1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Rotherham United - Queens Park Rangers Ponturi Pariuri Anglia Championship, 13.04.2021. Gazdele n-au obținut niciun punct în ultimele cinci partide jucate pe teren propriu.

Rotherham United - Queens Park Rangers Ponturi Pariuri Anglia Championship, 13.04.2021. Gazdele n-au obținut niciun punct în ultimele cinci partide jucate pe teren propriu.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-04-12 17:36:00

Ponturi fotbal Anglia - Championship

13 Aprilie 2021, 21:00

Rotherham

Rotherham

versus
QPR

QPR

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rotherham v QPR

Restanța dintre Rotherham și Queens Park Rangers va avea loc marți, de la ora 21:00. Partida se va desfășură pe Aesseal New York Stadium și va fi arbitrată de Dean Whitestone. Meciul tur a fost unul atracitv, în care s-au marcat cinci goluri. A fost o confruntare echilibrată, dar în care QPR a fost cea care a obținut toate cele trei puncte puse în joc.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

 

Rotherham: Forma echipei, știri și statistici

În ultimele patru sezoane, Rotherham a retrogradat de două ori și a promovat tot de atâtea ori. La cum se prezintă situația din momentul de față, sunt șanse mari să continue această tradiție. Momentan se află pe locul 22 cu 36 de puncte, la șase lungimi de primul loc neretrogradabil, ocupat de Coventry. Trebuie precizat faptul că mai are de jucat trei restanțe, deci sunt ceva șanse la îndeplinirea obiectivului.

La începutul lunii a primit vizita ultimei clasate și conform caselor de pariuri, a pornit cu prima șansă. Wycombe n-a ținut cont de acest aspect și s-a impus cu 3-0. După acest eșec, a urmat o deplasare dificilă la Huddersfield. Ambele formații au practicat un fotbal precaut, iar acest lucru s-a văzut și pe tabela de marcaj. Confruntarea s-a încheiată fără gol marcat.

Paul Warne se află pe banca tehnică din 2012, dar doar din 2017 ca antrenor principal. Are la dispoziție un lot subțire și un buget de League One. Mijlocașul adus în această iarnă de la Middlesbrough, Lewis Wing, a schimbat fața echipei. Nu are niciun gol marcat, dar de acest lucru se ocupă Michael Smith, cel care este golgheterul echipei cu 9 reușite. Chiar și așa, ofensiva suferă. În medie a marcat un singur gol pe meci, ceea ce este destul de puțin, pentru o echipa, care dorește să rămână în Championship.

Fundașul Joe Mattock a revenit la antrenamente, după accidentarea suferită în etapa cu numărul 16. Chiar dacă este un meci important, nu cred că va prinde minute.

În weekend se va duela cu ocupanta primului loc neretrogradabil, Coventry.

 

QPR: Forma echipei, știri și statistici

Queens Park Rangers evoluează în Championship din 2015, iar în această perioadă niciodată nu s-a clasat nici măcar în Top10. Acum poate obține o clasare în primele zece, dar play-off-ul rămâne un vis din ce în ce mai greu de realizat.

Cu cele 56 de puncte obținute în 40 de etape, se află pe locul 11, având golaveraj 0, 47-47. În ultimele cinci etape s-a descurcat destul de bine, chiar dacă a suferit o înfrângere greu de digerat la Nottingham. În weekendul precedent a primit vizita penultimei clasate, Sheffield Wednesday. N-a avut o viață ușoară, mai ales în prima repriză, dar într-un final a obținut o victorie categorică, la trei goluri, scor 4-1.

Mark Warburton mai are contract până la finalul sezonului, după care cel mai probabil va fi nevoit să-și caute altă echipă. Fiind antrenor principal, el raspunde de rezultatele obținute, dar Tony Fernandes ar trebui să înlocuiască oamenii care alcătuiesc lotul. Atât Chris Ramsey, cât și Leslie Ferdinand au trecut pe la Tottenham, dar acest lucru nu s-a văzut în ultimii ani.

Belgianul Ilias Chair este cel mai valoros jucător al echipei. Are 23 de ani și 8 reușite în actualul sezon de Championship. Scoțianul Lyondon Dyke trebuie lăudat și el. Mai are nevoie doar de o singură reușită, pentru a stabili un nou record, la numărul de goluri marcate într-un sezon, în campionat.

Charlie Austin este suspendat, în timp ce Luke Amos și Tom Carroll sunt accidentați.

În etapa viitoare se va confrunta cu vecina de clasament, Middlesbrough.

 

Echipe probabile

Rotherham Echipă probabilă Rotherham
Portar Johansson
Fundași Wood, MacDonald, Ihiekwe
Mijlocaşi Harding, Barlaser, Crooks, Wing, Olosunde
Atacanţi Ladapo, Smith
QPR Echipă probabilă QPR
Portar Dieng
Fundași Barbet, Dickie, Wijs
Mijlocaşi Kakay, Johansen, Chair, Willock, Ball, Wallace
Atacanţi Dykes

Statistica meciurilor directe Rotherham v QPR

24.11.2020 Queens Park Rangers - Rotherham 3-2
13.03.2019 Queens Park Rangers - Rotherham 1-2
27.11.2018 Rotherham - Queens Park Rangers 2-2
18.03.2017 Queens Park Rangers - Rotherham 5-1
10.12.2016 Rotherham - Queens Park Rangers 1-0

Cote pentru Rotherham v QPR

În ultimele patru întâlniri directe, pronosticul "ambele marchează" a fost câștigător. Pentru ca acest lucru să se întâmple din nou, Betano pariuri sportive oferă o cotă de 1.70.

Rotherham vs QPR Pont: QPR 0 (Handicap asiatic)

Dacă ne uităm la cotele oferite de Betano, ne putem aștepta la un duel echilibrat. În mod surprinzător, Rotherham n-a obținut niciun punct în ultimele cinci partide jucate pe teren propriu. A marcat doar de două ori și a primit 11 goluri. Este echipa cu cele mai puțin victorii obținute în partidele jucate "acasă". QPR a început să câștige din ce în ce mai multe puncte în partidele jucate pe teren străin. Doar în 2021 a obținut patru victorii și două rezultate de egalitate, în cele 8 partide jucate. Oaspeții sunt peste gazde la toate capitolele și acest lucru se va vedea și pe teren. Mă aștept la un joc bun făcut de elevii lui Mark Warburton, în care nu cred că se vor întoarce acasă cu mâna goală.

Ponturi fotbal Anglia - Championship

QPR 0 (Handicap asiatic)

1.93
Rotherham vs QPR

13 Apr 21, 21:00

Miza: 5/10
Cota: 1.93
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici