1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Middlesbrough vs Nottingham Forest – Ponturi Pariuri Championship 02.03.2020. Miză mare pentru ambele echipe

Middlesbrough vs Nottingham Forest – Ponturi Pariuri Championship 02.03.2020. Miză mare pentru ambele echipe

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-03-02 11:01:00

Fotbal Anglia - Championship

02 Martie 2020, 21:45

Middlesbrough

Middlesbrough

versus
Nottingham

Nottingham

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Middlesbrough v Nottingham

Middlesbrough – Nottingham Forest, partidă programată luni, de la ora 21.45, în etapa a 36-a din liga secundă engleză, este foarte importantă pentru ambele formații. Gazdele, ajunse pe loc retrogradabil după două luni de meciuri fără victorie, caută cu disperare o soluție să oprească declinul. Oaspeții, aflați pe loc de play-off pentru promovare, trebuie să și-l păstreze și, în același timp, să încerce marea cu degetul: apropierea de primele poziții, cele care asigură intrarea directă în Premier League.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Middlesbrough: Forma echipei, știri și statistici

Middlesbrough (locul 22, 37 de puncte, golaveraj 34-45) a marcat cele mai puține goluri din Championship, fiind singura formație cu o medie de sub o reușită pe meci. Echipa n-a mai câștigat de 11 partide în toate competițiile și de 9 etape în campionat. Au trecut de atunci peste două luni (victoria-bornă a fost pe 1 ianuarei, 2-0 în deplasare la Preston North End). Ultimul succes acasă trebuie căutat pe 26 decembrie, un 1-0 cu Hddersfield Town. De atunci s-au mai disputat 5 jocuri la Middlesbrough.

În ultima etapă, “Boro” s-a bătut eroic cu Leeds (locul 2), arătând forță și ambiție, dar a sfârșit prin a fi învinsă, pentru a treia oară la rând, fără să reușească să înscrie. Partida cu Nottingham Forest este, foarte probabil, una decisivă pentru postul managerului Jonathan Woodgate. O altă înfrângere îi va atrage demiterea.

Nottingham : Forma echipei, știri și statistici

Nottingham Forest (locul 4, 59 de puncte, golaveraj 46-33) a pierdut teren, în februarie, în lupta pentru locul 2. În ultimele 4 etape a luat doar 5 puncte, rămânând la 9 distanță de Leeds (locul 2) și la 4 de Fulham (locul 3). Dar Forest a câștigat etapa trecută la Cardiff City (altă echipă cu pretenții la play-off) și acum încearcă să micșoreze distanța față de primele 3 clasate.

Echipa antrenată de fostul internațional francez Sabri Lamouchi merge excelent în deplasare. E pe locul 3 în Championship la acest capitol, cu 8 victorii, 7 egaluri, 3 înfrângeri și golaveraj 26-17 (31 de puncte), după liderul West Bromwich (38 de puncte) și Leeds United (34 de puncte). Nottingham Forest are, în ultimele 10 jocuri afară, palmares 4 victorii, 4 egaluri, 2 înfrângeri, cu golaveraj 15-9.

 

Echipe probabile

Middlesbrough Echipă probabilă Middlesbrough
Portar Pears
Fundași Howson, Shotton, Moukoudi, Coulson
Mijlocaşi McNair, Saville, Wing
Atacanţi Nmecha, Assombalonga, Tavernier
Nottingham Echipă probabilă Nottingham
Portar Samba
Fundași Cash, Worrall, Fiugeiredo, Ribiero
Mijlocaşi Watson, Semedo, Ameobi, Silva, Lolley
Atacanţi Grabban

Statistica meciurilor directe Middlesbrough v Nottingham

În tur, la Nottingham, scorul a fost egal, 1-1. Sezonul trecut le-a fost favorabil oaspeților de acum. Nottingham Forest a câștigat tur-retur, 2-0 la Middlesbrough și 3-0 acasă. Acum două sezoane, victoriile s-au împărțit, 2-1 pentru Nottingham în tur, 2-0 pentru Middlesbrough în retur.

În total, au fost 64 de partide între cele două formații. Middlesbrough a câștigat 14, Forest 22, alte 28 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Middlesbrough v Nottingham

Middlesbrough s-a chinuit tot sezonul să înscrie (are medie sub un gol marcat pe meci). N-a mai reușit două goluri pe propriul teren din 11 ianuarie, iar de atunci s-au mai jucat 4 etape la Middlesbrough în care gazdele au înscris de numai două ori. Betano are cota 1,43 pentru pariul că Middlesbrough marchează cel mult o dată. Aceeași agenție ne dă cota 2,17 pentru pariul că primul gol se va da după minutul 28, lucru de presupus, dacă ținem cont că gazdele au golaveraj 8-8 în prima repriză a celor 18 partide acasă, iar oaspeții golaveraj 8-7 în prima repriză a celor 18 partide în deplasare.

Middlesbrough vs Nottingham Pont: Victorie Nottingham Forest, egalul returnează banii

Middlesbrough este pe o pantă descendentă care măsoară deja două luni și 9 partide fără victorie. Nottingham Forest este puternic motivată de obiectivul promovării și a suferit doar două înfrângeri în ultimele 13 etape. Mizăm pe victoria oaspeților în pariul fără X (egalul returnează banii) – cota 1,85 pe Betano.

Miza: 6/10
Cota: 1.85
Status: Anulat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici