsenal Londra

Cele două formații s-au întâlnit de 59 de ori în Premier League și nu mai puțin de 23 de dueluri s-au terminat la egalitate. Per total, Arsenal Londra conduce cu 22-14, iar în ultimele patru confruntări și-au împărțit victoriile, fiecare s-a impus în fața propriilor fani.

Ultimele cinci confruntări directe:

2021 | Arsenal - Tottenham 3-1 | Premier League
2021 | Tottenham - Arsenal 1-0 | Amical
2021 | Arsenal - Tottenham 2-1 | Premier League
2020 | Tottenham - Arsenal 2-0 | Premier League
2020 | Tottenham - ARsenal 2-1 | Premier League

Ultimele trei transferuri între cele două cluburi:

Tobi Omela | Arsenal U23 -> Tottenham U23 | 2020
Jonathan Dinzeyi | Tottenham U23 -> Arsenal U23 | 2020
William Andiyapan | Arsenal Tineret -> Tottenham Tineret | 2019

Cote pentru Tottenham Hotspur v Arsenal Londra

Având în vedere ofensiva celor două formații, sunt șanse mari să avem parte de un duel de GG. Pentru acest pronostic, Unibet pariuri sportive oferă cota 1.62.

Tottenham Hotspur vs Arsenal Londra Pont: Tottenham Hotspur 0 HA

Tottenham Hotspur are de recuperat un handicap de patru lungimi, iar șansele nu sunt deloc reduse, dacă ne uităm la programul celor două formații. Antonio Conte nu prea are de ales, trebuie să joace pe cartea atacului și să forțeze victoria. Are asigurat locul cinci, deoarece nici Manchester United, dar nici West Ham United nu poate urca mai sus de locul șase. Kane și Son n-au nevoie de nicio prezentare, în timp ce Kulusevski se pare că și-a regăsit pofta de joc. Cu un astfel de atac, Tottenham nu cred că va pierde acest derby, chiar dacă Arsenal Londra vine după patru victorii consecutive. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici