1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Swansea - Brentford Ponturi Pariuri Anglia Championship Play-off, 26.07.2020. Oaspeții au prima șansă

Swansea - Brentford Ponturi Pariuri Anglia Championship Play-off, 26.07.2020. Oaspeții au prima șansă

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-07-25 21:34:00

Fotbal Anglia - Championship

26 Iulie 2020, 20:00

Swansea City

Swansea City

versus
Brentford FC

Brentford FC

1.44

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Swansea City v Brentford FC

În această săptămână s-a încheiat sezonul regulat în Championship, iar acum patru echipe se luptă pentru singurul loc liber rămas în Premier League. Prima semifinală va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Liberty, unde Swansea va primi vizita celor de la Brentford.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Swansea City: Forma echipei, știri și statistici


Steve Cooper a fost adus pe banca tehnică în urma cu un an și nu avea ca obiectiv promovarea. Are la dispoziție un lot destul de bun, dar puțină lume credea că poate prinde un loc de play-off. 

Înainte de ultima etapă, se afla pe locul șapte și avea un handicap de trei puncte, față de Nottingham. Nici la golaveraj nu stătea prea bine, iar șansele erau destul de mici. Totuși, minunea s-a întâmplat. Nottingham a pierdut pe teren propriu cu Stoke, la trei goluri diferență, scor 1-4, iar Swansea trebuia să obțină o victorie, la cel puțin trei goluri. A jucat în deplasare la Reading, unde a obținut o victorie la scor, iar golul mult așteptat a venit în minutul 90+1, prin Routledge. La fel ca în sezonul precedent, a prins din nou ultimul loc de play-off și speră să revină în Premier League. 

Va avea o misiune extrem de dificilă, deoarece în defensiva sunt probleme destul de mari, care n-au putut fi rezolvate nici în timpul sezonului. Lotul este unul tânăr, iar în această fază a competiției s-ar putea să fie un handicap. Pe teren propriu nu este o forță, a obținut la fel de multe puncte, precum în meciurile jucate pe teren străin. Andre Ayew este principalul responsabil cu golurile, dar și cu assisturile. În acest sezon a ajuns la 15 reușite și a dat șapte pase decisive. 

Kyle Naughton lipsi în acest meci, din cauza unei suspendări, în timp ce Freddie Woodman, Joe Rondon și Ban Wilmot, sunt în continuare accidentați.

Brentford FC: Forma echipei, știri și statistici

După un început de sezon mai greoi, echipa pregătită de Thomas Frank a ajuns în locurile de play-off, iar în ultimele etape a ratat șanse de a termina pe locul secund. 

Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, nu mai spera la locul secund, dar West Brom a intrat într-o perioadă dificilă, în care n-a simțit gustul victoriei. Brentford n-a reușit să profite, deși s-a apropiat la doar un singur punct. În penultima etapă a jucat în deplasare la Stoky City, care nu mai avea niciun obiectiv. Deși a dominat partida, gazdele au profitat de un contraatac și au marcat singurul gol al partidei, prin Gregory. Iar în ultimul meci din sezonul regulat s-a încurcat pe teren propriu cu Barnsley. După un început de partidă mai timid, oaspeții au deschis scorul. Egalarea a venit cu 17 minute înainte de fluierul de final, după care gazdele au forțat golul victoriei. N-au reușit, iar în ultimul minut de joc, Oduor a marcat pentru Barnsley.

Fară doar și poate, moralul jucătorilor a fost afectat, dar nu au altă soluție, decât să obțină promovarea prin play-off. Având cea mai bună ofensiva, cu 80 de goluri marcate în cele 46 de meciuri jucate și una dintre cele mai bune defensive, cu o medie de sub un gol primit pe meci, Brentford este favorita acestei semifinale. Ollie Watkins traversează un sezon fantastic, în sezonul regulat a ajuns la 25 reușite și nu a fost nevoit să se descurce singur, deoarece atât Benrahma, cât și Mbeumo au niște cifre impresionante. 

Singurul jucător indisponibil pentru acest joc este Nikolaos Karelis.

Echipe probabile

Swansea City Echipă probabilă Swansea City
Portar Mulder
Fundași Cabango, Hoorn, Guechi
Mijlocaşi Bidwell, Fulton, Grimes, Roberts
Atacanţi Gallagher, Ayew, Brewster
Brentford FC Echipă probabilă Brentford FC
Portar Martin
Fundași Dalsgaard, Jansson, Pinnock, Henry
Mijlocaşi Jensen, Norgaard, Dasilva
Atacanţi Mbeumo, Watkins, Benrahma

Statistica meciurilor directe Swansea City v Brentford FC

Ambele partide jucate în acest sezon au avut loc în 2019, iar ambele au fost câștigate în mod categoric de Brentford. 

16.12.2019 Brentford - Swansea 3-1
22.10.2019 Swansea - Brentford 0-3
02.04.2019 Swansea - Brentford 3-0
17.02.2019 Swansea - Brentford 4-1
08.12.2018 Brentford - Swansea 2-3

Cote pentru Swansea City v Brentford FC

Brentford este clar favorită în această partidă, iar cota pe o eventuală victorie este una tentantă, 2.02.

Swansea City vs Brentford FC Pont: Brentford (Handicap astiatic 0)

Swansea a mai jucat în play-off și în sezonul precedent, iar șansele să rateze din nou finala sunt destul de mari. Brentford are un lot valoros, cu care trebuia să obțină calificarea directă în Premier League. Cu un trio extrem de periculos în ofensivă, care marchează pe bandă rulantă, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Nu are probleme de lot și nu avem niciun argument în favoarea gazdelor, de aceea o să mizăm pe victoria oaspeților cu handicap 0.

Miza: 5/10
Cota: 1.44
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici