1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Southampton - Wolverhampton Wanderers Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 26.09.2021. Gazdele caută primul succes!

Southampton - Wolverhampton Wanderers Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 26.09.2021. Gazdele caută primul succes!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-09-25 22:09:00

Fotbal Anglia - Premier League

26 Septembrie 2021, 16:00

Southampton

Southampton

versus
Wolverhampton

Wolverhampton

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Southampton v Wolverhampton

Primul meci al zilei din Premier League va avea loc pe St. Mary's Stadium, unde Southampton și Wolverhampton se luptă pentru cele trei puncte puse în joc. Gazdele țintesc prima victorie din actuala ediție de campionat, în timp ce oaspeții speră să iasă din perioada mai puțin bună în care se află. Ultima oară cele două s-au întâlnit la începutul anului, tot pe acest stadion, atunci Wolverhampton s-a impus cu 2-1, după ce a fost condusă cu 0-1.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Southampton: Forma echipei, știri și statistici

Actualul sezon l-a început cu o înfrângere suferită pe Goodison Park, de unde s-a întors cu trei goluri primite. Dușul rece a funcționat. A reușit să lege patru rezultate de egalitate, deși în aceste partide s-a duelat cu cele două formații din Manchester. Ralph Hasenhuttl și-a așezat excelent jucătorii pe teren, chiar dacă în perioada verii l-a pierdut pe golgheterul echipei din ultimele două sezoane, Danny Ings. Adam Armstrong încearcă să-l înlocuiască, dar până acum a marcat doar o singură dată.  

În weekendul precedent a jucat în deplasare la campioana Manchester City, de unde s-a întors cu un punct nesperat. Nu s-a băgat cu fundul în poartă, a încercat să joace fotbal și de câteva ori l-a pus la încercare pe Ederson. Defensiva a cedat în ultimul minut de joc, dar golul a fost anulat de VAR.

În timpul săptămânii a evoluat în Cupa Ligii Angliei, unde a obținut calificarea în optimile de finală. N-a avut parte de un meci ușor cu Sheffield United, iar câștigătoarea s-a decis după loviturile de departajare. Pentru un loc în sferturi se va duela cu Stoke City, la sfârșitul lunii viitoare.

William Smallbone, Stuart Armstrong, The Walcott și Jack Stephens sunt accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Bruno Lage cu siguranță nu s-a așteptat la acest debut. Rezultatele nu sunt cele așteptate, chiar dacă jocul practicat este unul destul de bun. În cele cinci etape jucate a strâns doar trei puncte și pentru moment se află pe locul 16. Singurul succes l-a obținut în urmă cu doua săptămâni, pe Vicarage Road, unde s-a impus cu 2-0. A dominat partida din primul minut, dar golurile au venit în ultimul sfert de oră.

Ofensiva arată destul de bine, chiar dacă până acum a marcat doar de două ori. Adama Traore încă n-a nimerit plasa porții, deși meci de meci a avut evoluții excelente. Raul Jimenes încearcă să revină la forma arătată în urmă cu doi ani. În sezonul precedent a fost accidentat și din acest motiv a prins doar zece meciuri în campionat. Încet-încet își va găsi rimtul și cu siguranță vor veni și golurile.

În Cupa Ligii Angliei n-a ajuns prea departe. În primul tur a trecut de Nottingham fără probleme, dar cu Tottenham n-a reușit să producă surpriza. A fost condusă cu 0-2 în timpul regulamentar, dar a restabilit egalitate, iar învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare, unde Neves, Dendoncker și Coady au ratat.

Lista jucătorilor accidentați este destul de lungă. Jonny, Pedro Neto, Hugo Bueno, Yerson Mosquera și Rayan Ait-Nouri sunt indisponibili.

Echipe probabile

Southampton Echipă probabilă Southampton
Portar McCarthy
Fundași Walker, Salisu, Bednarek, Livramento
Mijlocaşi Redmond, Ward, Romeu, Elyounoussi
Atacanţi Armstrong, Adams
Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Sa
Fundași Kilman, Coady, Saiss
Mijlocaşi Semedo, neves, Moutinho, Marcal
Atacanţi Traore, Jimenez, Trincao

Statistica meciurilor directe Southampton v Wolverhampton

14.02.2021 Southampton - Wolverhampton Wanderers 1-2
11.02.2021 Wolverhampton Wanderers - Southampton 0-2
23.11.2020 Wolverhampton Wanderers - Southampton 1-1
18.01.2020 Southampton - Wolverhampton Wanderers 2-3
19.10.2019 Wolverhampton Wanderers - Southampton 1-1

 

Cote pentru Southampton v Wolverhampton

Patru din ultimele cinci întâlniri directe s-au terminat cu gol marcat de ambele formații. Pentru încă un meci de GG, Betano pariuri sportive oferă cota 1.75.

Southampton vs Wolverhampton Pont: Wolves +0.5 HA

Se anunță o confruntare interesantă între cele două formații, în care, conform caselor de pariuri, Southampton este ușor favorită la obținerea celor trei puncte puse în joc. Oarecum este de înțeles, deoarece trupa pregătită de Ralph Hasenhuttl vine după șase partide oficiale în care n-a simțit gustul înfrângerii. Totuși, o să mizez pe Wolverhampton în această partidă, deoarece fotbalul practicat în acest început de sezon este unul destul de bun, doar că atacanții au fost neinspirați în fața porții. Bruno Lage are nevoie de puncte și nu cred că se va întoarce acasă cu mâna goală.

Fotbal Anglia - Premier League

Wolves +0.5 HA

1.55
Southampton vs Wolverhampton

26 Sep 21, 16:00

Miza: 5/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici