1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Manchester United vs Liverpool. Ponturi Pariuri FA Cup 24.01.2021

Manchester United vs Liverpool. Ponturi Pariuri FA Cup 24.01.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-22 16:27:00

Fotbal Anglia - FA Cup

24 Ianuarie 2021, 18:55

Manchester United

Manchester United

versus
Liverpool

Liverpool

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Manchester United v Liverpool

La doar o săptămână de la remiza albă din campionat, Manchester United și Liverpool se întâlnesc din nou, de data aceasta în FA Cup. Partida, care acum are loc pe Old Trafford, va începe duminică la ora 19:00. La finalul acestei avancronici vă vom oferi și un pronostic pe echipa care credem că se va califica în turul 5.

Manchester United: Forma echipei, știri și statistici

Diavolii roșii sunt într-o formă excelentă, aceștia ocupând prima poziție în Premier League cu 40 de puncte. După un început ezitant de campionat cu trei înfrângeri în primele șase etape, echipa lui Solskjær nu a mai pierdut nici un meci, obținând zece victorii și trei remize în ultimele 13 etape. După remiza albă de pe Anfield de duminica trecută, diavolii au învins miercuri în campionat pe Fulham cu 2:1.

United a pierdut în schimb la începuitul anului în Cupa Ligii cu marea rivală Manchester City, scor 0:2, așa că FA Cup rămâne singura cupă locală pe care diavolii se mai pot concentra. În turul 3 aceștia au trecut de Watford cu 1:0.

Solskjaer va face mai multe schimbări în primul 11 față de campionat. În primul rând Marcus Rashford ar trebui să revină în echipa de start după ce a absentat cu Fulham. De asemenea, Nemanja Matic, Scott McTominay și Victor Lindelof vor intra și ei probabil din primul minut, în timp ce Dean Henderson și Alex Telles ar putea primi și ei șansa de a juca. Chiar și așa, echipa de start ar trebui să fie una destul de competitivă în condițiile în care adversarul este unul foarte puternic. Așa că putem vedea din primul minut pe teren jucători folosiți frecvent și în Premier League precum Bruno Fernandes, Pogba, Harry Maguire sau Edinson Cavani.

Liverpool: Forma echipei, știri și statistici

După o serie incredibilă de 68 de meciuri fără înfrângere acasă, Liverpool a fost în final răpusă într-un mod complet de neașteptat de Burnley, o candidată serioasă pentru evitarea retrogadării. Scorul a fost de 0:1 datorită unul gol marcat din penalty pe final de meci. Așa cum era de așteptat, cormoranii au dominat întreaga partidă, însă au fost mult prea lenți și statici pe construcție, și nu au avut suficentă imaginație în joc pentru a deschide apărarea supraglomerată a adversarei. Astfel criza la campioana Angliei se adâncește, aceasta rămânând cu un singur succes în ultimele șase meciuri oficiale. Respectiva victorie a fost obținută chiar în FA Cup cu Aston Villa, scor 4:1.

Mohamed Salah și Roberto Firmino au intrat în partida cu Burnley din postura de rezerve, astfel încât ar trebui să îi vedem titulari duminică. În schimb Mane va fi probabil odihnit. Joel Matip și-a revenit după o accidentare fiind integralist în partida de joi, dar probabil că nu va fi utilizat contra lui United. Tot după o accidentare și-a revenit și Kostas Tsimikas, însă acesta a fost doar rezervă la ultimul meci. Totuși acum ar putea să îi ia locul lui Robertson în echipa de start.

Pot apărea și alte schimbări în primul 11, cum ar fi utilizarea unor jucători precum James Milner, Neco Williams sau Alex Oxlade-Chamberlain. Diogo Jota și Naby Keita rămân indisponibili pentru acest meci, în timp ce Virgil van Dijk și Joe Gomez sunt absențe de lungă durată.

Echipe probabile

Manchester United Echipă probabilă Manchester United
Portar Henderson
Fundași Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles
Mijlocaşi McTominay, Matic; Rashford, Fernandes, Pogba
Atacanţi Cavani
Liverpool Echipă probabilă Liverpool
Portar Alisson
Fundași Williams, Phillips, Fabinho, Tsimikas
Mijlocaşi Milner, Thiago, Jones
Atacanţi Salah, Firmino, Minamino

Statistica meciurilor directe Manchester United v Liverpool

Din ultimele cinci meciuri directe, două au fost câștigate de Liverpool, iar celelalte trei s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Manchester United v Liverpool

Pe lângă pontul principal mergem și pe un GG la o cotă de 1.60 conform casei de pariuri Betano. Meciul de duminică ar trebui să fie ceva mai deschis decât cel din campionat.

Manchester United vs Liverpool Pont: Se califică Manchester United

Cu siguranță meciul din cupă va fi diferit față de cel din campionat, mai ales că ambele lineup-uri vor suferi ceva modificări. Însă cunoscând forța rivalei, ambii antrenori vor trimite în teren o echipă mai mult decât competitivă. În condițiile date, suntem de părere că Manchester United va fi cea care va ieși câștigătoare din această confruntare, motiv pentru care mergem pe o calificare a diavolilor incluzând eventuale prelungiri la o cotă de 1.95 conform casei de pariuri Betano. United este pe o pantă ascendentă, aceasta suferind un singur eșec în ultimele 12 meciuri oficiale în toate competițiile. În schimb Liverpool trece printr-o pasă proastă cu un singur succes în ultimele șase meciuri. Forma de moment este de partea gazdelor, plus că Liverpool nu este în deplasare la fel de puternică cum este acasă. Din ultimele 24 de deplasări jucate, ea a câștigat doar o treime, iar o mare parte din aceste jocuri au avut loc când ea oricum era într-o formă mult mai bună decât este acum.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici