1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Torquay - Gateshead

Torquay - Gateshead: ponturi pariuri fotbal Conference National. 26.11.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-11-25 14:50:00

Anglia Conference

26 Noiembrie 2022, 17:00

Torquay

Torquay

versus
Gateshead

Gateshead

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Torquay v Gateshead

Într-un meci din Conference National, Torquay primește vizita celor de la Gateshead. Confruntarea este programată în cursul zilei de sâmbătă, pe Plainmoor Ground, cu începere de la ora 17:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două formații, iar la final de articol veți găsi pontul oferit. 

Torquay: Forma echipei, știri și statistici

După 20 de meciuri jucate în actuala stagiune, Torquay ocupă ultima poziție în Conference National. Gazdele de sâmbătă au adunat doar 14 puncte, iar forma recentă este una slabă. Ultimele 3 meciuri au adus tot atâtea înfrângeri pentru trupa de pe Plainmoor Ground: 1-5 acasă în fața celor de la Chesterfield, 0-5 în Cupa FA cu Derby, precum și un insucces la limită, scor 0-1, pe terenul lui Barnet. În toate aceste meciuri s-a depășit baremul de 8,5 cornere la total: 6-10 cu Derby, 4-5 cu Chesterfield, respectiv 9-3 la Barnet. În general, Torquay este una dintre formațiile implicate des în partide cu multe cornere: media de până acum în campionat este de 11,15 lovituri de colț per meci. Owen Gallacher a ratat ultimele 3 jocuri, iar accidentarea nu îi permite să evolueze nici în duelul de sâmbătă.  Will Goodwin nu va juca nici el, în urma suspendării pentru cumul de cartonașe galbene. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gateshead: Forma echipei, știri și statistici

Gateshead este și ea o formație din subsolul clasamentului din Conference National. Oaspeții jocului de sâmbătă de pe Plainmoor Ground au adunat doar 16 puncte și ocupă locul 22. Și această poziție este echivalentă cu retrogradarea, însă până la finalul sezonului mai sunt programate destul etape pentru a răsturna situația. Asemenea celor de la Torquay, Gateshead a înlănțuit 3 înfrângeri la rând, însă apoi au reușit să își treacă în cont o rară victorie. Eșecurile au fost suferite cu Chesterfield (1-2), Stevenage (2-3) și York (1-3), iar victoria dătătoare de speranțe a venit pe teren propriu, sâmbăta trecută, cu Southend United (3-1). În acest ultim joc au fost dictate 13 lovituri de la colțul terenului (3-10). Gateshead a pus serioasă presiune în jocul cu Stevenage, însă în pofida superiorității la cornere (8-2) nu a reușit să evite înfrângerea. Oaspeții duelului de sâmbătă au o medie de peste 10 cornere per etapă disputată în Conference National. 

Echipe probabile

Torquay Echipă probabilă Torquay
Portar Halstead
Fundași Moxey, Ellis, Ness, Donnellan
Mijlocaşi Wearne, Hanson, Lapslie, McGavin
Atacanţi Jarvis, Andrews
Gateshead Echipă probabilă Gateshead
Portar Montgomery
Fundași Magnay, Williamson, Bailey, Conteh
Mijlocaşi Pye, Martin, Richardson, Forbes
Atacanţi W. Harris, A. Campbell

Statistica meciurilor directe Torquay v Gateshead

Cele două formații nu s-au mai aflat față în față din 2017. În acel sezon, Gateshead s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-0, iar returul s-a încheiat la egalitate: 1-1.

Cote pentru Torquay v Gateshead

Oaspeții sunt considerați ușor favoriți pe terenul ultimei clasate din Conference National. Cele două formații sunt implicate des în partide cu multe cornere, astfel că recomandarea mea merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 2,5 goluri total. Această selecție are o cotă de 1,65. 

Torquay vs Gateshead Pont: Peste 8,5 cornere in meci

Torquay și Gateshead sunt două formații din subsolul clasamentului, cu medii excelente la cornere. Gazdele depășesc 11 per meci, în timp ce oaspeții au o medie de peste 10. Chiar dacă sunt slabe din punct de vedere al golurilor înscrise, ambele echipe au statistici respectabile la capitolul cornere în favoarea lor. Asta ne arată că nu doar se apără și încasează, ci au și implicare la nivelul jocului în atac. De aceea consider că avem toate șansele să vedem depășit baremul mic de 8,5 cornere în meci. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici