1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Southampton – Everton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 25.10.2020

Southampton – Everton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 25.10.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-10-24 12:29:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

25 Octombrie 2020, 16:00

Southampton

Southampton

versus
Everton

Everton

1.64

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Southampton v Everton

Duminică cu începere de la ora 16:00 St. Mary's Stadium din Southampton găzduiește partida dintre echipa locală și liderul din Premier League, Everton. Partida contează pentru etapa a 6-a din prima ligă engleză și va fi condusă la centru de către Paul Tierney. În cele ce urmează vă vom prezenta avancronica partidei, iar la final vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Southampton: Forma echipei, știri și statistici

”Sfinții” ocupă poziția a 12-a în Premier League cu 7 puncte. După un start slab de sezon cu două înfrângeri în primele două etape (0:1 cu Crystal Palace, 2:5 cu Tottenham), echipa pregătită de R. Hasenhüttl a reușit să obțină două victorii (1:0 cu Burnley și 2:0 cu West Brom) și o remiză (3:3 cu Chelsea). Meciul cu ”pensionarii” a fost unul spectaculos, Southampton fiind condusă cu 2:0 și ulterior cu 3:2, însă a reușit să scoată in extremis un punct datorită unui gol marcat în prelungiri.

Theo Walcott a debutat weekend-ul trecut pentru a doua oară la Southampton, după ce a părăsit clubul la vârsta de 16 ani. Acesta nu va evolua însă duminică deoarece este venit ca împrumut de la Everton, și nu are drept de joc împotriva echipei de care aparține.

Vor mai lipsi accidentații Djenepo și Smallbone, în timp ce Mohammed Salisu și Yan Valery sunt incerți (cu șanse mari să nu joace). În schimb revine după izolare Stuart Armstrong.

Everton: Forma echipei, știri și statistici

Everton a avut parte de un debut de vis în noul sezon, aceasta câștigând primele patru meciuri cu Tottenham (1:0), West Brom (5:2), Crystal Palace (2:1) și Brighton & Hove (4:2). A urmat o remiză 2:2 cu campioana Liverpool, meci în care ”caramelele” au fost conduse în două rânduri.

Deși Ancelotti a spus inițial că James Rodriguez nu va juca sigur duminică, acum se pare că există șanse ca atacantul columbian să fie recuperat până la ora meciului. În schimb Jarrad Branthwaite, Seamus Coleman, Jean-Philippe Gbamin, Mason Holgate, Jonjoe Kenny și Cenk Tosun rămân toți indisponibili din cauza unor accidentări.

Coleman a ieșit accidentat în minutul 31 al partidei cu Liverpool și nu va fi recuperat până duminică, astfel încât Ben Godfrey va debuta ca titular pe postul de fundaș dreapta după transferul de la Norwich.

Echipe probabile

Southampton Echipă probabilă Southampton
Portar McCarthy
Fundași Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand
Mijlocaşi Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Redmond
Atacanţi Ings, Adams
Everton Echipă probabilă Everton
Portar Pickford
Fundași Godfrey, Mina, Keane, Digne
Mijlocaşi Doucoure, Allan, Gomes
Atacanţi Rodriguez, Calvert-Lewin, Iwobi

Statistica meciurilor directe Southampton v Everton

În sezonul precedent Everton s-a impus în deplasare cu 2:1, iar pe teren propriu a remizat 1:1. De altfel ultimele șapte confruntări directe au fost toate de tipul GG.

Cote pentru Southampton v Everton

De la fiecare echipă iese câte un jucător în evidență. Dominic Calvert-Lewin poate deveni al doilea jucător din istoria Premier League care marchează în fiecare din primele 6 meciuri din sezon, performanță reușită și de Sergio Aguero sezonul trecut. Acesta are o cotă de 2.25 să marcheze mâine. De la gazde se remarcă Danny Ings, acesta marcând în patru din cele cinci partide pe care le-a disputat pentru Southampton contra lui Everton. Cota pentru ca el să puncteze din nou este de 2.05. Dacă joci ponturile propuse la agenția recomandată, poți beneficia și de un bonus Winmasters de 110% până la 550RON!

Southampton vs Everton Pont: Ambele echipe marchează

Everton vine după 14 meciuri consecutive în care marcat măcar o dată. Opt partide s-au jucat în actualul sezon (cinci în campionat, trei în Cupa Ligii), interval în care ”caramelele” au punctat de nu mai puțin de 26 de ori! În afară de prima etapă cu Tottenham, aceștia au marcat de minim două ori în fiecare meci. Așa că suntem destul de convinși că elevii lui Ancelotti pot înscrie măcar un gol și duminică. Pe de altă parte apărarea lor nu a funcționat la fel de bine ca atacul, aceștia încasând goluri în fiecare din ultimele 6 partide oficiale. În patru din ele au primit chiar câte două goluri! Southampton vine după o remiză spectaculoasă 3:3 cu Chelsea, și a mai suferit și un eșec spectaculos 2:5 cu Tottenham sezonul acesta. Este drept că are și câteva meciuri mai sărace în goluri, dar acelea au fost bifate mai mult cu formații din partea inferioară a clasamentului. Avem toate motivele să credem că partida de duminică va fi una disputată, cu goluri în ambele porți, așa cum a fost fiecare din ultimele șapte întâlniri directe.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Ambele echipe marchează

1.64
Southampton vs Everton

25 Oct 20, 16:00

Miza: 7/10
Cota: 1.64
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici