1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Torquay United - Notts County Ponturi Pariuri Anglia Nationa League, 12.06.2021. Oaspeții pot obține victoria!

Torquay United - Notts County Ponturi Pariuri Anglia Nationa League, 12.06.2021. Oaspeții pot obține victoria!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-06-11 22:14:00

Ponturi fotbal

12 Iunie 2021, 14:00

Torquay

Torquay

versus
Notts County

Notts County

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Torquay v Notts County

Primul meci din semifinalele play-off-ului va avea loc sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul Plainmoor, unde Torquay United se va confrunta cu Notts County. În sezonul regulat cele două formații s-au întâlnit de două ori și ambele partide s-au încheiat la egalitate, 0-0, respectiv 2-2.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Torquay: Forma echipei, știri și statistici

Cu Gary Johnson pe banca tehnică, Torquay United încearcă să revină în League Two, unde ultima oară a evoluat în sezonul 2013-2014.

Actuala ediție de campionat a început-o cum nu se poate mai bine. Începând cu etapa cu numărul opt, n-a mai coborât de pe primele două poziții. În ultimele patru meciuri a remizat de patru ori și din acest motiv a ratat promovarea directă în League Two. În play-off va avea o misiune dificilă, chiar dacă în sezonul regulat s-a clasat pe locul secund, la patru lungimi de ocupanta primului loc, Sutton. În ultimul meci a jucat în deplasare la Altrincham, n-a arătat mare lucru. Ofensiva n-a creat multe ocazii, cei drept, jucătorii n-au mai avut nicio motivație.

În cele 42 de meciuri a marcat 68 de goluri, iar la acest capitol doar Sutton și Stockport au stat mai bine. Asa Hall și Connor Lemonheigh-Evans au fost principalii marcatori, cu câte zece reușite. Nici în defensivă n-au fost probleme. În medie a încasat sub un gol pe meci. Veteranul Gary Warren nu prea a prins minute în centrul defensivei și la sfârșitul sezonului cel mai probabil va părăsi clubul.

Pe teren propriu s-a descurcat binișor. Din cele 21 de partide a câștigat 11.

 

Notts County: Forma echipei, știri și statistici

Pentru al doilea sezon consecutiv, Notts County ajunge în play-off, având are cel mai valoros lot din National League. În urmă cu trei luni, conducerea clubului l-a demis pe Neal Ardley, după 855 de zile petrecute în cadrul clubului. Fostul antrenor al celor de la Ostersund, Ian Burchnall, a fost ales pentru indeplinirea obiectivului, adică să obțină promovarea mult dorită.

Odată cu venirea sa, jocul echipei s-a schimbat, iar unii jucători au primit mai multe minute. A tras din greu să prindă un loc de play-off. S-a clasat doar pe locul cinci și a fost nevoită să joace în sferturile de finală. În urmă cu o săptămână a primit vizita celor de la Chesterfield, echipă care s-a clasat pe locul șase în sezonul regulat. A avut o viață dificilă. La pauză a fost condusă cu 1-2 și din acest motiv pe teren a fost introdus atacantul Jimmy Knowles, în locul fundașului Conell Rawlinson. A fost o mișcare riscantă, dar eficientă. În ultimele 20 de minute Tootton și Ellis au marcat câte un gol, iar primul pas spre obiectiv a fost bifat.

Golgheterul echipei este Kyle Wootton, cu 17 reușite. Cu siguranță nu este un jucător de National League. A evoluat câteva sezoane bune atât în League One, cât și în League Two. Notts a suferit doar cinci înfrângeri în partidele jucate în deplasare.

 

Echipe probabile

Torquay Echipă probabilă Torquay
Portar Lucas
Fundași Moxey, Lewis, Sherring, Wynter
Mijlocaşi Andrews, Little, Randell, Hall, Lemonheigh
Atacanţi Cameron
Notts County Echipă probabilă Notts County
Portar Slocombe
Fundași Rawlinson, Ellis, Chicksen
Mijlocaşi Miller, Reeves, Boldewijn, Doyle, Brindley
Atacanţi Wootton, Rodrigues

Statistica meciurilor directe Torquay v Notts County

24.04.2021 Torquay United - Notts County 2-2
23.01.2021 Notts County - Torquay United 0-0
12.10.2019 Notts County - Torquay United 2-0
08.05.2010 Torquay United - Notts County 0-0
11.10.2009 Notts County - Torquay United 2-2

Cote pentru Torquay v Notts County

Patru din ultimele cinci confruntări directe s-au terminat la egalitate. Pentru încă un meci nedecis, Betano pariuri sportive oferă cota 3.20.

Torquay vs Notts County Pont: Notts County +0.5 (HA)

Ultima oară cele două formații s-au întâlnit în urmă cu două luni, atunci Notts County a condus cu 2-0, dar a fost egalată în minutul 90+8, deși timp de zece minute a jucat în superioritate. Dacă ne uităm la valoare lotului, Notts ar trebuie să fie favorită la calificarea în finală, doar că Betano este de altă părere. Mă aștept la un duel echilibrat, cu puține goluri, în care trupa lui Ian Burchnall nu cred că va simți gustul înfrângerii.

Miza: 5/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici