1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Sunderland vs. Bolton, Ponturi pariuri, Fotbal Anglia, 25.09.2021: Start excelent de sezon pentru gazde

Sunderland vs. Bolton, Ponturi pariuri, Fotbal Anglia, 25.09.2021: Start excelent de sezon pentru gazde

Dan Bara
Dan Bara

2021-09-24 12:41:00

Fotbal Anglia - League One

25 Septembrie 2021, 17:00

Sunderland

Sunderland

versus
Bolton

Bolton

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sunderland v Bolton

Sâmbătă, de la ora 17:00, Sunderland primește vizita celor de la Bolton, sperând să continue cu o victorie seria excelentă din startul de sezon. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Sunderland: Forma echipei, știri și statistici

Cei care au urmărit excelentul documentar „Sunderland 'Til I Die” probabil că au căpătat o oarecare simpatie pentru clubul englez care a împlinit anul acesta 142 de ani de la înființare. Afecțiunea publicului a fost satisfăcută parțial în primăvară, când „pisicile negre” au câștigat EFL Trophy, impunându-se cu scorul de 1-0 în finala cu Tranmere Rovers. 

Însă drumul continuă și se pare că, sub bagheta lui Lee Johnson, antrenor sosit la club în decembrie 2020, Southampton va avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru promovarea în Championship. 

Momentan, echipa e pe locul secund în League One, cu 16 puncte, la egalitate cu liderul Wigan. Primele două clasate au disputat doar câte 7 etape, în vreme ce majoritatea echipelor din competiție au deja câte 8 jocuri la activ. Astfel, principalele două urmăritoare, Milton Keynes și Plymouth, chiar dacă sunt la un punct în urmă, au dezavantajul de a fi bifat câte o partidă în plus. 

Și Bolton, adversarul de sâmbătă, are tot 8 meciuri, iar distanța care le separă pe cele două competitoare pare destul de sigură pentru gazde. Până acum, Sunderland a pierdut o singură întâlnire, 0-1 la Burton, însă a dominat destul de clar respectiva confruntare, rezultatul final fiind mai degrabă rodul neșansei. 

Elevii lui Lee Johnson se prezintă în fața lui Bolton cu o doză de frustrare, după ce weekendul trecut au ratat șansa de a-și trece în cont cea de-a șasea victorie a sezonului, remizând la Fleetwood, scor 2-2. Sunderland a fost foarte aproape să plece cu cele trei puncte, însă gazdele au egalat în minutul 97, din penalty. 

Revenirea pe teren propriu se anunță de bun augur, dat fiind că pe Stadium of Light Sunderland a obținut victorii pe linie, impunându-se contra celor de la Wigan (2-1), Wimbledon (1-0), Wycombe (3-1) și Accrington (2-1). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bolton: Forma echipei, știri și statistici

Bolton ocupă locul 8 în clasament, având 12 puncte. Până acum, în cele 8 runde a câștigat doar de 3 ori, iar golaverajul e de 14-12, ceea ce înseamnă că numai două formații dintre cele 24 au primit mai multe goluri în startul de sezon. Dar, în același timp, atacul e al treilea din League One, singurele echipe care stau mai bine la acest capitol fiind Milton Keynes (16 reușite) și Wimbledon (15). 

Problema e că rezultatele din meciurile de acasă lucrurile nu sunt deloc mulțumitoare. În cele patru întâlniri de pe propria arenă, Bolton s-a impus o singură dată, în vreme ce în deplasare are două victorii și o remiză. De asemenea, ofensiva e mai percutantă pe terenurile adversarilor, 9 dintre cele 14 goluri venind departe de casă. Singura înfrângere suferită în deplasare a fost cea de la Cambridge, 0-1, în ciuda faptului că a dominat copios întâlnirea. 

Statistica meciurilor directe Sunderland v Bolton

Sunderland și Bolton au avut un parcurs destul de asemănător în ultimul deceniu, prăbușindu-se împreună din Premier League până în ligile inferioare. Dar, ceea ce rămâne demn de semnalat e că meciurile directe, indiferent de eșalonul în care au avut loc, au fost echilibrate în această perioadă, cinci dintre ultimele șapte încheindu-se la egalitate. 

26.12.19 LO Sunderland - Bolton 0 : 0
21.09.19 LO Bolton - Sunderland 1 : 1
20.02.18 CHA Bolton - Sunderland 1 : 0
31.10.17 CHA Sunderland - Bolton 3 : 3
15.01.13 FAC Sunderland - Bolton 0 : 2

Cote pentru Sunderland v Bolton

Casele de pariuri și-au adjustat cota pentru victoria gazdelor, după ce la deschidere aceasta fusese, în multe cazuri, în jurul valorii de 1.85. În prezent, 1 solist a ajuns la 1.75, însă Superbet încă mai oferă 1.85 celor care cred că Sunderland va câștiga. O cotă bună e și cea pentru 1 cu handicap asiatic (-1.5). Același bookmaker, Superbet, are o cotă de 3.40 pentru respectiva opțiune. 

Sunderland vs Bolton Pont: Ambele marchează sau min. 3 goluri în meci

Cred că Sunderland are prima șansă la victorie și, de asemenea, mă aștept ca partida să fie spectaculoasă, cu goluri de ambele părți. Statistica ne spune că echipa gazdă și-a păstrat o singură dată poarta intactă pe teren propriu, în vreme ce oaspeții merg mai bine în deplasare decât acasă. Superbet ne oferă un pariu interesant, pentru o cotă decentă, 1.50, „Ambele marchează sau min. 3 goluri în meci”, variantă care mi se pare că are șanse mari de reușită.

Miza: 6/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici