1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Peterborough vs. Bristol Rovers, Ponturi pariuri Fotbal League One, 26.01.2021: Clarke-Harris e omul cheie al întâlnirii!

Peterborough vs. Bristol Rovers, Ponturi pariuri Fotbal League One, 26.01.2021: Clarke-Harris e omul cheie al întâlnirii!

Dan Bara
Dan Bara

2021-01-25 11:49:00

Fotbal Anglia - League One

26 Ianuarie 2021, 21:00

Peterborough

Peterborough

versus
Bristol Rovers

Bristol Rovers

1.60

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Peterborough v Bristol Rovers

Peterborough, ocupanta locului trei în cea de-a treia ligă engleză, primește marți, de la ora 21:00, vizita celor de la Bristol Rovers, clasați pe poziția a 19-a. Gazdele vin după trei victorii consecutive în campionat iar oaspeții, după 3 înfrângeri la rând. Haideți să vedem împreună care sunt detaliile întâlnirii și să alegem cele mai potrivite pronosticuri pentru pariuri! 

Peterborough: Forma echipei, știri și statistici

Peterborough nu se descurcă deloc rău în acest sezon. Este pe locul 3, la 3 puncte de liderul Hull, care are un meci mai mult disputat, și la egalitate de puncte (45) și de jocuri (22) cu echipa de pe locul secund, Lincoln. Trupa lui Darren Ferguson este cea mai bună echipă de teren propriu din League One, reușind să strângă 25 de puncte din 30 posibile în actuala ediție. De altfel, aceasta este cheia în lupta pentru promovare, pentru că în deplasare lucrurile merg ceva mai modest. 

Disputa din această rundă, cu Bristol, poate avea două scenarii care îi pot aduce cele trei puncte. Fie apărarea se va descurca mai bine decât a făcut-o până acum, fie atacul va fi la cote înalte și va reuși să fie extrem de productiv. Vă propun să analizăm fiecare dintre cele două posibilități separat. 

Atacul lui Peterborough e al patrulea din campionat, iar pe teren propriu a punctat de fiecare dată în cele 10 etape, având un total de 25 de goluri. Însă defensiva nu e la fel de eficientă acasă, acolo unde a scăpat cu poarta intactă doar în trei ocazii. Aceasta este o particularitate a sezonului în curs pentru că, pe termen lung, lucrurile stau mult mai bine. În ediția precedentă, de exemplu, în 17 etape disputate acasă, Peterborough a închis poarta de 10 ori!

Așadar, fie defensiva se va închide perfect contra lui Bristol, iar atacul va fi nevoit să puncteze măcar o dată pentru a obține victoria, fie oaspeții vor înscrie și Peterborough va fi nevoită să forțeze mai mult în ofensivă. Statistica ne arată că, în ultimele 25 de meciuri jucate pe London Road Stadium, formația gazdă a primit mai mult de un gol doar în 5 ocazii. Pentru a înțelege mai bine care sunt șansele de a paria pe „1 solist”, trebuie să aruncăm acum o privire și spre formația vizitatoare, în încercarea de a intui dacă aceasta e capabilă să marcheze marți seara.

Bristol Rovers: Forma echipei, știri și statistici

Cei de la Bristol Rovers ocupă locul 19 din 24 de echipe, iar momentan vin după 5 înfrângeri consecutive în toate competițiile. Ultimele 3 etape de campionat au adus tot atâtea înfrângeri, iar deplasările sunt destul de modeste, cu 12 puncte adunate din 33 posibile. 

Ceea ce trebuie să analizăm e dacă Bristol va marca la Peterborough. Elevii lui Paul Tisdale au punctat în 7 dintre cele 11 deplasări ale actualei ediții, printre adversari numărându-se echipe de top precum Sunderland, Doncaster sau Lincoln, dar au și primit gol în 9 dintre disputele de pe terenurile adversarilor. Singurele întâlniri în care au scăpat cu poarta intactă au fost contra modestelor Wigan și Shrewsbury.

Așadar, sunt șanse ca Bristol să marcheze la Peterborough! Însă media reușitelor din deplasare în acest sezon e de 1.09 goluri pe etapă, iar statistica ne arată că echipa gazdă primește, în medie, 0.9 goluri în meciurile de acasă! 

„1 solist”? Statistica spune că media reușitelor elevilor lui Darren Ferguson pe teren propriu e de 2.5 goluri pe etapă, iar în sezonul în curs aceștia au marcat de cel puțin două ori în 8 din cele 10 meciuri. 

Echipe probabile

Peterborough Echipă probabilă Peterborough
Portar Pym
Fundași Kent, Thompson, Beevers
Mijlocaşi Kanu, Taylor, Brown, Butler, Szmodics, Dembele
Atacanţi Clarke-Harris
Bristol Rovers Echipă probabilă Bristol Rovers
Portar Joe Day
Fundași Max Ehmer, Alfie Kilgour, Jack Baldwin, Cian Harries
Mijlocaşi Luke Leahy, Abu Ogogo, Josh Grant, Zain Westbrooke
Atacanţi Luke McCormick, Brandon Hanlan

Statistica meciurilor directe Peterborough v Bristol Rovers

Peterborough e neînvinsă în ultimele 12 dispute directe cu adversarul din această rundă, perioadă în care a câștigat de 8 ori. În tur, Bristol a pierdut pe teren propriu, scor 0-2. În privința meciurilor directe disputate pe terenul celor de la Peterborough, statistica ne indică faptul că oaspeții au o singură victorie aici în ultimii 29 de ani, iar gazdele au câștigat 5 din ultimele 6 confruntări. 

03.11.20 LO Bristol Rovers - Peterborough 0 : 2
21.12.19 LO Bristol Rovers - Peterborough 0 : 0
29.01.19 LO Bristol Rovers - Peterborough 2 : 2
04.08.18 LO Peterborough - Bristol Rovers 2 : 1
24.03.18 LO Peterborough - Bristol Rovers 1 : 1

Cote pentru Peterborough v Bristol Rovers

Așa cum reiese din analiza noastră, Peterborough este favorită și poate câștiga disputa cu Bristol, însă vă propun să dăm curs scenariului cel mai probabil, în care oaspeții vor marca și ei, ceea ce ne duce spre următoarele variante de pariuri la Betano pariuri sportive: 

- 1 și peste 2.5 goluri, cota 2.45
- GG, cota 1.83

Peterborough vs Bristol Rovers Pont: Peterborough victorie

Așa cum reiese din analiza întâlnirii, Peterborough are nevoie să înscrie de cel puțin două ori pentru a-și apropia victoria. Gazdele sunt în mare formă, cu 4 victorii la rând în toate competițiile și cu 3 succese consecutive acasă, în meciurile de campionat. Oaspeții sunt la pământ, pierzând ultimele 5 meciuri și ultimele 3 deplasări, însă marchează destul de des atunci când evoluează pe terenurile adversarilor. Trebuie subliniat faptul că Peterborough are un atu în persoana atacantului Clarke-Harris, golgeterul din League One și autorul a 5 goluri în ultimele 4 etape disputate acasă. Clarke-Harris îl va avea alături pe Dembele, cel mai bun pasator al trupei lui Darren Ferguson, cu 7 assisturi și 5 goluri. Pariul meu e pe victoria formației gazdă, într-un meci în care mă aștept să văd goluri în ambele porți. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Peterborough vs Bristol Rovers Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Se întâlnesc o echipă cu 4 victorii consecutive și una cu 5 eșecuri la rând în toate competițiile. Pe teren propriu Peterborough are 5 victorii succesive în care a marcat un total de 17 goluri, 9 dintre ele venind încă din primele 45 de minute. De aceea cred că vom asista la un meci spectaculos cu goluri rapide, iar cota oferită de Betano pariuri sportive este bună.

Miza: 5/10
Cota: 2.62
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici