1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Swansea City - Rotherham: ponturi pariuri Championship. 21.11.2020

Swansea City - Rotherham: ponturi pariuri Championship. 21.11.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-11-20 15:21:00

Fotbal Anglia - Championship

21 Noiembrie 2020, 17:00

Swansea City

Swansea City

versus
Rotherham

Rotherham

1.60

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Swansea City v Rotherham

În etapa a 12-a din liga a doua engleză, Swansea City primește vizita celor de la Rotherham United. Partida este programată în cursul după-amiezii de sâmbătă, pe “Liberty Stadium”, de la ora 17:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi și pontul oferit. 

Swansea City: Forma echipei, știri și statistici

Formația pregătită de Steve Cooper este clasată pe locul 6 din Champioship. După 11 jocuri scurse de la începutul întrecerii, Swansea a acumulat 19 puncte, cu doar 3 mai puține decât liderul campionatului, Reading. Ultimele două etape nu au adus satisfacție pentru trupa galeză. Seria foarte bună de rezultate a fost încheiată în luna noiembrie: 1-1 cu Brentford și 0-1 cu Norwich. În aceste partide au fost peste 10,5 cornere la total, iar principală responsabilă pentru asta a fost Swansea: 11-4 cu Norwich, respectiv 9-2 cu Brentford. De asemenea, în cele mai recente 5 jocuri din campionat disputate de Swansea, au fost consemnate cel puțin 10 cornere la total. Pe teren propriu, indiferent de rezultatul de pe tabelă, Swansea își procură un număr ridicat de cornere: 9-5 cu Blackburn, 10-2 cu Stoke City, respectiv 15-2 cu Huddersfield. 

Rotherham: Forma echipei, știri și statistici

Istoricul recent al partidelor din Championship arată că Rotherham United are performanțe slabe în partidele din deplasare. În ultimele 4 meciuri disputate departe de propriul fief, trupa în alb și roșu a adunat doar două puncte: 1-1 la Birmingham, 1-1 la Nottingham Forest, 0-3 la Reading și 0-1 la Stoke. În afara duelului cu Nottingham, în toate celelalte confruntări s-au consemnat cel puțin 9 cornere. Condusă pe tabelă, Rotherham e obligată să iasă la atac, iar la Birmingham a avut 6 cornere, în timp ce în duelul cu liderul Reading și-a procurat 5 lovituri de la colț. Formația din South Yorkshire este clasată pe locul 19 în Championship, cu doar 3 poziții deasupra liniei retrogradării. 

Echipe probabile

Swansea City Echipă probabilă Swansea City
Portar Woodman
Fundași Naughton, Bennett, Guehi
Mijlocaşi Roberts, Grimes, Smith, Bidwell
Atacanţi Ayew, Dhanda, Lowe
Rotherham Echipă probabilă Rotherham
Portar Johansson
Fundași Olosunde, Ihiekwe, Wood, Harding
Mijlocaşi Lindsay, Crooks, Barlaser
Atacanţi Wiles, Ladapo, Jozefzoon

Statistica meciurilor directe Swansea City v Rotherham

Swansea City a reușit să se impună în două din ultimele 3 meciuri directe cu Rotherham. Cel mai recent duel direct a avut loc în aprilie 2019, tot pe “Liberty Stadium”. Cu acea ocazie, gazdele s-au impus cu 4-3. În acel meci, scorul la cornere a fost 6-9! 

Cote pentru Swansea City v Rotherham

Swansea este una dintre formațiile fruntașe la cornere din întregul campionat, astfel că am mers pe mâna ei la acest capitol. Dacă vă faceți cont la Betfair vă așteaptă un bonus consistent. Pentru o miză moderată puteți încerca și victoria gazdelor, la o cotă bună de 1,75. Diferența de valoare dintre cele două echipe ar trebui să se vadă și pe tabela de marcaj.

Swansea City vs Rotherham Pont: Peste 9,5 cornere

Swansea City este una dintre echipele care impresionează etapă de etapă la capitolul total cornere. În 9 din ultimele 10 jocuri din Championship au fost consemnate peste 9,5 cornere în duelurile galezilor. Un procentaj grăitor, nu? În ultimul meci direct dintre Swansea și Rotherham au fost 15 cornere. De asemenea, impresionante sunt statisticile când vine vorba de cornerele reușite de fosta prim divizionară pe teren propriu. Consider că în meciul de sâmbătă vom avea peste 9,5 cornere la total, iar cota oferită de Betfair este una atractivă. Să fie verde!

Fotbal Anglia - Championship

Peste 9,5 cornere

1.60
Swansea City vs Rotherham

21 Nov 20, 17:00

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici