1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Peterborough vs Barnsley

Peterborough vs Barnsley, Ponturi pariuri, Fotbal Anglia, 02.12.2022: Oaspeții au schimbat sistemul de joc și au început să dea randament

Dan Bara
Dan Bara

2022-12-01 13:38:00

Fotbal Anglia - League One

02 Decembrie 2022, 21:45

Peterborough

Peterborough

versus
Barnsley

Barnsley

1.70

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Peterborough v Barnsley

League One, liga a treia din Anglia, programează vineri, la ora 21:45, confruntarea dintre Peterborough și Barnsley, din cadrul etapei cu numărul 20. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Peterborough: Forma echipei, știri și statistici

Retrogradată la finalul ediției trecute din Championship alături de Barnsley, adversarul de vineri, Peterborough luptă pentru revenirea în cel de-al doilea eșalon. Momentan e pe 4, cu 31 de puncte după 19 etape, la 10 lungimi de locul 2, ultimul care promovează direct. Totuși, și participarea în playoff este o soluție, iar acest lucru ar implica rămânerea în intervalul locurilor 3-6 până la finalul sezonului regulat. 

Gazdele confruntării noastre au o linie de clasament de 10-1-8, golaveraj 34-23, fiind echipa cu cele mai puține remize din campionat. De asemenea, să notăm și că de la poziția întâia și până la cea de-a 18-a, niciun alt club nu a pierdut mai multe meciuri decât Peterborough, ceea ce sugerează o abordare de tipul „totul sau nimic”. Însă explicația reală e aceea că trupa lui Grant McCann tinde spre „tot” acasă și spre „nimic” în deplasare. 

Pe teren propriu, Peterborough are o linie de clasament de 7-1-1, golaveraj 21-4, singurii pași greșiți venind în confruntările cu Burton (1-1) și Fleetwood (0-1), în care a dominat copios ostilitățile. În primil meci a avut 25 de ocazii de gol și un raport al cornerelor de 8-2, iar în cel de-al doilea a avut 19 ocazii și un raport al cornerelor de 11-5. 

În deplasare, linia de clasament e mult mai modestă, 3-0-7, golaveraj 13-19. Rezultatele slabe au venit chiar și contra formațiilor din a doua jumătate a clasamentului, semn că elevii lui McCann chiar depind de jocurile de pe propria arenă. 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Barnsley: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe 6, cu 30 de puncte după 18 etape, iar distanța până la Peterborough e de un singur punct. Momentan vin după trei victorii consecutive, dar aceastea au fost obținute contra unor adversari aflați în subsolul clasamentului. Totuși, cele nouă puncte au contribuit serios la ascensiunea până pe ultima poziție ce duce în playoff, așa că focusul ar trebui să fie cât se poate de mare pe întâlnirea de vineri. 

Cu o linie de clasament de 9-3-6, golaveraj 23-15, Barnsley are destul de puține argumente favorabile în lupta pentru promovare. Cel mai important e cel defensiv, deoarece apărarea sa e cea mai bună din campionat. De asemenea, au un meci mai puțin decât primele patru clasate. 

Totuși, atacul a punctat doar de 23 de ori în 18 runde, cu o medie de 1.28 reușite pe meci, ceea ce e puțin pentru pretențiile promovării. Dar, în seria recentă de trei victorii consecutive s-a produs o schimbare interesantă, care a modificat datele problemei. După patru etape consecutive în care nu marcase și adunase trei înfrângeri și un egal, antrenorul Michael Duff a renunțat la sistemul 3-4-3 și a trecut la o așezare 3-5-2. Rezultatele au fost mult mai bune, elevii săi punctând de șase ori și primind un singur gol. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Peterborough Echipă probabilă Peterborough
Portar Bergstrom
Fundași Thompson, Knight, Kent, Butler
Mijlocaşi Fuchs, Taylor; Poku, Burrows, Mason-Clark
Atacanţi Clarke-Harris
Barnsley Echipă probabilă Barnsley
Portar Walton
Fundași Edwards, Andersen, Kitching
Mijlocaşi Benson, Kane, Connell, Phillips, Cadden
Atacanţi Norwood, Cole

Statistica meciurilor directe Peterborough v Barnsley

În ediția precedentă, cea în care evoluau în Championship, cele două formații au oferit o „dublă” cu puține goluri. În tur, scorul a fost egal, 0-0, apoi Peterborough a câștigat în returul din deplasare cu scorul de 2-0. E foarte interesant de remarcat faptul că în patru dintre precedentele cinci confruntări directe a marcat doar câte o singură formație, iar o partidă a consemnat un scor alb, 0-0. 

18.04.22 CHA Barnsley - Peterborough 0-2
27.11.21 CHA Peterborough - Barnsley 0-0
26.12.18 LO Barnsley - Peterborough 2-0
06.10.18 LO Peterborough - Barnsley 0-4
30.07.16 LO Barnsley - Peterborough 1-0

Cote pentru Peterborough v Barnsley

Cota pentru pariul GG, ambele marchează, e 1.70 la Superbet. Același bookmaker propune și variante „ajutătoare” sau asemănătoare care pot fi folosite în funcție de încrederea fiecăruia. De exemplu, pariul GG sau Peste 2.5 goluri are cota 1.47, iar pariul GG și Peste 2.5 goluri are cota 2.20. 

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Peterborough vs Barnsley Pont: Ambele marchează

Schimbarea sistemului de joc a făcut-o pe Barnsley ceva mai ofensivă, lucru de care avea mare nevoie. Iar contra lui Peterborough, formație contracandidată la promovare, i-ar prinde bine unul sau două goluri marcare, cu atât mai mult cu cât gazdele îl au în atac pe golgeterul campionatului, Jonson Clarke-Harris (12 reușite). Pariul meu e Ambele marchează, cu o cotă de 1.70 la Superbet.

Fotbal Anglia - League One

Ambele marchează

1.70
Peterborough vs Barnsley

02 Dec 22, 21:45

Miza: 5/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici