1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Southampton vs Leeds

Southampton – Leeds. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 13.08.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-08-12 10:47:00

Ponturi Anglia - Premier League

13 August 2022, 17:00

Southampton

Southampton

versus
Leeds United

Leeds United

1.68

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Southampton v Leeds United

Sâmbătă cu începere de la ora 17:00 are loc partida dintre Southampton și Leeds ce contează pentru etapa a 2-a din Anglia Premier League. În cele ce urmează vom vorbi despre această confruntare, iar la finalul avancronicii vă vom oferi un pronostic ce considerăm că merită jucat.

Pariază la Winner pe meciul dintre Southampton vs Leeds cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Southampton: Forma echipei, știri și statistici

În prima etapă din noul sezon Southampton a suferit o înfrângere dureroasă pe terenul lui Tottenham, scor 1:4, deși a condus cu 1:0 încă din minutul 12 prin golul marcat de J. Ward-Prowse.

Perspectivele pentru noul sezon nu par a fi foarte bune, iar echipa pregătită de Ralph Hasenhüttl pare că se va bate din nou la evitarea retrogradării.

În sezonul precedent aceasta a terminat pe poziția a 15-a, cu doar 5 puncte peste primul loc retrogradabil, și cu doar nouă victorii în tot campionatul. Doar trei echipe au primit mai multe goluri ca ”sfinții”, una dintre ele fiind chiar adversara de astăzi.

Southampton a fost activă pe piața de transferuri în această vară, aducând jucători precum Gavin Bazunu, Sekou Mara, Romeo Lavia, Armel Bella-Kotchap, Joe Aribo și Mateusz Lis, dar au și plecat câțiva jucători cu nume precum Forster sau  Shane Long.

Fundașul dreapta Tino Livramento a suferit sezonul trecut o accidentare la ligamentele încrucișate și va lipsi până în decembrie. Tot din cauza unei accidentări absentează și Theo Walcott¸ care probabil abia mai pe sfârșitul lunii va reveni la antrenamente.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Leeds United: Forma echipei, știri și statistici

Leeds a avut un început bun de sezon, câștigând meciul de debut: 2:1 cu Wolverhampton. ”Lupii” au condus cu 1:0 încă din minutul 6 datorită golului marcat de Daniel Podence, însă elevii lui Jesse Marsch au întors scorul până la final prin golul lui Rodrigo (24’) și autogolul lui R. Aït Nouri (74’).

În ciuda unui prim meci bun, se anunță un sezon greu pentru Leeds, formație care a terminat stagiunea precedentă pe poziția a 17-a, prima care se salva de la retrogradare. Leeds a avut emoții până în ultima etapă, când o victorie la Brentford a scăpat-o de Championship. Totuși transferurile din această vară dau suporterilor echipei motive să fie încrezători.

Vă amintim că în această vară Leeds l-a cedat pe Raphinha la Barcelona în schimbul sumei de 58 de milioane de euro, dar a și adus nu mai puțin de 16 jucători, cele mai notabile achiziții fiind cele ale lui Marc Roca de la Bayern München (€12M), R. Kristensen (€13M) și B. Aaronson (€32.8M) de la Salzburg, T. Adams de la Leipzig (€17M) și L. Sinisterra de la Feyenoord (€22.5M). În total Leeds a cheltuit aproape 100 de milioane de euro pe cinci jucători!

Liam Cooper, Adam Forshaw și noul venit Luis Sinisterra au revenit la antrenamente în această săptămână după ce suferiseră accidentări, iar Daniel James a terminat de ispășit o suspendare. Totuși datorită rezultatului bun de săptămâna trecută, nu ne așteptăm ca Marsch să facă prea multe înlocuiri în primul 11.

Echipe probabile

Southampton Echipă probabilă Southampton
Portar Bazunu
Fundași Stephens, Bednarek, Salisu
Mijlocaşi Walker-Peters, Ward-Prowse, Romeu, Lavia, Djenepo
Atacanţi Adams, Aribo
Leeds United Echipă probabilă Leeds United
Portar Meslier
Fundași Kristensen, Koch, Llorente, Struijk
Mijlocaşi Roca, Adams; Aaronson, Rodrigo, Harrison
Atacanţi Bamford

Statistica meciurilor directe Southampton v Leeds United

În sezonul precedent Southampton a luat patru puncte din dubla cu Leeds: 1:0 acasă și 1:1 în deplasare.

Cote pentru Southampton v Leeds United

Pe lângă pontul principal mergem și pe pariul ”Ambele echipe marchează” la o cotă de 1.57 conform casei de pariuri Unibet.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Southampton vs Leeds cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Southampton vs Leeds United Pont: Șansă dublă: x2

În prima etapă din noul sezon Leeds a arătat mult mai bine decât Southampton, și ne așteptăm ca aceasta să plece cu cel puțin un punct de pe Stadion St. Mary's Stadium. Leeds a făcut transferuri de aproape 100 de milioane de euro în această vară și ne putem aștepta fie mai competitivă decât în sezonul precedent în ciuda plecării lui Raphinha. Iar față de partida din prima etapă, Marsch poate conta acum și pe Liam Cooper, Adam Forshaw, Luis Sinisterra și Daniel James¸toți apți din nou de joc. Mergem pe un pronostic de x2 la o cotă de 1.68 conform Unibet pariuri sportive.

Ponturi Anglia - Premier League

Șansă dublă: x2

1.68
Southampton vs Leeds United

13 Aug 22, 17:00

Miza: 9/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici