1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Newcastle United - West Ham United Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 17.04.2021. Obiective diferite pentru cele două echipe.

Newcastle United - West Ham United Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 17.04.2021. Obiective diferite pentru cele două echipe.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-04-16 19:20:00

Ponturi Anglia - Premier League

17 Aprilie 2021, 14:30

Newcastle United

Newcastle United

versus
West Ham United

West Ham United

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Newcastle United v West Ham United

Sâmbătă, de la ora 14:00, Newcastle United va primi vizita celor de la West Ham United, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 32 din Premier League. Gazdele încearcă să se mențină la o diferență liniștitoare de zona fierbinte a clasamentului, în timp ce West Ham United continuă lupta pentru locurile de Liga Campionilor. În tur, Newcastle s-a impus pe Olympic Stadium cu 2-0.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Newcastle United: Forma echipei, știri și statistici

O mare gură de oxigen pentru Newcastle United, după victoria obținută în etapa precedent pe Turf Moor. Deși la pauză a fost condusă cu 0-1, golurile marcate în repriza secunda de Murphy și Saint-Maximin au adus bucuria în sânul echipei. După acest succes, s-a distanțat la șase lungimi de ocupanta primului loc retrogradabil, Fulham.

Obiectivul este evitarea retrogradării, ceea ce acum pare realizabil. În urmă cu câteva săptămâni, pentru puțin timp, chiar a coborât pe ultimele trei locuri, iar forma arătată de Fulham a adus neliniștea în rândul suporterilor. Mai are de jucat șapte partide, iar următoarele cinci se anunță extrem de dificile. Abia în ultimele două etape mai are șanse la un succes.

Golgheterul echipei cu 10 reușite, Callum Wilson, a revenit din accidentare. N-a mai jucat din etapa cu numărul 24. În duelul cu Burnley a primit 35 de minute de joc, dar acum este de așteptat să fie pe teren din primul minut. Francezul Allan Saint-Maximin nu este apreciat la adevărată sa valoare. Este unul dintre cei mai în formă jucători din lot, dar minutele primite în acest sezon au fost foarte puține. În cele 31 de etape, doar de două ori a apucat să fie pe teren atât la fluierul de start, cât și la cel de final.

De ceva timp, familia regală din Arabia Saudită, încearcă să cumpere clubul, la care Mike Ashley este dispus să renunțe. Discuțiile s-a intensificat din nou, dar șansele sunt în continuare reduse.

Fabian Schar, Isaac Haydden, Jamaal Lascelles și Ryan Fraser sunt indisponibili.

 

West Ham United: Forma echipei, știri și statistici

Fără doar și poate, West Ham United este revelația sezonului. Luptă pentru un loc de Liga Campionilor, competiție în care n-a evoluat niciodată. În ultima perioadă a jucat de două ori în Europa League și de fiecare dată a fost eliminată în calificări de Astra Giurgiu, cu Marius Șumidică pe banca tehnică.

Cu opt etape înainte de finalul campionatului, se află pe locul patru cu 55 de puncte. Nu are o misiune ușoară, deoarece lupta pentru locurile 3-5 este extrem de strânsă. Conducerea clubului a pregătit un bonus de 10 milioane de euro, în cazul obținerii unui loc în Liga Campionilor, ceea ce este o motivație în plus pentru elevii lui David Moyes.

În weekendul precedent a primit vizita celor de la Leicester City. N-a avut o viață ușoară, deși la un moment dat a condus cu 3-0. În ultimele 20 de minute defensiva a cedat de două ori, iar golul de 3-3 a plutit în aer. Michael Dean a prelungit partida cu șapte minute, timp în care Leicester și-a creat câteva ocazii.

Jocul practicat arată din ce în ce mai bine și dacă ne uitam la program, șansele de a termina în Top4 sunt destul de mari. Jesse Lingard se simte excelent la West Ham. A ajuns la opt reușite și a devenit cel mai bun jucător al echipei. Este împrumutat de la Manchester United, echipă unde se va întoarce după finalul sezonului. Jarrod Bowen a jucat meci de meci. Uneori mai puțin, alteori mai mult, dar în ultimele trei a marcat de fiecare dată.

Darren Randolph, Angelo Ogbonna, Declan Rice, Michail Antonio și Andriy Yarmolenko sunt accidentați. Conform ultimelor știri, ucrainianul dorește să se întoarcă la Dinamo Kiev.

 

Echipe probabile

Newcastle United Echipă probabilă Newcastle United
Portar Dubravka
Fundași Dummett, Clark, Fernandez
Mijlocaşi Ritchie, Longstaff, Shelvey, Almiron, Murphy
Atacanţi Wilson, Saint-Maximin
West Ham United Echipă probabilă West Ham United
Portar Fabianski
Fundași Coufal, Dawson, Diop, Cresswell
Mijlocaşi Fornals, Noble, Lingard, Soucek, Masuaku
Atacanţi Bowen

Statistica meciurilor directe Newcastle United v West Ham United

12.09.2020 West Ham United - Newcastle United 0-2
05.07.2020 Newcastle United - West Ham United 2-2
02.11.2019 West Ham United - Newcastle United 2-3
20.07.2019 Newcastle United - West Ham United 1-0
02.03.2019 West Ham United - Newcastle United 2-0

Cote pentru Newcastle United v West Ham United

În trei din ultimele cinci întâlniri directe, pronosticul "nu marchează ambele" a fost câștigător. Cota oferită de Betano pariuri sportive, pentru ca acest lucru să se întâmple din nou, este de 2.05.

Newcastle United vs West Ham United Pont: West Ham United 0 (Handicap asiatic )

Conform caselor de pariuri, West Ham United are prima șansă la cele trei puncte puse în joc. Diferența de buget între cele două cluburi este în jur de 20-30 de milioane de euro, dar în clasament acest lucru nu se vede. West Ham United are un program facil și în aceste condiții, ratarea locului patru nici nu poate fi luat în calcul. În partidele jucate în deplasare practică un fotbal mai precaut și defensiv, iar pe contraatac este extrem de periculosă. Newcastle nu arată deloc bine, chiar dacă vine după succesul obținut la Burnley. Mă aștept la o confruntare dezechilibrată, în care oaspeții să obțină cele trei puncte.

Miza: 10/10
Cota: 1.52
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici