1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Newcastle United - Tottenham Hotspur Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 04.04.2021. Jose Mourinho țintește locurile de Liga Campionilor.

Newcastle United - Tottenham Hotspur Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 04.04.2021. Jose Mourinho țintește locurile de Liga Campionilor.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-04-03 22:58:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

04 Aprilie 2021, 16:05

Newcastle United

Newcastle United

versus
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

2.27

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Newcastle United v Tottenham Hotspur

Duminică, de la ora 16:05, pe St. James' Park vă avea loc confruntarea dintre Newcastle și Tottenham. Ambele echipe au mare nevoie de puncte, dar principala favorită în acest meci este trupa lui Jose, care are șanse mari să obțină maximum. În tur, duelul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, deși Newcastle a avut doar un singur șut pe spațiul porții.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Newcastle United: Forma echipei, știri și statistici

Steve Bruce nu a fost demis! Acum rămâne de văzut dacă a fost o decizie inspirată din partea conducerii sau nu. Cu nouă etape înainte de finalul sezonului, situația este una delicată. Momentan Newcastle se află la doar două puncte de zona fierbinte a clasamentului, ceea ce înseamnă că după această etapa ar putea să coboră pe locul 18. În ultimele șase meciuri jucate în Premier League, n-a obținut niciun succes, în timp ce Fulham a mai adunat puncte.

Jocul practicat arată din ce în ce mai rău și în aceste condiții, șansele de a evita retrogradarea scad pe zi ce trece. Etapa precedentă, în confruntarea cu Brighton, n-a arătat mai nimic. În cele 90 de minute a avut doar un singur șut pe spațiul porții, prin Ryan Fraser, cel care a nimerit stâlpul porții. Într-un final a pierdut la scor de neprezentare. Cea mai mare problemă nu este diferența de scor, ci evoluția jucătorilor.

Problemele din defensivă n-au fost rezolvate nici până în ziua de azi, chiar dacă Steve Bruce a avut câteva tentative în acest sens. Între timp au apărut complicații și în atac, de unde lipsește golgheterul echipei, Callum Wilson. Chiar dacă s-a antrenat în ultimele zile, nu cred că va fi forțat. Saint-Maximin Allan are șanse mai mari să joace și cel mai probabil va intra în repriza secundă. Fabian Schar și Isaac Hayden cu siguranță nu vor evolua niciun minut.

Etapa viitoare va avea o deplasare dificilă pe Turf Moor.

 

Tottenham Hotspur: Forma echipei, știri și statistici

Ocuparea unui loc de Liga Campionilor încă este un obiectiv realizabil. Chelsea a pierdut în urmă cu câteva ore, cu ultima clasată, West Bromwich Albion, iar acum diferența între cele două formații este de doar trei puncte. Chiar dacă a fost eliminată din Europa League, încă are șanse să pună mâna pe un trofeu. La finalul lunii se vă duela în finala Cupei Ligii cu Manchester City. Până atunci mai are de jucat patru meciuri în Premier League, în care trebuie să obțină cât mai multe puncte.

Momentan ocupă locul șase în clasament, cu 48 de puncte, și s-a apropiat serios de Top4. Traversează o perioadă bună. Din ultimele 15 puncte puse în joc, a obținut 12, ceea ce nu e rău deloc. A suferit o înfrângere dureroasă în derby-ul nordului Londrei, deși a condus cu 1-0. Etapa precedentă a obținut trei puncte importante, în confruntarea cu Aston Villa. În prima repriză a forțat în atac și a preluat conducerea prin reușita lui Carlos Vincius. În rerpiza secundă a jucat mai precaut, a făcut un pas în spate și era cât pe ce să fie egalată. Golul marcat de Harry Kane prin penalty a stabilit scorul final, iar fanii au început să spere din nou. Carlos Vincius nu prea a fost folosit în campionat. Mai mult a jucat în Europa League, unde a ajuns la șase reușite. Acum că a spart gheața în Premier League, este de așteptat să joace din primul minut.

Lipsa lui Heung-Min Son s-a simțit, iar conform ultimelor știri, este aproape 100% pregătit. Fiind un meci important, cel mai probabil va fi folosit din primul minut. Harry Kane a ajuns la 17 goluri marcate în Premier League și la 13 pase decisive, iar la acest capitol este mai eficient, decât Kevin de Bruyne. Nici la echipa națională nu s-a relaxat, a marcat două goluri, cu Albania și Polonia. Matt Doherty și Ben Davies sunt în continuare accidentați.

Etapa viitoare va primi vizita celor de la Manchester United.

 

Echipe probabile

Newcastle United Echipă probabilă Newcastle United
Portar Dubravka
Fundași Dummett, Clark, lascelles, Manquillo
Mijlocaşi Hendrick, Shelvey, Willock
Atacanţi Fraser, Almiron, Joelinton
Tottenham Hotspur Echipă probabilă Tottenham Hotspur
Portar Lloris
Fundași Tanganga, Sanchez, Rodon, Reguilon
Mijlocaşi Moura, Ndombele, Hojbjerg, Son
Atacanţi Kane, Vinicius

Statistica meciurilor directe Newcastle United v Tottenham Hotspur

27.09.2020 Tottenham Hotspur - Newcastle United 1-1
15.07.2020 Newcastle United - Tottenham Hotspur 1-3
25.08.2019 Tottenham Hotspur - Newcastle United 0-1
02.02.2019 Tottenham Hotspur - Newcastle United 1-0
11.08.2018 Newcastle United - Tottenham Hotspur 1-2

 

Cote pentru Newcastle United v Tottenham Hotspur

În patru din ultimele cinci întâlniri directe jucate pe acest stadion, pronosticul "ambele marchează" a fost câștigator, iar cota conform Betano pariuri sportive, pentru încă un meci de GG este de 1.87.

Newcastle United vs Tottenham Hotspur Pont: Tottenham -1 (Handicap asiatic)

În ultima perioadă, Tottenham a obținut rezultate bune pe acest stadion. Exceptând meciul din ultima etapa a sezonului 2015-2016, când a pierdut cu 1-5. În ultimele trei dispute, a marcat de fiecare dată cel puțin două goluri și la cum arată apărarea celor de la Newcastle United, cel mai probabil această tradiție va continua. Diferența de valoare între cele două formații este destul de mare, iar acest lucru se va vedea pe teren. Jose Mourinho trebuie se profite de pasul greșit făcut de Chelsea și să obțină victoria în acest meci.

Miza: 5/10
Cota: 2.27
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici